Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

οι εκλογές στο Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας


Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Φλώρινας προσκαλεί όλα τα μέλη του να προσέλθουν για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής που θα γίνουν στις 28/02/2015 ημέρα Σάββατο και ώρες 8:30 π.μ. έως 16:00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.
Δικαίωμα ψήφου έχουν ένα από τα δύο μέλη (ο σύζυγος –η σύζυγος) και πρέπει να έχουν μαζί τους το πολυτεκνικό βιβλιάριο θεωρημένο.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΗΣ
Ο Γραμματέας
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ

Κατανυκτικός εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου


Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι κατὰ τὸν Κατανυκτικὸ Ἑσπερινὸ τῆς Α’ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν, ὁ ὁποῖος θὰ τελεσθεῖ, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου, τὴν 1η Μαρτίου 2015 καὶ ὥρα 6:30 τὸ ἀπόγευμα στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Γεωργίου Φλωρίνης, τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Ἱεροκήρυξ τῆς Μητροπόλεώς μας Ἀρχιμ. Θεωνᾶς Ἀθανασιάδης, μὲ θέμα:
«Ἐπί τῶν ποταμῶν Βαβυλῶνος».
Προτρέπομεν πατρικῶς νὰ συμμετάσχετε.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Λαϊκή συνέλευση στα Βαλτόνερα


Από τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι, τηνΔευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Τ.Κ. Βαλτονέρων, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στo Kέντρο Νεότητος (Λέσχη), προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας για θέματα που τους ενδιαφέρουν, καθώς και για την μίσθωση δύο (2) αγροτεμαχίων από ιδιώτη, για την δημιουργία μονάδας βιοαερίου.

Συνέλευση στην Αχλάδα για τη μετεγκατάσταση του οικισμού


Αύριο Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στην Τ.Κ. Αχλάδας σε κατάστημα της πλατείας του χωριού σχετικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης του οικισμού. 
Στη συνέλευση θα είναι παρών και ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης.

Ευρωπαϊκή αρχαιολογική συνάντηση στο Αμύνταιο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας διοργανώνει επιστημονική συνάντηση με θέμα: «Η αρχαιολογική έρευνα στο λεκανοπέδιο Αμυνταίου - Βαλκανικοί και Κεντροευρωπαϊκοί λιμναίοι οικισμοί». Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου την 28η Φεβρουαρίου 2015. 

Επιτυχημένη η ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό


Με μεγάλη επιτυχία και περισσότερους από 340 συμμετέχοντες έγινε η εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό του Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 6:00 μ.μ. στην Παιδαγωγική Σχολή. 

TAP Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο (video)

TAP Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο στο Αμύνταιο

Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης σχετικά με τις αποζημιώσεις και τη διαδικασία πρόσβασης στη γη πραγματοποιήθηκε στο στο Αμύνταιο

761 προσλήψεις από την Εφορεία Αρχαιοτήτων στο Αμύνταιο…..

Πρόσληψη από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας 761 ατόμων, επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την Εκτέλεση σωστικών ανασκαφών στους προϊστορικούς οικισµούς εντός των ορίων του Ορυχείου πεδίου Αµυνταίου ΦΛΩΡΙΝΑ, για το χρονικό διάστηµα των δύο (2) µηνών µε δυνατότητα παράτασης έως το τέλος του έργου.

ΦΛΩΡΙΝΑ "Μικρές Ιστορίες" επεισόδιο 3 "Πρωτογενής τομέας" 'γεωργία'

ΦΛΩΡΙΝΑ "Μικρές Ιστορίες" επεισόδιο 2 " Χρήσεις γης "

ξιφασκια στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ


Επίσκεψη Προξένου Ακτής Ελεφαντοστού στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

                           

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 27-2-2015

Τηλέφωνο
:
2461052650  2461052652
                                
  Προς: ΜΜΕ

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:





Επίσκεψη Προξένου Ακτής Ελεφαντοστού στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας


Τη Μέρω Κεσεσίογλου, πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ σε θέματα που αφορούν στο AIDS και την πείνα, μια πολίτη του κόσμου με πλούσια εθελοντική δράση, υποδέχτηκε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς με την κ. Κεσεσίογλου πρωτογνωρίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, πραγματοποιώντας τηλεμαραθώνιο για τη στήριξη παιδιών απο την Αφρική.

Επίσκεψη προξένου Ακτής Ελεφαντοστού στον Περιφερειάρχη

Σύλληψη 59χρονου στο Αμύνταιο Φλώρινας για οφειλές προς το Δημόσιο


Χθες (27-02-2015) το πρωί στο Αμύνταιο Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας,
59χρονος ημεδαπός γιατί όφειλε προς το Δημόσιο χρέη ύψους750.469,30 ευρώ, ως Διευθύνων Σύμβουλος κατασκευαστικής εταιρείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Πρόταση νόμου κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για κατάργηση Μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων


Ενώ η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά σε συμφωνία με την ΕΕ, - ουσιαστικά για την επέκταση του μνημονίου και των δεσμεύσεών του, - το ΚΚΕ, τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση,

Η γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας (video)


Την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση. 

Συμφώνησαν να συνεργαστούν οι βουλευτές της Φλώρινας (video)

Τη δέσμευσή τους ότι θα συνεργαστούν για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Φλώρινας, εξέφρασαν οι βουλευτές Κώστας Σέλτσας του ΣΥΡΙΖΑ και Γιάννης Αντωνιάδης της Ν.Δ., κατά τη συνάντηση τους με τον αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Μπίρο και την αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου. 

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


 Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου την Τετάρτη 04 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 συνεδριάζει  σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Εργάτης καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου καταγγέλλει


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ