Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αίτημα του «ΑΡΗΣ» Παπαγιάννη προς την ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κάθε χρόνο οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των ΕΠΣ ανά νομό, καλούνται να συμπληρώσουν μια αίτηση και να καταβάλουν το χρηματικό ποσό που ορίζεται απ΄ αυτές.
Επίσης οι αγώνες απαιτούν την παρουσία γιατρού για την κάλυψη τυχόν τραυματισμών. Αυτό προϋποθέτει και κόστος,  το οποίο τουλάχιστον ο «ΑΡΗΣ» Παπαγιάννης  δεν είναι σε θέση να
καλύψει -πιστεύουμε και οι λοιποί σύλλογοι- λόγω των δύσκολων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
Ζητούμε από την ΕΠΣ Φλώρινας, να μεριμνήσει για το θέμα, είτε λαμβάνοντας μια απόφαση σε τοπικό επίπεδο, είτε μεσολαβώντας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από όπου ευελπιστούμε πως θα υπάρχει  και η σχετική κατανόηση, εφόσον και οι επιδοτήσεις από πλευράς της έχουν για την ώρα «παγώσει». 
Ωστόσο καλό θα ήταν, να γίνει μια γενική συνέλευση, στην οποία θα παραβρίσκονται οι πρόεδροι των ομάδων  και των τριών κατηγοριών, προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση από κοινού για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Αν κάτι τέτοιο δε καταστεί δυνατόν, θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση μη μπορώντας να ανταπεξέλθουμε σε αυτού του είδους τις απαιτήσεις, αφού πρώτο μας  μέλημα είναι η συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και η διατήρηση των ομάδων μας, όπου και καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «ΑΡΗΣ» Παπαγιάννη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου