Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 23-05-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παρουσία των Αντιδημάρχων και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να υπάρξει άμεση ενημέρωση στις εξελίξεις των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Φλώρινας. 
Συγκεκριμένα είπε:

Η τοπική κοινωνία δεν θα ανεχτεί την υποβάθμιση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Την συμπαράσταση του στους κατοίκους και τους φορείς της Πτολεμαΐδας,  αλλά και την έντονη αντίθεση του με την προσπάθεια υποβάθμισης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου εξέφρασε σήμερα
ο Δήμαρχος Αμυνταίου στην συμβολική κατάληψη του Νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε  λόγω του κλεισίματος  της Παθολογικής κλινικής, καθώς  το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο  εξυπηρετεί και το σύνολο των κατοίκων του δήμου Αμυνταίου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, αλλά και σε δηλώσεις του στο Αμύνταιο, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος εκφράστηκε με άδικο και άστοχο τρόπο κατά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Δακή και κατά του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημητρίου Ηλιάδη και επιχείρησε να περιγράψει μια πραγματικότητα που δεν υφίσταται.
Στα όσα μας
«καταλογίζει» ο κ. Δήμαρχος οφείλουμε μια απάντηση.
Το αν κάποιος νοιάζεται ή όχι για τη Φλώρινα είναι γνωστό στους πολίτες και ο κ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΗ

Ημερίδα ενημέρωσης για την εφαρμογή του νόμου 4056 «Ρυθμίσεις για την Κτηνοτροφία και τις Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (άδεια λειτουργίας) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου και ώρα  11π.μ. στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος Κέλλης.  Την ενημέρωση θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Δ. Μακεδονίας           Πασχάλης Χαρούμενος.
Τ.Σ. ΚΕΛΛΗΣ

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ανακοίνωση – μήνυμα της ΚΝΕ 
προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων
     Μαθητή, μαθήτρια.
     Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας σου εύχεται καλή επιτυχία στις εξετάσεις που ήδη ξεκίνησαν.
     Εσύ και η οικογένειά σου φτάσατε
μέχρι εδώ δίνοντας μάχες, κάνοντας μεγάλες προσωπικές και οικονομικές θυσίες. Ξεπερνώντας τα μεγάλα εμπόδια που βάζει στα δικαιώματά σας στη μόρφωση και τη ζωή η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων του κεφαλαίου. Και μόνο γι' αυτό

«ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ»

Η ημερίδα θα αφορά  εκπαιδευτικούς του ν. Φλώρινας και θα πραγματοποιηθεί στις 27-5-2012 ,ώρα 9:00π.μ.στη Φλώρινα στο περιαστικό δάσος του Αγ.Παντελεήμον(στο κέντρο ΦΟΦ). Στόχο έχει την ανάδειξη της αξίας του περιαστικού δάσους και της σημασίας του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη, καθώς και τον εντοπισμό των ανθρώπινων δραστηριοτήτων που το υποβαθμίζουν ή το απειλούν. Απώτερος στόχος είναι , μέσα από την κατανόηση της αλληλεπίδρασης πόλης και περιαστικού δάσους, η συνειδητοποίηση της ανάγκης προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι από την Δευτέρα 21/05/2012 διεκόπη η λειτουργία της τηλεθέρμανσης. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συντήρηση των θερμικών υποσταθμών και παρακαλούμε για τη συνεργασία σας. Ευχόμαστε σε όλους τους δημότες Καλό Καλοκαίρι. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α. Παπαχρήστου Α. Νικόλαος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Ερμή Αμυνταίου προσκαλεί όλους  τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να βοηθήσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην φετινή αγωνιστική χρονιά να παρευρεθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 19:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου (αίθουσα Γ. Λιάνη) σε ανοικτή συγκέντρωση.
Με τιμή
Δ.Σ Ερμή  Αμυνταίου

ΠΡΕΣΠΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ μέχρι τις 31 Μαίου 2012
Σ'αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες;
Πιστεύεις ότι οι Πρέσπες είναι ένας τόπος ονειρεμένος;
Αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα!
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στον οδηγό "Prespa on a Budget"
Πληροφορίες και κανονισμός: www.iloveprespa.blogspot.com

ΟΞΙΦ «ΓΙΑΝΝΑ IS BACK! – 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ»


«Γιάννα is BACK! – 1 χρυσό και 2 χάλκινα»
Μετά το 2008, η Ελληνική Ξιφασκία είχε την τιμή να απολαύσει την Ολυμπιονίκη Ιωάννα Χρήστου πάνω στις πίστες κατά την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2012, με τα χρώματα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. «Ήταν σαν να γύρισε ο χρόνος πίσω στο 1994 όταν έπαιξα 1η φορά σε επίσημους αγώνες. Φοβερή εμπειρία!»

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΗ Α.Ε. Κ. ΑΡΘΟΥΡΟ ΖΕΡΒΟ


ΦΛΩΡΙΝΑ 21 ΜΑΙΟΥ 2012
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 93

Προς
Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε.
κ. Αρθούρο Ζερβό
ΑΘΗΝΑ

Κύριε Πρόεδρε
Η κατάσταση στο νομό μας είναι εκρηκτική. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και η ανεργία είναι σε συνεχή ανοδική πορεία.
Η τροφοδοσία με λιγνίτη του ΑΗΣ Μελίτης από την περιοχή, είναι περισσότερο επισφαλής από κάθε άλλη φορά. Δυστυχώς για όλους μας η ελληνική πολιτεία δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και δε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όσοι Τρίτεκνοι δεν πρόλαβαν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξή τους στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του έτους 2012, μπορούν να τα καταθέσουν στο ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΜΠΟΥΑΤ στο πάρκο του Σιδηροδρομικού Σταθμού κατά τις ώρες (6-8 το απόγευμα),  τις ημέρες:  Δευτέρα 28-5-2012, Τρίτη 29-5-2012.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Κοκαρόπουλος Λάζαρος 6948301192.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λάζαρος Κοκαρόπουλος                Μαίρη Δανιηλίδου