Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δημιουργία skate park στη Φλώρινα (video)

Δημιουργία skate park στη Φλώρινα (video)
Ο Δήμος Φλώρινας, μετά την επιθυμία και το αίτημα παιδιών της πόλης μας για τη δημιουργία skate park, προέβη στην τοποθέτηση εξοπλισμού οργάνων skate park στο Νέο Δημοτικό Πάρκο.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας την ημέρα τελειοποίησης και παράδοσης του έργου είπε:
«Πριν από λίγες ημέρες δώσαμε σε χρήση το skate park, εδώ στο Νέο Πάρκο. Ήταν ένα αίτημα των νέων, το οποίο είχαμε υποσχεθεί και μάλιστα το είχαμε εντάξει στον προεκλογικό μας αγώνα. Επιτέλους, καταφέραμε να το υλοποιήσουμε. Διαπιστώνουμε ότι οι νέοι μας είναι ευχαριστημένοι με αυτό το skate park και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να το εμπλουτίσουμε με νέες πίστες».
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού κόστους 30.000,00 € (με ΦΠΑ), η μελέτη του οποίου αφορά στην εγκατάσταση ραμπών για πάρκο άθλησης skate με καλυπτόμενες πλευρές και πλάτες για δημόσιο χώρο, ελεύθερα προσβάσιμες.
Ο εξοπλισμός του πάρκου άθλησης skate ικανοποιεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας για το σχεδιασμό και την κατασκευή εγκαταστάσεων για τους χρήστες εξοπλισμού δραστηριοτήτων άθλησης με τροχοφόρα.
Επίσης, το έργο πληροί και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές μελέτης θορύβων μικρότερους των 50 decibel, των μεθόδων κατασκευής και των υλικών.







Παράπονο προς το ΚΤΕΛ για τη διακοπή του βραδινού δρομολογίου από και προς την Αθήνα

Παράπονο προς το ΚΤΕΛ για τη διακοπή του βραδινού δρομολογίου από και προς την Αθήνα
Κ. Γεωργακόπουλε,
Σήμερα το πρωί, πληροφορήθηκα ότι από την επόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης της Δευτέρας 27ης Ιανουαρίου 2014, διακόπτεται το βραδινό δρομολόγιο των υπεραστικών λεωφορείων από Αθήνα προς Φλώρινα και αντιστρόφως. Η συνεργάτιδα σας, με την οποίαν επικοινώνησα, επιβεβαίωσε την απόφαση σας, για τη διακοπή των δρομολογίων, λόγω της μικρής επιβατικής κίνησης.

Προσωπικά ταξιδεύω 2 φορές σίγουρα και ενίοτε 3 φορές μηνιαίως, για την πόλη σας και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή με το βραδινό προς Φλώρινα και κάθε Κυριακή με το βραδινό προς Αθήνα, διότι είμαι εργαζόμενη. Η διακοπή των βραδινών δρομολογίων – όλων ανεξαιρέτως χωρίς καμία εξαίρεση – όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στην οικογένεια μου, το ένα μέλος της οποίας κατοικεί μόνιμα στην πόλη σας. Το πρόβλημα διογκώνεται διότι το Σάββατο και την Κυριακή δεν υπάρχουν και τα πρωϊνά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα, σε περίπτωση που επιλέξω την απαραίτητη μετακίνηση μου μέσω του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με ανταπόκριση την πόλη σας, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, αφού και σε αυτή την περίπτωση το πρωϊνό δρομολόγιο, που υπάρχει τις 5 ημέρες της εβδομάδος, το Σαββατοκύριακο καταργείται (πληροφορία την οποίαν λαμβάνω από τα δρομολόγια τα οποία αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Φλώρινας).
Θα ήθελα να εξετάσετε με συμπάθεια το «προσωπικό μου» πρόβλημα, το οποίο σας παρέθεσα και να με ενημερώσετε εάν υπάρχει πιθανότητα να διατηρηθούν – έστω κατ’ εξαίρεση – τα δύο βραδινά δρομολόγια της Παρασκευής και της Κυριακής, τα οποία πιστεύω ότι έχουν και την μεγαλύτερη κίνηση επιβατών, αφού υπάρχει και η ανταπόκριση της Λάρισας, που έχει και αυτή σημαντικό αριθμό μετακινούμενων.
Εάν η επιθυμία μου είναι ανέφικτη να πραγματοποιηθεί, μήπως εξετάζατε την περίπτωση, να ενεργοποιηθεί τουλάχιστον για το Σάββατο το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης – Φλώρινας στις 07:00, ώστε με μεγαλύτερο χρηματικό κόστος και μεγαλύτερη προσωπική ταλαιπωρία να καταφέρνω να φτάνω στη Φλώρινα μηνιαίως, έστω 2 Σαββατοκύριακα, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην οικογένεια μου.
Ευελπιστώ σε μια απάντηση σας, η οποία θα με βοηθήσει να δρομολογήσω το επόμενο ταξίδι μου, γιατί ειλικρινά αυτή τη στιγμή με βρίσκει «πελαγωμένη» η απόφαση της Εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Φλώρινας Α.Ε.»

Με εκτίμηση
Μαίρη Αντωνάκου

Διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους

Διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους
Αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου θα γίνει διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους, από 09:00 πρωΐ, μέχρι 13:00 μεσημέρι, στα ψυγεία της ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Οι Δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα του και της Συζύγου, ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοποίησης.
Για τη διανομή λαδιού θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση του Συλλόγου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο. Κοκαρόπουλος Λάζαρος 6948301192

Ανατροπή & ανασυγκρότηση μια Περιφέρεια Αλληλεγγύης & Προόδου

Ανατροπή & ανασυγκρότηση μια Περιφέρεια Αλληλεγγύης & Προόδου


Η Δυτική Μακεδονία βιώνει μια βαθειά κρίση. Κρίση που ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από το 2010.Δομική ανεργία, περιβαλλοντική υποβάθμιση, φυγή επιχειρήσεων και διαρροή πληθυσμού.
Κάποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Υπεύθυνοι με όνομα.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μας φέρνουν μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση:
Να συνεχίσουμε τον κατήφορο ή να γυρίσουμε σελίδα.
Να επιλέξουμε τί Δυτική Μακεδονία θέλουμε.
Θέλουμε μια Δυτική Μακεδονία της ανεργίας ή μια περιφέρεια ποιοτικών και βιώσιμων θέσεων εργασίας;
Θέλουμε μια Δυτική Μακεδονία της περιβαλλοντικής υποβάθμισης και της ενεργειακής φτώχειας ή μια περιφέρεια αειφόρα και θερμικά θωρακισμένη;
Θέλουμε τη Δυτική Μακεδονία μικροπολιτικών και τοπικιστικών διευθετήσεων ή μια περιφέρεια με ενιαία συνείδηση και κοινό βηματισμό;
Θέλουμε να καταντήσει η Δυτική Μακεδονία μια περιφέρεια φτωχών και οικονομικά ανενεργών πολιτών ή να μεταμορφωθεί σε περιφέρεια ενεργών παραγωγών και νέων πολιτών;
Αλλά να επιλέξουμε και τί πολιτική πρόταση θέλουμε;
Θέλουμε έργα-βιτρίνα ή έργα αειφόρου ανάπτυξης;
Θέλουμε πολιτικά πυροτεχνήματα ή ρεαλιστικές προτάσεις;
Θέλουμε ρεαλιστική διεκδίκηση σε κεντρικό επίπεδο ή φωτογραφίες με υπουργούς και ανούσιες επιστολές;
Για να αλλάξει, όμως, η Δυτική Μακεδονία χρειάζεται αγώνας.
Αγώνας για να εκφράσουμε τους κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά αποκλεισμένους.
Αγώνας για να συνθέσουμε ιδέες και ανησυχίες σε ένα κοινό όραμα και κοινές αξίες.
Αγώνας για να αποτινάξουμε την μιζέρια.
Αγώνας για να γίνει η Δυτική Μακεδονία μια κανονική ευρωπαϊκή περιφέρεια.
Χρειάζεται βέβαια και συστράτευση.
Τρία χρόνια πριν, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας μας όρισαν ελεγκτές της Περιφερειακής Αρχής. Τρία χρόνια τώρα δεν περιοριστήκαμε σε μια στείρα αντιπολιτευτική τακτική. Αναπτύξαμε και εξειδικεύσαμε τον προγραμματικό μας λόγο. Προτείναμε έργα και δράσεις, ενταγμένα σε μια ολιστική φιλοσοφία που εμπεδώνουν την ενιαία περιφερειακή συνείδηση, αλλάζουν το παραγωγικό μοντέλο και τις νοοτροπίες των πολιτών, ξαναδίνουν στην πολιτική το χαμένο της νόημα.
Γιατί πιστεύουμε ότι πάνω απ’ όλα η Δυτική Μακεδονία χρειάζεται ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Βασικοί πυλώνες του σχεδίου μας:
1. Η διατήρηση της Δυτικής Μακεδονίας ως ενεργειακού κέντρου της Ελλάδας, με ισχυρή δημόσια Δ.Ε.Η., βασισμένη σε λιγνιτικές μονάδες αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και σε χωροταξικά σχεδιασμένες Α.Π.Ε.·
2. Ο εξωστρεφής πρωτογενής τομέας, που δεν αμελεί την κάλυψη των εθνικών διατροφικών αναγκών·
3. Ο δίδυμος πυλώνας του Τουρισμού και του Πολιτισμού.
Χρειάζεται,όμως, και μια ηγεσία με εθνική ματιά.
Γι’ αυτό προτείναμε:
Από τον Γενάρη του 2012 την θέσπιση επιδόματος θέρμανσης με υψηλό ποσοστό αναπλήρωσης με κοινωνικά και γεωγραφικά κριτήρια και σημαντική προκαταβολή στην αρχή της περιόδου διάθεσης· και
Την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων, πρόταση που εγκρίθηκε από το έκτακτο συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε. και αποδίδει περίπου 4,5 εκατ. ευρώ περισσότερα κατ’ έτος στην Δυτική Μακεδονία.
Η υλοποίηση όμως όλων αυτών των προτάσεων έμεινε σε άλλα χέρια. Οι ανάγκες της Δυτικής Μακεδονίας απαιτούν να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας!
Για να δώσουμε μια προοδευτική απάντηση, στην αποτυχημένη συνταγή των μικροπολιτικών και προσωπικών διευθετήσεων και του τοπικισμού,
Για να γυρίσει σελίδα η Δυτική Μακεδονία,
Χρειάζεται η ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις.
Απαιτείται ενεργοποίηση των δυνάμεων της κοινωνίας πολιτών, της υγιούς επιχειρηματικότητας, των ανέργων και του κόσμου της εργασίας.
Απευθύνω ανοιχτό προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις της περιφέρειας, που δέχονται να συμβάλλουν σε ένα πρόγραμμα· να δεσμευτούν σε ένα σχέδιο που μόνο σκοπό έχει να βγάλουμε την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μία ώρα αρχύτερα από την κρίση. Να αποκαταστήσουμε την κοινωνική συνοχή. Να ξαναμπούμε στο δρόμο της σύγκλισης.
Για να μην γίνει η Δυτική Μακεδονία παρίας της Ελλάδας.
Για να μην γίνουν τα παιδιά μας παρίες της Ευρώπης.

Γιάννης Παπαϊορδανίδης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών &μέλος του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Κάτω των 600.000 ο αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων - Τα στοιχεία

Κάτω των 600.000 ο αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων - Τα στοιχεία

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης,για πρώτη φορά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων «πέφτει» κάτω από τις 600.000.
Στο γεγονός αυτό - όπως φαίνεται από τα σχετικά στοιχεία - συνετέλεσε η αυστηρή διατήρηση της σχέσης 1/5 αποχωρήσεων - προσλήψεων (για κάθε πέντε αποχωρήσεις,μία πρόσληψη).

Σύμφωνα,επίσης, με τα ίδια στοιχεία, σε αρκετές περιπτώσεις η μία πρόσληψη αντιστοιχεί σε 6 ή 7 αποχωρήσεις.

Μετά το τέλος του έτους και αφού ολοκληρώθηκε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων,κατά το μήνα Δεκέμβριο, οι Υπηρεσίες στις Δομές της Κεντρικής Κυβέρνησης έχουν καταγράψει προσωπικό, που δεν ξεπερνά τις 599.000.

Συγκεκριμένα,μέσα στο 2013 υπήρξαν περισσότερες από 31.000 αποχωρήσεις. Οι 14.937 ήταν το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ οι 16.870 έγιναν το δεύτερο εξάμηνο.

Στις συνολικές αποχωρήσεις δεν περιλαμβάνονται οι 2.500 απολυμένοι της ΕΡΤ, ούτε όμως και οι προσλήψεις που έγιναν στο νέο Φορέα, αφού οι μεταβολές στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου δε σχετίζονται με τις μεταβολές που καταγράφονται στην Κεντρική Κυβέρνηση, στη Βουλή και τους ΟΤΑ.

Μέχρι σήμερα συνολικά έχουν απολυθεί 3.540 δημόσιοι υπάλληλοι, εκ των οποίων οι 2.500εργάζονταν στην ΕΡΤ και οι 1.040 έχουν αποχωρήσει από άλλους μικρότερους Οργανισμούς ή για πειθαρχικούς λόγους.

Σύμφωνα,με τα στοιχεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ.Διακυβέρνησης, στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ανήκουν οι περισσότεροι υπάλληλοι - σε σχέση με τα υπόλοιπα Υπουργεία - δηλαδή 177.508μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο.

Ακολουθεί το Υπουργείο Άμυνας με 88.540 υπαλλήλους και το Υπουργείο Υγείας με 87.485.

Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) απασχολούνται 85.638 εργαζόμενοι.

Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι, στη Βουλή απασχολούνταν, έως περίπου το τέλος του χρόνου, 1.186 άτομα.

μικρότερος αριθμός εργαζομένων για την ίδια περίοδο, 112 υπάλληλοι, εμφανίζεται να ανήκει σε Πολιτειακούς και Κυβερνητικούς Φορείς, ήτοι Προεδρικό Μέγαρο, Μέγαρο Μαξίμου κ.λπ.

Τέλος,τον Δεκέμβριο του 2013 έγιναν οι περισσότερες αποχωρήσεις του χρόνου και έφτασαν τις 4.779. Εξ' αυτών στην οι 1.716 προέρχονται από την Κεντρική κυβέρνηση, οι 61 από διάφορα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, οι 1.281 από τους ΟΤΑ, οι 970 από Νοσοκομεία, οι 141 από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, οι 422 από ΔΕΚΟ και οι 188 ήταν εκπαιδευτικοί.


ΠΗΓΗ:protothema.gr

Κοπή βασιλόπιτας του τμήματος ρυθμικής και χιπχοπ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Κοπή βασιλόπιτας του τμήματος ρυθμικής και χιπχοπ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας
Το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής μοντέρνου χορού και Χιπ Χοπ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, σας προσκαλεί στην κοπή Βασιλόπιτας η οποία θα γίνει στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 17.30 το απόγευμα.

Οι Γυμνάστριες

Αγγελική Σουμπαση

Ελένη Βράντση

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή οικίας στο Φιλώτα Φλώρινας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή οικίας στο Φιλώτα Φλώρινας
Την Τετάρτη 22-01-2014 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή οικίας 85χρονου ημεδαπού, στο Φιλώτα Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων προέκυψε ότι, ο 20χρονος την 21-01-2014 το απόγευμα, εισήλθε στην οικία του 85χρονου στο Φιλώτα Φλώριναςχωρίς να γίνει αντιληπτός και του αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου.


Κοζάνη, 23 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εισήγηση του Προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη συνάντηση των εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο Εκδήλωσης Ενημέρωσης για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στη Βόρεια Ελλάδα

Εισήγηση του Προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη συνάντηση των εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο Εκδήλωσης Ενημέρωσης για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στη Βόρεια Ελλάδα






Σύλληψη αλλοδαπού για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή σε περιοχή της Φλώρινας

Σύλληψη αλλοδαπού για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή σε περιοχή της Φλώρινας
Την Τετάρτη 22-01-2014 τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 37χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα,ο συλληφθείς πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα σκύλο, ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής,με κυνηγετικό όπλο, για το όποιο δεν είχε σχετική άδεια κατοχής και το οποίο όπως προέκυψε του είχε προμηθεύσει σε προγενέστερο χρόνο 76χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του 76χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί όπλων», ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Κοζάνη, 23 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Λειτουργία Σχολής Γονέων στη Φλώρινα

Λειτουργία Σχολής Γονέων στη Φλώρινα




ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ







Σήμερα η καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ

Σήμερα η καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ


Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.968 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.968δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 14.7 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών κυρίως για το έτος2013.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια, βαμβάκι,κηπευτικά, σιτηρά και σανοδοτικά φυτά, και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια.
Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά Νομό είναι η εξής:
Νομός
Ποσό
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
33.551
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
380.172
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
2.138.291
ΑΡΤΗΣ
42.344
ΑΤΤΙΚΗΣ
13.832
ΑΧΑΙΑΣ
172.193
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
93.883
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
91.236
ΔΡΑΜΑΣ
152.319
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
7.641
ΕΒΡΟΥ
313.863
ΕΥΒΟΙΑΣ
307.505
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
5.440
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
1.793
ΗΛΕΙΑΣ
82.664
ΗΜΑΘΙΑΣ
281.297
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
220.911
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
35.587
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
264.288
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
36.739
ΚΑΒΑΛΑΣ
398.412
ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
46.917
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
106.475
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
400
ΚΙΛΚΙΣ
106.629
ΚΟΖΑΝΗΣ
2.435.915
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
43.252
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
17.426
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
27.145
ΛΑΡΙΣΗΣ
615.612
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
563
ΛΕΣΒΟΥ
51.399
ΛΕΥΚΑΔΟΣ
1.808
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
68.399
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
21.356
ΞΑΝΘΗΣ
424.823
ΠΕΛΛΗΣ
1.752.461
ΠΙΕΡΙΑΣ
267.422
ΠΡΕΒΕΖΗΣ
73.931
ΡΕΘΥΜΝΗΣ
17.428
ΡΟΔΟΠΗΣ
534.828
ΣΑΜΟΥ
151.774
ΣΕΡΡΩΝ
283.788
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
154.662
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
480.011
ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1.154.435
ΦΩΚΙΔΟΣ
13.563
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
675.196

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου2014
Δελτίο Τύπου ΕΛΓΑ