Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Οδικός Άξονας Κεντρικής Ελλάδας… κάποτε θα γινόταν….



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος  Καλογιάννης, έστειλε έγγραφο προς τους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, σχετικά με τον Οδικό Άξονα Κεντρικής Ελλάδας Ε-65……

Συμπαιγνία ανταρτών της ΔΑΚΕ με Φωτόπουλο στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ

Έντονο πονοκέφαλο προκαλούν στη ΝΔ τα όσα συνέβησαν στο εκλογικό συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπου η ΔΑΚΕ συνολικά αύξησε τη δύναμη της και θα μπορούσε να πάρει την προεδρία αλλά λόγω του διασπαστικού ψηφοδελτίου τελικά κατάφερε να βγει πρώτο το ψηφοδέλτιο του
Φωτόπουλου ο οποίος αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος.

Γιατί να ασχοληθεί το παιδί μου με το Water Polo



 
Νίτσας Λουκάς, προπονητής Υδατοσφαίρισης

Η Υδατοσφαίριση (Water Polo) είναι ένα από τα πιο θεαματικά και διαδεδομένα αθλήματα στον κόσμο, καθώς και από τα πιο δημοφιλή στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Σαν παιχνίδι προετοιμασίας...

Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στον Αμύντα το Σαββατιάτικο (16:00) τελικό κυπέλλου στην Κοζάνη κόντρα στον ΑΟ Κοζάνης, 2,5 εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Στον Τελικό Κυπέλλου Ανδρών ο ΑΜΥΝΤΑΣ Στον Τελικό Κυπέλλου Γυναικών ο ΜΠΣ Φιλώτα



Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ) σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τους Τελικούς Κυπέλλου Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ Ανδρών -  Γυναικών
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν

Αντικαρκινικός έρανος στο Αμύνταιο


Με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και καθηγητών από όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (27-10-2012) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

α) ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
β) ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

Φλώρινα: Γιορτή αγίου Δημητρίου στην Κάτω Καλλινίκη

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΤΟΥ
Παρασκευή 26/10 στις 7 το απόγευμα
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΕΤΟΥ

Με τιμή
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος
μειοψηφίας του Δήμου Αμυνταίου

Δημιουργική Ομάδα για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και Έκφρασηςτων Νέων Ανθρώπων

 
Αγαπητοί φίλοι,
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθήματα στο Σκοτάδι» ταξιδεύει μέχρι την Φλώρινα! Σε συνεργασία με την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, από τις 20 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθούν κινηματογραφικές προβολές και αναλύσεις ταινιών από την Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου - με ταινίες πάντα εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας - που απευθύνονται σε μαθητές

28η Οκτώβρη 1940 – 28η Οκτώβρη 2012 Να διώξουμε κυβέρνηση, τρόικα, μνημόνια. Να σταματήσουμε τον φασισμό


Η ιστορία γράφεται μέσα από τους αγώνες που δίνουν οι λαοί. Η 28η Οκτώβρη του 1940 και το έπος της αντίστασης αποτελούν μια τρανή απόδειξη της δύναμης που έχει ο λαός όταν οργανώνεται και παλεύει. Κανένας εχθρός δεν είναι αρκετά δυνατός, καμία δυσκολία δεν είναι ανυπέρβλητη μπροστά στην λαϊκή θέληση που εκφράζεται με συλλογικό, οργανωμένο τρόπο και στην λαϊκή αλληλεγγύη.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Παρόντες σε οποιαδήποτε κινητοποίηση


Τα  μέλη του Σωματείου Βενζινοπωλών της  πόλης της Φλώρινας, εκφράζουμε την αντίθεση μας και διαμαρτυρόμαστε έντονα για την υψηλή τιμή  του Πετρελαίου Θέρμανσης. Για τον λόγο αυτό οι πρατηριούχοι του νομού ΔΕΝ θα προβούν στην αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης και κατά συνέπεια σε καμία πώληση σε όλο τον νομό Φλωρίνης.
Επίσης  αποφασίσαμε ότι  την Τρίτη 30/10/2012 θα κρατήσουμε τα καταστήματα μας ΚΛΕΙΣΤΑ και θα  είμαστε παρόντες  σε οποιαδήποτε κινητοποίηση  θα γίνει στην πόλη μας για    να συμπαρασταθούμε  στους συμπολίτες μας .
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



                                                                                                        Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ψήφισμα των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Φλώρινας για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης

Μετά από κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Φλώρινας, των Σωματείων και Φορέων της Φλώρινα για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, διαμαρτυρόμαστε κι εμείς για την γενικότερη υποβάθμιση της Παιδείας.

Τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φλώρινας, εκφράζουμε την αντίθεσή μας και διαμαρτυρόμαστε έντονα για την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την απαράδεκτη αύξηση της τιμής του. Η αύξηση αυτή σε συνδυασμό με την δραματική περικοπή της χρηματοδότησης για την Παιδεία, θα οδηγήσει με βεβαιότητα σε διακοπή της θέρμανσης όλων των σχολείων της περιοχής μας, η οποία πλήττεται βαρύτατα από τις καιρικές συνθήκες.
Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης είναι ακόμα μία απαράδεκτη ενέργεια της Μνημονιακής Κυβέρνησης, βάσει του οργανωμένου από την Τρόικα σχεδίου, με μόνο σκοπό την αποδόμηση του κράτους - πρόνοιας (υποβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας, υγείας και όλων των κοινωνικών παροχών) - ως και κατάρρευση του κοινωνικού κράτους - η οποία σε συνδυασμό με την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων οδηγεί στην εξαθλίωση μας ως πολίτες.
Σε περιόδους οικονομικής κρίσης μία δίκαιη και ευνομούμενη πολιτεία, έχει αυξημένο το χρέος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους θεσμούς της κοινωνικής πρόνοιας (παιδία, υγεία ....) και σε καμία των περιπτώσεων να τους καταργήσει. Το αντίθετο συνιστά κατάφορα εγκληματική πράξη και εθνική προδοσία.
Προτείνουμε όσον αφορά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, την αποφορολόγησή του από ΕΦΚ, ΦΠΑ και κάθε άλλη επιβάρυνση και την διάθεσή του στα σχολεία όλων των βαθμίδων στην αποφορολογημένη αυτή τιμή.
Με βάση τα παραπάνω και αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σαν γονείς, αποφασίσαμε σύσσωμοι να συμμετάσχουμε στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τους Φορείς και τους Συλλόγους της Φλώρινας.
Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 σας καλούμε να μη στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο, αλλά να τα πάρετε μαζί σας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την 11.00΄ ώρα στην Πλατεία Γ. Μόδη στη Φλώρινα. Επίσης, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου σας καλούμε να μεταβούμε όλοι μαζί στην Αθήνα, με λεωφορεία που θα διατεθούν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή για να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η περιοχή μας πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση σε θέματα τουλάχιστον θέρμανσης.
Θεωρούμε ότι ως Γονείς και Κηδεμόνες παιδιών σε τέτοιες ευαίσθητες ηλικίες πρέπει να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις κατά της μνημονιακής επιβολής από την Τρόικα και να πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας!!!

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
1ο  Γυμνάσιο Φλώρινας
2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
1ο Λύκειο Φλώρινας
2ο Λύκειο Φλώρινας
3ο Λύκειο Φλώρινας
Γυμνάσιο Μελίτης
Γυμνάσιο Βεύης

με επιτυχία έγινε η πρώτη κοινή συνάντηση Γονέων, Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικών των Σχολείων τους Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση Γονέων και Εκπαιδευτικών των Δημοτικών Σχολείων 1ου, 2ου, 6ου και Πρότυπου Πειραματικού της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας»


Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και οι Διευθυντές των Σχολείων 1ου Δημοτικού, 2ου Δημοτικού, 6ου Δημοτικού και Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Φλώρινας, εκτιμώντας ότι η διαπαιδαγώγηση και η μόρφωση των παιδιών μας είναι έργο ανεκτίμητης αξίας, στο οποίο συνδράμει καθοριστικά τόσο η Οικογένεια όσο και το Σχολείο, διοργάνωσαν την πρώτη κοινή συνάντηση Γονέων,

Έκθεση ζωγραφικής δημιουργών από την Πρέσπα


Μία ώρα πίσω τα ρολόγια από τα ξημερώματα της Κυριακής - Χειμωνιάζει και επίσημα


 

Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.
Στις 04:00 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

Φλώρινα: Ένα από τα καλύτερα δημοτικά συμβούλια, με ποιότητα σύνεση και ομοψυχία των παρατάξεων έγινε την Τρίτη!




Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος ενημερώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους, μίλησε εκτενώς για πολλά ζητήματα. Συγκεκριμένα είπε:

Τσάι – πάρτυ στο Αμύνταιο

Επιτραπέζια αντισφαίριση στο Αρμενοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσουν τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ), σε συνεργασία και με την καθοδήγηση του αθλητικού συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ».
Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και ενήλικες. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν στη βιβλιοθήκη του πολιτιστικού συλλόγου Αρμενοχωρίου, καθημερινά από τις 6μμ έως τις 9 μμ.

Ο Πρόεδρος

Τριανταφύλλου Νικόλαος
Η Γραμματέας
Δελκούση Παρασκευή

Αύριο στο Νυμφαίο ημερίδα διατροφής αφιερωμένη στο παιδί

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του «Δημήτρη», από το επιτυχημένο βιβλίο-παιδικό παραμύθι «Ο Δημήτρης και η Φιφή κάνουν λάθος διατροφή», η Διαιτολόγος-διατροφολόγος- συγγραφέας Παπαδοπούλου Βασιλική, σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Παιδί και διατροφικές συνήθειες».

Η ΔΗΜΑΡ Δυτικής Μακεδονίας για το πετρέλαιο θέρμανσης

Με την εξίσωση των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, προκύπτει μια τεράστια επιβάρυνση στους καταναλωτές πετρελαίου, ιδιαίτερα στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου η εν λόγω δαπάνη αποτελεί και την σημαντικότερη για κάθε οικογένεια. Είναι γνωστό, ότι υπάρχουν περιπτώσεις, όπου η δαπάνη για πετρέλαιο θέρμανσης αγγίζει και το 50-70% των οικογενειακών εισοδημάτων.

Δηλώστε συμμετοχή στην κάθοδο φορέων και πολιτών στην Αθήνα

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι για τις κινητοποιήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στην Πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 31/10/2012 με αφορμή την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, διατίθενται λεωφορεία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6977977547 κ. Σ. Σαπαλίδης και 2385022334.

Εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ : Την αλήθεια της Ιστορίας δεν την γράφουν τα σχολικά βιβλία, ούτε τη λένε στις σχολικές γιορτές



Αγαπητέ μαθητή–μαθήτρια.
Κρατάς ένα γράμμα των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ προς εσένα, για την αλήθεια της Ιστορίας που δεν την γράφουν τα σχολικά βιβλία, ούτε τη λένε στις σχολικές γιορτές. Για την αλήθεια του λαού μας, που όταν λέγεται μισή είναι χειρότερη κι απ΄ τα ψέμματα.

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Εφέδρων στις 27 Οκτωβρίου



Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκών & Ανθστών Ν. Φλώρινας σας προσκαλούν, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:30 να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση που θα αναπεμφθεί στο Μνημείο Εφέδρων Αξκών & Ανθστών (που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Φλώρινας) προς τιμήν των εκ του Νομού Φλώρινας πεσόντων Εφέδρων Αξκών & Ανθστών το έπος του ’40.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κινητοποιήσεις για πετρέλαιο θέρμανσης από το Δήμο Αμυνταίου



Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των φορέων του Νομού Φλώρινας για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και ζητούν από τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια.

Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στο Αμύνταιο



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  01 / 2012.
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από νομικά πρόσωπα ΟΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 100ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912

Για τον εορτασμό της 100ης Επετείου των Ελευθερίων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης κατά την 7η Νοεμβρίου 1912, καθορίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Τοπική Κοινότητας Βεύης του Δήμου Φλώρινας, ως εξής:
Α) 6η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Εθνικοί επέτειοι με μπόλικο κρασί στη Φλώρινα- Δείτε την απόφαση της Π.Ε. Φλώρινας


Με μπόλικο κρασί θα γιορτάσουν φέτος τις εθνικές επετείους της 
28ης Οκτωβρίου και της απελευθέρωσης της πόλης την 8η Νοεμβρίου, στη Φλώρινα, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας φρόντισε να εξασφαλίσει δαπάνη 1070 ευρώ για το σκοπό αυτό.


Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Οικονομικού και Διοικητικού της Π.Ε. Φλώρινας, (δείτε σχετ. φώτο δεξιά), με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Ηλιάδη, εγκρίθηκε πίστωση ύψους 1070 ευρώ για την προμήθεια κρασιών που θα χρησιμοποιηθούν, ως κεράσματα προφανώς, στις δεξιώσεις των δύο εθνικών επετείων.

Αναλυτικά οι αλλαγές στα εργασιακά


Ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αλλαγών μέσω μίας «συμβιβαστικής φόρμουλας», σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, βρέθηκε τελικά ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα, όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κουλουράκια με στέβια


Ανακαλούνται από την αγορά κουλουράκια με στέβια, με απόφαση του ΕΦΕΤ.
Η ανάκληση του προϊόντος έγινε μετά από καταγγελία ότι περιέχει τη γλυκαντική ύλη γλυκοζίτες στεβιόλης (Ε960), η χρήση της οποίας δεν επιτρέπεται -βάσει της νομοθεσίας της Ε.Ε.- για τη συγκεκριμένη κατηγορία τροφίμου.

«Πίνουμε και τρώμε δωρεάν χωρίς απόδειξη» από την ερχόμενη εβδομάδα


Από την ερχόμενη βδομάδα τίθεται σε ισχύ η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία οι καταναλωτές που δε θα λαμβάνουν την απόδειξη παροχής υπηρεσίας και εμπορεύματος, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό.

Ευχαριστήριο του δημοτικού σχολείου Αμμοχωρίου

Προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας
κ. Δημήτριο Ηλιάδη
Αξιότιμε κ. Ηλιάδη
Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών του 7/θ Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου, σας ευχαριστούν θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την προσφορά εκ μέρους σας, της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών με δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Φλώρινας, με σκοπό την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο μικρός Πρίγκιπας» του θιάσου «ΛΑΜΠΙΟΝΙ», την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012.

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Μιχάλης Μυλωνάς

Εγκαίνια της Έκθεσης: Γιώργος Τσακίρης Αναδρομική