Σας ανακοινώνουμε ότι μετά την ίδρυση Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στην πόλη του Αμυνταίου και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε αναλογικά με τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους, το Υπουργείο Παιδείας ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ την προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Έτσι καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους ορίζεται η Παρασκευή 01-11-2013 έως την 9:00μμ.
Όσοι ενδιαφέρονται για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων μπορούν είτε να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2385045401 και 2385045015, είτε να προσέλθουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής στο ΙΕΚ Φλώρινας ώστε να κάνουν χειρόγραφη αίτηση.
Σας υπενθυμίζουμε ότι για τους αποφοίτους ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ, ΤΕΛ οι ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ είναι:
· Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας
· Στέλεχος Τεχνολογίας & Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
· Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων (Marketing)
ενώ, για τους αποφοίτους Γυμνασίου οι ειδικότητες του ΣΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ είναι:
· Τεχνίτης Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ
· Τεχνίτης Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού νυχιών & Ονυχοπλαστικής
· Τεχνίτης Εστιατορίου - Επισιτισμού (Σερβιτόρος )
· Τεχνίτης Ζωικής Παραγωγής
· Τεχνίτης Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
· Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Οχημάτων
· Τεχνίτης Μηχανικός αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης
· Τεχνίτης Ποτών και Οινολογίας (Μπαρίστας)
· Τεχνίτης Τουριστικών μονάδων & Επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής- Υπηρεσία ορόφων -Εμπορευματογνωσια)
· Τεχνίτης Υδραυλικών και Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων
· Τεχνίτης Φανοποιός και Βαφής οχημάτων
· Τεχνίτης Φυτικής Παραγωγής
· Τεχνίτης Αμπελουργίας – Οινοτεχνίας – Ποτοποιείας
· Τεχνίτης Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών & Κατασκευών
· Τεχνίτης Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας
Σημειώνουμε ότι οι τρεις τελευταίες ειδικότητες έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την περιοχή του Αμυνταίου (λόγω της εξειδικευμένης θεματολογίας).
Αμύνταιο, 29 Οκτωβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου