Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Προσφορά; αγώνας για επιβίωση; απειλή; ή εκβιασμός; Της Κ. Π…..ς ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ;


Σήμερα επιτέλους  και μετά την παραλαβή των παρακάτω εγγράφων, κατάλαβα γιατί υπήρξε τόσο μεγάλο μένος από τη κυρία ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ  (ΚΑΡΑΚΑΞΑ)  εναντίον του κ. Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.
Εν ολίγοις η κυρία  ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ  (ΚΑΡΑΚΑΞΑ) , κυρία  Π…..α  Κουτουράτσα, ζήτησε από τον Κ.  Γιάννη Βοσκόπουλο  70.000,00 € + ΦΠΑ  (εβδομήντα χιλιάδες ευρώ + ΦΠΑ) για να του κάνει τον προεκλογικό του αγώνα.
ΨΙΧΟΥΛΑ για την κυρία.!!!!!
Γιατί αυτή μάλλον είχε συνηθίσει σε μεγαλύτερα ποσά. Kαι αφού ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΕ
Έκανε απ’ ότι έλεγε η ίδια τον προεκλογικό αγώνα του κ. Στρατάκη με 100.000,00 € (εκατό

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




Παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας και Αναπληρωτή Υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών του κόμματος, κ. Μιχάλη Χαλκίδη, συνεδρίασε  η Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας.
Σκοπός της συνεδρίασης αυτής, ήταν η αμφίδρομη ενημέρωση των στελεχών για το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Η γενική Συνέλευση του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας , συνήλθε σε συνεδρλιαση σήμερα Κυριακή 18-3-2012,  με δύο θέματα:
1.Οικονομικός απολογισμός του έτους 2011 και
2. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης της Ν.Δ., ζήτησε την πραγματοποίηση μιας δεύτερης έκτακτης γενικής συνέλευσης μετά την πραγματοποίηση των εθνικών εκλογών, διότι θα προκύψουν νέοι Βουλευτές. Και τότε να γίνει η εκλογή του νέου Δ.Σ.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος είπε ότι οι εκδηλώσεις προέβαλλαν και προβάλλουν τη Φλώρινα και τις Πρέσπες, και θα πρέπει να τις συνεχίσουμε, ακομμάτιστα και χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς και στο μέλλον.
Ο βουλευτής Γιώργος Λιάνης κατά την τοποθέτηση του είπε ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στο σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο, που τόσο πολύ αγάπησε τη Φλώρινα.
Αποφασίστηκε από την γενική συνέλευση ο κ. Γ. Λιάνης να είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



2066  φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Φλώρινας προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα είναι: