Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Για ολική διαγραφή πάει το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής, στο κόκκινο βρίσκονται τουλάχιστον δύο πανεπιστήμια, Στερεάς Ελλάδας και δυτικής Μακεδονίας, τα οποία απειλούνται με... ολική διαγραφή καθώς και δεκάδες τμημάτων ΤΕΙ κυρίως και δευτερευόντως πανεπιστημίων.
Το σχέδιο «Αθηνά» για την ανασύνταξη του ακαδημαϊκού χάρτη από τον οποίο φημολογείται ότι θα σβήσουν περίπου 150 τμήματα, δηλαδή το 1/3 του συνόλου, είναι η αιτία που η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει χάσει τον ύπνο της.
Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υποδέχεται στο γραφείο του τους πρυτάνεις γα να συζητήσουν τα κριτήρια των συγχωνεύσεων.

Αδιέξοδο διαρκείας στο χώρο της Δικαιοσύνης



Νέα έκκληση για λήξη κινητοποιήσεων
Έκκληση προς τους εισαγγελείς να λήξουν τις κινητοποιήσεις τους απηύθυναν  η πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Μιλώντας στη γενική συνέλευση (χθες) της Ένωσης Εισαγγελέων αναγνώρισαν μεν το δίκιο των αιτημάτων τους, αλλά επισήμαναν ότι οι επιπτώσεις της αποχής είναι μεγάλες και οι κινητοποιήσεις των δικαστικών λειτουργών είναι αναντίστοιχες με το θεσμικό τους ρόλο. Η απόφαση της Ένωσης Εισαγγελέων αναμένεται αργότερα σήμερα.

Αποτελέσματα 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας




Ασπρόμαυρη Φωτογραφία
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΟΛΗ
ΤΙΤΛΟΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΟΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΩΝ
Under the waterline III
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΑΒΔΙΝΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
 Α1
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΧΑΝΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ Α4
1ος ΕΠΑΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ
The Old Man
2ος ΕΠΑΙΝΟΣ
ΚΟΥΤΡΑΚΗ ΧΑΡΑ
ΧΑΝΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ 2
3ος ΕΠΑΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
Vertical lines

Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο συνέδριο

Στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη δημοσιεύονται σε ειδικό ένθετο οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 έως 14 Απρίλη 2012.
Οι θέσεις περιλαμβάνουν την έκθεση δράσης της ΚΕ από το 18ο έως το 19ο Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 20ο Συνέδριο, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΚΕ.

Ανάπλαση των παρόχθιων χώρων του ποταμού Σακουλέβα

Αποτελεί τοπόσημο για την πόλη της Φλώρινας αλλά και το ιδανικό φυσικό σκηνικό στις ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Την ίδια ώρα ο ποταμός Σακουλέβας χαρακτηρίζεται από ελλιπή πεζοδρόμηση, κακό φωτισμό και ελάχιστα παγκάκια για ανάπαυση, συνθήκες που καθιστούν απαγορευτικό στους κατοίκους της πόλης τον περίπατο κατά μήκους της όχθης του.

Body Music Week in the Balkan Area

2-9 Ιανουαρίου 2013
Κλεισούρα Καστοριάς
Η  Motif Performing Arts σε συνεργασία με το International Body Music Festival παρουσιάζουν την 1st Body Music Week in the Balkan Area!!!
Πιστοί στην φιλοσοφία της διοργάνωσης εκδηλώσεων σε φυσικά τοπία που ενισχύουν την δημιουργικότητα και μέσα σε καθαρό πνεύμα κοινότητας, αυτή τη φορά σας προσκαλούμε για ένα εντατικό σεμινάριο στα βουνά της Βόρειας Ελλάδας.

Λήγει 31/12 η προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.
Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΟΑΕΕ επισημαίνει, ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική και απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία στο Πιστωτικό Ίδρυμα (Τράπεζα) ή ΕΛΤΑ, όπου τηρείται ο λογαριασμός του συνταξιούχου. Όσοι εξαιρούνται από τη διαδικασία προσέλευσης στα Πιστωτικά Ιδρύματα ή στα ΕΛΤΑ, θα απογραφούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, στα κατά τόπους Περιφερειακά Τμήματα του Οργανισμού.
Η παράλειψη της απογραφής συνεπάγεται την αναστολή της καταβολής της σύνταξης.
Πηγή: ΕΡΤ

Επίσκεψη των μαθητών του Γυμνασίου Πολυκαρπίου Πέλλας στο Κ.Π.Ε. Μελίτης

Στις 5 Δεκεμβρίου 2012 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Καγκελίδη Κων/νο, Βυρώζη Βασιλική, Ζγουρέλη Δήμητρα, Ναβριανίδη Μιχάλη , Βαδά Βασιλική & Χαραλαμπίδου Μυρσίνη με τους μαθητές  του Γυμνασίου Πολυκαρπίου Πέλλας.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Μελίτης «Άνθρακες ο θησαυρός», στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επισκεφθήκαν το ορυχείο της Αχλάδας και τον Α.Η.Σ. Μελίτης.

ΚΕΔΕ: Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη

Στην υλοποίηση του πρόσφατου έκτακτου συνεδρίου της, για κινητοποίηση των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, προχωρά η κεντρική ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα.

Συμμετοχή των ΣΑΡΙΣΩΝ στους προκριματικούς αγώνες του ομαδικού και απλού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων

Το Σαββατοκύριακο 8-9/12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους προκριματικούς αγώνες του ομαδικού και απλού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος 100 αθλητές και αθλήτριες από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπως και από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και έμπρακτα την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω- χαρίζω- γιορτάζω», σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, παρέδωσαν στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ρόζα ρούχα και τρόφιμα. 

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του Πολιούχο της Αχλάδας Άγιο Σπυρίδωνα

Ο Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνα Αχλάδασ ανακοινώνει οτι οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ – ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 2012
ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
5:00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ αρτοκλασίας και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
7:30π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου.

Με δύο χρυσά και ένα ασημένο μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”


Επέστρεψε και η δεύτερη αποστολή, του Συλλόγου Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, που έγινε στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής το Σάββατο 8/12/2012.

Επιστολή του Εργατικού Κέντρου στον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Κύριε Πρόεδρε
Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση. Κρίση πολιτικής και διαφάνειας όλων των κοινωνικών και θεσμικών θεμάτων της κοινωνίας. Η δοκιμαζόμενη Φλώρινα λόγω της γεωγραφικής της θέσης (σύνορα με FYROM και Αλβανία) υποβάλλεται όχι μόνο στην κρίση αλλά και την αδιαφορία της πολιτείας για όλα τα μεγάλα ζητήματα που την απασχολούν (ανεργία, πετρέλαιο, αναπτυξιακά έργα κλπ).

Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Δελτίο πρόγνωσης καιρού για την Τρίτη 11/12/2012

Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, με κύρια χαρακτηριστικά τα χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές.
Συγκεκριμένα, από τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους θα είναι έντονα.

Πρόσληψη 28 ατόμων στο Νομό Φλώρινας από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικά  Είκοσι Οκτώ (28) ατόμων  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Φλώρινας, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. - Κοζάνης, για τις θέσεις που ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

‘Παιδί και Κρίση’ Στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου

Η Τοπική Κοινότητα Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, διοργανώνουν  στο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 6μ.μ. ομιλία από την
Ψυχολόγο Βαίτσα Θωμά Σιάγκα, με θέμα: "Παιδί και κρίση. Πως μιλάμε με τα παιδιά μας για μια πραγματικότητα που αλλάζει".
Η εκδήλωση γίνετε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του παιδιού.

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του περιμετρικού δρόμου Αμυνταίου

Στο Δημαρχείο Αμυνταίου και μεταξύ του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη και του αναδόχου που προέκυψε μετά από την προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία, υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του περιμετρικού δρόμου Αμυνταίου.

Καταγγελία του Σωματείου Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας

Το Σωματείο  Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Φλώρινας, καταγγέλλει τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν με γραπτή προειδοποίηση σε εργαζόμενες υπαλλήλους σε μια σειρά φαρμακείων της πόλης μας, που ανήκουν στην Ο.Ε. φαρμακείων.

Στάθης και Βάσω στα «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2012»


Μια βραδιά γεμάτη ξιφασκία θα είναι σημερινή. Στην 59η Ετήσια Βράβευση των καλύτερων Αθλητών και Αθλητριών για την χρονιά που κλείνει, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) το άθλημα της ξιφασκίας έχει την τιμητική του.
Η 5η Ολυμπιονίκης των Ο.Α. Λονδίνο 2012 Βασιλική Βουγιούκα είναι υποψήφια για τον τίτλο της Κορυφαίας Ελληνίδας Αθλήτριας για το 2012 ενώ ο «δικός μας» Στάθης Γεροσίδερης θα λάβει το Βραβείο Fair Play. Τον Στάθη, μάλιστα, θα συνοδέψει ο αθλητής του Ο.ΞΙ.Φ. Άγγελος Μπαντίκης.
Μεγάλη η βραδιά η σημερινή για ένα άθλημα εκπρόσωπο των «μικρών» σπορ. Μεγάλη η βραδιά για την Φλώρινα και τον Ο.ΞΙ.Φ. που θα έχει την τιμή να θαυμάσει τους δικούς του ανθρώπους να βραβεύονται όσο λίγοι.
Την λαμπερή απονομή θα καλύψει ζωντανά η ΝΕΤ στις 18:00 μμ.
Από το Δ.Σ.

Οχι στη συγχώνευση-οχι στη κατάργηση σχολών

Την αποστολή υπομνήματος στον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας για να μην συγχωνευτεί το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και να μην κλείσει το τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα και το καθορισμό συνάντησης μαζί του,

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμυνταίου ο Πελεκούδας Θεόδωρος

Για οικογενειακούς λόγους, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ. Θεοδωρίδη κ. Θεόδωρος Πελεκούδας, παραιτήθηκε από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου.
Σήμερα  Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ορκίστηκε στην θέση του κ. Πελεκούδα ο κ. Διδασκάλου Γεώργιος από την παράταξη του κ. Φίστα.

Τα Σχολεία στον Δήμο Πρεσπών θα ανοίξουν στις 9:00πμ


Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου
Πρεσπών  την Τρίτη  11-12-2012, θα ανοίξουν στις 09:00 πμ.

συνεδρίασε δύο φορές την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 10-12-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε δύο φορές την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.
Στην πρώτη συνεδρίαση το θέμα ήταν «Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 359/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που αφορά στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2013 του Δήμου

σύσκεψη με θέμα το νέο χάρτη στα ανώτατα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 10-12-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη σύσκεψη με θέμα το νέο χάρτη στα ανώτατα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Ο κ. Βοσκόπουλος πρότεινε να μην μειωθούν ή σμικρυνθούν οι σχολές μας και να μην μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων.
Συγκεκριμένα είπε:

Λειτουργία των σχολείων την 11-12-2012



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 10-12-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη  11-12-2012, θα ανοίξουν στις 09:00 πμ.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ



 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619
ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605
Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ
 Φλώρινα, 10 Δεκεμβρίου 2012
                                                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, για την ευαισθησία που έδειξαν, ανταποκρινόμενοι στο αίτημά μας, να ελεγχθούν ιατρικά (τσεκάπ) οι κρατούμενοι

Πρόσκληση σε σύσκεψη για τα ΤΕΙ Φλώρινας




        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
   ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διεύθυνση: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
Ταχ. Κώδικας: 53100
Πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 23850 - 54404
FAX: 23850 - 54405




       Φλώρινα   10-12-201



Προς: Μέλη Επιτροπής του ΤΕΙ
Φλώρινας





                                          ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ


      Προσκαλείστε στην έκτακτη σύσκεψη  που θα γίνει την Παρασκευή 14-12-2012 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με θέμα: Τμήματα του ΤΕΙ  Φλώρινας εν όψει  της διαβούλευσης του Υπουργείου Παιδείας με τους Φορείς.


                                                                               Η συντονιστική επιτροπή

                                                              για το ΤΕΙ Φλώρινας