Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 20ΜΑΡΤΗ- ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ., ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ


Η εξόντωση του λαού «ρήτρα» για να σωθεί το κεφάλαιο!
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος έρχεται την Τρίτη στη Βουλή η αντιλαϊκή συμφωνία με την τρόικα..
Στην ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης στη Βουλή, με τη μορφή του κατεπείγοντος, προχωρά την ερχόμενη Τρίτη η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, περνώντας καινούργια θηλιά στο λαιμό των λαϊκών στρωμάτων.
Το νέο δάνειο, ύψους 137,1 δισ. ευρώ από την ΕΕ και το ΔΝΤ, τα διαδοχικά μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι που το συνοδεύουν, θα αποτελέσει, για τα επόμενα 30 χρόνια, το βασικό μοχλό για την πλήρη εξόντωση του λαού.
Τα πανηγύρια των αστικών κομμάτων, της ντόπιας πλουτοκρατίας και των συμμάχων τους στην ΕΕ, για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και το «κούρεμα» των ελληνικών κρατικών

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-03-2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΟΜΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΜΟΔΗ ΚΑΙ ΊΩΝΑ ΣΤΕΦ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ» ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΕΛΟ.Μπράβο!!!!!!!μπράβο!!!!!!!!!!! Παντέλο.
Επιτέλους βρήκες τον δρόμο σου, τον προορισμό σου, αυτό που σου ταιριάζει.
Γιατί σαν Καρδιοχειρουργός , πέρα από δύο επεμβάσεις που έκανες σε αγκινάρες και  ινδικά χοιρίδια, δεν μπόρεσες να προχωρήσεις. Εσύ είσαι για μπίζνες, μήπως για αυτό σου αφαίρεσαν το δίπλωμα; Είχες κάνει καμιά μπίζνα εκεί;
Αλλά για να τους βουλώσεις τα στόματα, πάρε μια βεβαίωση από τον ιατρικό σύλλογο βρε αδελφέ και κοτσάρισέ την στο blog σου.
Καλή επιτυχία λοιπόν στα μελλοντικά σου σχέδια σαν διοργανωτής εκδηλώσεων, πρόσεχε όμως από την ΚΡΟΥΑ ή βάλτην συναιτεράκι αυτή μπορεί να σου μάθει θέματα διαχείρισης οικονομικά!!!!!!!!!!!