Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Χάρης Κωστόπουλος στα Ιουλιανά 2013 στον Αετό



O Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 22:00 στη συναυλία που διοργανώνει με τον λαϊκό τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιουλιανά 2013!!!

Σας προσκαλούμε όλους να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά με τα τραγούδια του Χάρη Κωστόπουλου!!!
Τιμή εισόδου 2,5 ευρώ!!!
Με τιμή ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Π.Σ. Αετού Φλώρινας

Το πρόγραμμα του 11ου Παμμακεδονικού Συνεδρίου στην πόλη της Φλώρινας



Έργα ύψους 10 εκ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δάκης



Σειρά έργων, συνολικού ύψους 10.013.671 ευρώ, που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Κάλεσμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου στο συλλαλητήριο της Κοζάνης


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου θα συμμετάσχει στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται από όλους του Συλλόγους Δημοτικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας, την

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Παπαγιάννη για τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου



Ο Μορφωτικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος" Παπαγιάννης, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου, θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις στο γήπεδο του Παπαγιάννη, την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που λειτούργησε για πρώτη φορά στην πόλη της Φλώρινας, οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όσους και όσες συνέβαλλαν στην επιτυχή λειτουργία του.

Συγκεκριμένα:

Τρεις σημαντικές συναντήσεις



Τρεις ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης στην Αθήνα.

Ολοκληρώθηκε το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας



Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, έχοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες κρίσης που διαμορφώθηκαν στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια, προχώρησε στην υλοποίηση μιας Δράσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πρόκειται για την

Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα- Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2013



Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί στο 17ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα 2013 στις 21-27 Ιουλίου. Σας περιμένουμε όλους.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κυριακή 21 Ιουλίου 

Διοργάνωση Πρωταθλήματος Αθλητριών Beach Volley Juniors Regional στη Φλώρινα



Το Αθλητικό Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), διοργανώνει το Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors Regional, αθλητριών, για τις κατηγορίες Κ19 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1995) και Κ16 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1998), που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιουλίου 2013, στους κατάλληλους για το σκοπό αυτό, χώρους του Hotel Πλειάδες, στη Φλώρινα.