Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ;
Στο ακίνητο που απεικονίζεται στη φωτογραφία, επί ημερών Στρατάκη είχε δημιουργηθεί το κέντρο πληροφόρησης νέων, στην οδό Αρχ. Παπαθανασίου στη Φλώρινα, το οποίο συνέχισε να λειτουργεί και επί Νομαρχίας Γιάννη Βοσκόπουλου. Το κέντρο αυτό χρηματοδοτούνταν από τη Γενική Γραμματεία Νέας  Γενιάς. Η δε προσφορά του στους νέους, πολύ μεγάλη. Μπορούσε οποιοσδήποτε να το επισκεφθεί, να μπει στο internet, να εκτυπώσει εργασίες, χωρίς κανένα κόστος. Γινόντουσαν και ανταλλαγές νέων με Ευρωπαϊκά προγράμματα, χωρίς κόστος επίσης. Μετά τον Καλλικράτη και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ.

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣΟι ΕΑΣ όλης της χώρας έχουν δρομολογήσει ή έχουν πάρει αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων για συγχώνευση και μετατροπή σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς. Ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ ακόμα και σήμερα , αφού έχει λήξει κάθε προθεσμία , συνεχίζει να σπέρνει την αβεβαιότητα των εξελίξεων διαμηνύοντας προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεταιριστικών Οργανώσεων και τα στελέχη τους το εξής : «ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ» .
Είναι άκρως επικίνδυνο πλέον όλο αυτό που γίνεται, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και  μεγάλο κομμάτι από την εμπορία των αγροτικών εφοδίων ενόψει της έναρξης της καλλιεργητικής

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΟΦ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΜε  απόλυτη   επιτυχία  και  πολύ ενθουσιασμό πραγματοποίησε ο ΑΟΦ  το   διήμερο 10-11/3/2012 στο Χιον. Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου το πρόγραμμα εκπαίδευσης των μικρών αθλητών  του, με στόχο τον απογαλακτισμό τους από το σπίτι, την ανεξαρτητοποίηση τους, την πειθαρχία, τον έλεγχο και τη διαχείριση  των αναγκών που προκύπτουν  και την αναψυχή, και όλα αυτά  σε ομαδικό πνεύμα.
40 μικροί αθλητές (από 5 έως 15 χρονών) διανυκτέρευσαν στρωματσάδα στο ΣΑΛΕ ΤΟΤΤΗΣ στο Χιον. Κέντρο  Βίγλας , κάτω από τα άγρυπνα μάτια 3 προπονητών και  2 στελεχών του Δ.Σ του ΑΟΦ. Το όλο εγχείρημα αν και παράτολμο (όσο αφορά την διαχείριση τόσων πολλών μικρών παιδιών στο βουνό )  ήταν απόλυτα ασφαλές και

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3/2012Την Τετάρτη 14/3/2012  και ώρα 11:00 στην αίθουσα Αλέξανδρος στο  κτίριο  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης με θέματα:
1.                  Γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: “ Παραλλαγές τμήματος υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής ΟΣΕ Α.Ε Κοζάνης – Πτολεμαϊδας –Αμυνταίου περιοχής Ορυχείου ΝΔ Πεδίου Πτολεμαϊδας, ΛΚΔΜ ΔΕΗ A.E

2.                  Γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μονάδα παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, πλύσης και θραύσης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (REGIONS)Την Κυριακή, 11/3/2012 στην Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα του ξενοδοχείου Madrino, έγινε η γενική συνέλευση της Ένωσης Καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. 
Εκεί ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κος Μάξιμος Χατζηλιάδης, ανακοίνωσε τα ονόματα των αθλητών που θα μπουν στην διαδικασία της επιλογής για την στελέχωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα περιοχών (regions), που θα εκπροσωπήσει την Χώρα μας στις 9 – 10 Ιουνίου στην Μόσχα της Ρωσίας.

Με μεγάλη μας χαρά το 1ο όνομα που ακούστηκε ήταν του δικού μας αθλητή Ηλία Τσαρτσιταλίδη.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Παύλου

ΤΟ (ΚΠΕ) ΜΕΛΙΤΗΣ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΤΕΕΤ) ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ « ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ»
Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαρτίου διεξήχθη στο 1ο δημοτικό σχολείο Φλώρινας διημερίδα με θέμα « Ανακυκλώνοντας Καλλιτεχνικά». Στη διημερίδα αυτή, που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μελίτης σε συνεργασία με  το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) Φλώρινας, συμμετείχαν 30 φοιτητές του ΤΕΕΤ και 45 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας.
Η συνεργασία του ΚΠΕ Μελίτης με το ΤΕΕΤ Φλώρινας και ιδιαίτερα με τον κ. Γιάννη Ζιώγα, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος , ξεκίνησε τον Μάιο του 2010, συνεχίστηκε τον Μάιο του 2011