Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/4/2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ


Στα Μουδανιά Χαλκιδικής θα μεταβεί την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 ο Πρόεδρος του κόμματος  ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Συγκεκριμένα, στις 13.00 το μεσημέρι ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Προποντίδας.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,


Για το Γραφείο Τύπου

Σταύρος Οραήλογλου
6973 049269

ΔΤ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ»

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη 23/04/2014) την Καστοριά, τα Γρεβενά και την Κοζάνη.

Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σκοπιά


Η Πρόεδρος της Κοινότητας της Σκοπιάς και ο πολιτιστικός Σύλλογος Αμύντας Σκοπιάς σας προσκαλούν στο πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής που θα γίνει στην πλατεία του χωριού, την Παρασκευή 25-4-2014 με την ορχήστρα Τ' ΑΗΔΟΝΙΑ. 

Θα παρουσιαστούν χοροί από το παιδικό-εφηβικό και το χορευτικό των γυναικών του Αμύντα καθώς και το ΝΕΟ χορευτικό του Πολυποτάμου.

Ο Στ. Μπίρος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης – όλα τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Θ. Καρυπίδης (video)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε χθες Τρίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Φλώρινας. 

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ-Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ»

«Ενόψει του μεγάλου τελικού του κυπέλου Ελλάδος το Σάββατο και της μαζικής καθόδου χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, καλώ τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, να εγγυηθεί προσωπικά για την ασφάλειά τους. Πέρα από το πνεύμα αυτοσυγκράτησης που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ο κ. Δένδιας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Γιατί το κλίμα είναι τεταμένο και οι μέρες πονηρές. Προς Θεού, ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος είναι μια γιορτή του αθλητισμού, δεν πρέπει επ’ ουδενί να εξελιχθεί σε τραγωδία».

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

«Κάποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να κάνουν προεκλογικό αγώνα στις πλάτες των ενστόλων. Ξέχασαν φαίνεται τις βίαιες περικοπές στους μισθούς τους. Ξέχασαν τις υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά για μισθολογική αποκατάστασή τους στο Ζάππειο την Άνοιξη του 2012. Η υποκρισία έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι ένστολοι έχουν και μνήμη και κρίση. Γνωρίζουν καλά ποιοι ήταν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια και ποιοι τους θυμήθηκαν τώρα, ενόψει εκλογών. Ένα είναι βέβαιο: Τα προεκλογικά πυροτεχνήματα έχουν σβήσει. Με δηλώσεις του πεντακοσάρικου δεν αντιμετωπίζεις την κρίση, δε λύνεις τα προβλήματα της κοινωνίας. Και μια απορία: Τι γίνεται με το εκλογικό επίδομα των ενστόλων; Μαθαίνουμε ότι εδώ και δυο εβδομάδες έχει ζητηθεί σχετική ενημέρωση από την ΠΟΑΣΥ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει καμιά απάντηση. Προφανώς θα το προσθέσουν και αυτό στο πεντακοσάρικο που θα τους δώσουν».

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την κίνηση των 58 στη Δυτική Μακεδονία: Στήριξη υποψηφιότητας Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.



Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την κίνηση των 58 στη Δυτική Μακεδονία δηλώνει την αμέριστη στήριξή της προς την υποψηφιότητα και τον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Η υποψηφιότητα αυτή δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες αλλαγής του αυτοδιοικητικού τοπίου στην ευρύτερη περιοχή και ελπίδες ότι κλείνει πια ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών για τον τόπο μας.

Η διοικούσα επιτροπή.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                           
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 23-04-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Φλώρινας, το οποίο στεγάζεται επί της οδού Στεφάνου Δραγούμη 4, εντός της ΣΤΟΑΣ ΤΕΓΟΥ στον 2ο όροφο.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23850-24081.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πασχαλίδη Παναγιώτη


Ραδιολέσχη Φλώρινας - Σεμινάριο Πέμπτη 24/4/2014


Η Ραδιολέσχη Φλώρινας σε συνεργασία με την RSF Hellas  διοργανώνει Σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα με τίτλο "Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Έκτακτης Ανάγκης", την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και ώρες από5:30 μμ έως 8:30 μμ,  στο Hotel "Φαίδων Palace" στη Φλώρινα . Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ζουζέλη Ασπασία στα τηλ. 2385022251 και 6984359385.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Φλώρινα (video)

Ανακοινώθηκαν χθες στη Φλώρινα οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καραντζίδη και την υποψήφια δήμαρχο Φλώρινας Βίκη Παπαναστασίου. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ & ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014)



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 13-04-2014
Πρωΐ 7:30-10:30 π.μ. - Ὄρθρος & Θεία Λειτουργία: Ἱ. Ν. Ἁγίου Γεωργίου Ἀναρράχης Ἑορδαίας
Ἑσπέρας 7:30-9:00 μ.μ. - Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου: Ἱ. Μητρ. Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης

            ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-04-2014