Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας σε μια συνέχεια των δράσεων του, πραγματοποίησε την Κυριακή 01/04/2012 εκδρομή στη Θεσ/νίκη με επίκεντρο τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού, παιδιά με λιγότερες ευκαιρίες αλλά με μεγαλύτερη λαχτάρα για ζωή.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρακολούθηση εκπαιδευτικών θεαμάτων στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis στη Θεσσαλονίκη στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους γνωστούς ως Πλανητάριο και Κοσμοθέατρο και παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και του ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική.
Ο Ο.Ε.ΝΕ.Φ. απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά με μηδενικό κόστος. Ο πρόεδρος του Ομίλου Φιλιππίδης Κώστας (μέλος του Δ.Σ. του ιδρύματος) σε συνεργασία με την πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Ολυμπία Τσάτσα, έφεραν σε επαφή τις δύο πλευρές και ο Στεργίου Κώστας μέλος του Ομίλου, με συνεχή επικοινωνία κατάφερε αφενός η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μας χορηγήσει δωρεάν όλα τα εισιτήρια του αγώνα, αφετέρου το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis να δεχτεί δωρεάν τα 23 παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού στο χώρο του Κοσμοθεάτρου. Η δαπάνη  μετακίνησης για την εκδρομή καλύφθηκε από το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του Κέντρου για την άριστη συμπεριφορά τους, τους συνοδούς τους για την καλή συνεργασία και τα μέλη του Ομίλου μας για τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική εκδρομή.

Για τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας
                                                                                                      Γιάννης Αλεξιάδης  
Γ. Γραμματέας Συντονιστικής Επιτροπής