Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΡΙΖΟΥ


Και πάλι βλέπομε να χτυπάει το υπέροχο δίδυμο Ο Μεγάλος Καρδιοχειρουργός Χωρίς Πτυχίο και η εξαιρετική κυρία Π…..α Κουτουράτσα  γράφοντας ψέματα στα blog τους. Προσπαθούν με Δόντια και με νύχια να διαβάλουν τον κ. Δήμαρχο αλλά δυστυχώς ο κόσμος τους έχει καταλάβει και θα κρίνει τον κ Βοσκόπουλο από τα έργα και όχι από τις παπαριές που θέλουν να του σερβίρουν αυτοί οι δυο αποτυχημένοι.

Αύριο δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο και κανένα κατηγορητήριο εναντίον Βοσκόπουλου και Ρίζου

Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στο πλαίσιο της περιοδείας στη Δυτική Μακεδονία που πραγματοποίησε ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Β. Ελλάδα την Κυριακή το πρωί μίλησε σε
στελέχη  του κόμματος στην πόλη της Φλώρινας, προηγήθηκε συνέντευξη τύπου όπου και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ΝΔ για να βγει
 η χώρα από το αδιέξοδο, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί με την πολιτική του και τις υποσχέσεις στους Έλληνες οδηγεί την χώρα μας στην καταστροφή. Στην συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης επισκέφτηκε το Αμύνταιο την Λεβαία και τον Φιλώτα. 
 Στην εκδήλωση πριν από τον κ. Ψωμιάδη χαιρέτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Στ. Κωνσταντινίδης, Στ. Παπασωτηρίου, Σωτ. Βόσδου και Δημ. Γεωργοπούλου. Σε μια τέτοια εκδήλωση και μετά από τόσες διεργασίες, θα έπρεπε να χαιρετίσουν και οι υποψήφιοι βουλευτές που ήταν με την κ. Μπακογιάννη και ειδικά ο πρόεδρος της Νομσαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Μάλον αυτοί στην τοπική Ν.Δ. ας μου επιτραπεί είναι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. Δεν γνωρίζουν ότι οι συνεργασίες πρέπει να φαίνονται επίσης. Άντε του Προέδρου της ΝΟΔΕ δεν του κόβει και πολύ, του Στάθη δεν του κόβει επίσης; Ο πανίκας τι ρόλο έπεζε, του Ζορό, γιατί δεν τους είπε τίποτα;  Ήταν προσχεδιασμένα από κάποιους; Με τέτοιους τοπικούς τ…….ς πώς να μην ψηφίσεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!