Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει για την εποχιακή γρίπη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
ενημερώνει για την εποχιακή γρίπη


     Λόγω της αυξητικής τάσης στα κρούσματα εποχικής γρίπης, τις επόμενες εβδομάδες,  που αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2 μήνες ακόμη, σας γνωρίζουμε ότι απαραίτητα μέτρα για να εμποδίσουμε την διασπορά του ιού της γρίπης τόσο στο περιβάλλον της οικίας (μεταφορά από έξω ) όσο και μεταφορά του ιού από νοσσούντες στην οικία μας προς τα έξω και είναι τα εξής:

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ


«Αθήνα και Παρίσι οι επόμενοι σταθμοί του Ο.ΞΙ.Φ.»

                                          

   Φλώρινα: 05-02-2015

   «Αθήνα και Παρίσι οι επόμενοι σταθμοί του Ο.ΞΙ.Φ.»

Έντονη αγωνιστική δράση για τις ομάδες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

            Αναλυτικότερα 20 μελής αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων – Νεανίδων 2015, στο οποίο προβλέπεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα. Την αποστολή θα συνοδέψουν οι Προπονητές Τσώκας Πέτρος και Καλυβιάνος Λεωνίδας. Θυμίζουμε ότι στην περσινή διοργάνωση κατακτήσαμε 1 χρυσό,  2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευχαριστήριο


    Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα πλούσιο με ευχές, αναμνήσεις, πειράγματα αλλά και τραγούδια, πραγματοποίησε  την κοπή της βασιλόπιτας του ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών αλιέων Φλώρινας. Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν  σε αυτή την ωραία συνάντηση που προμηνύει έναν πολύ δημιουργικό νέο έτος για τον Σύλλογο μας. Ακόμα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές για το νέο έτος στα μέλη που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν και να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς του δώρου της βασιλόπιτας, καταστηματάρχες ειδών κυνηγιού & Αλιείας : Χριστοφόρου Σωτήρη, Δελκούση Πέτρο και Στάϊο Ευάγγελο που υποστηρίζουν τον Σύλλογο σε κάθε δραστηριότητα του εδώ και πολλά χρόνια …


                                                                                                                                    ΔΣ ΑΣΕΑΦ

«Τα ματογυάλια τα φοράν, δεν τα κοιτάν»



Ποιός είναι αυτός που μπορεί να δει την κακή χρήση της πολιτικής που παράχθηκε από μικρούς ιδιοτελείς πολιτικάντηδες, ακόμα περισσότερο τώρα στις μέρες μας που η πολιτική δεν είναι ορατή και διάφανη στην ιστορία, διότι ορισμένες φορές ο απερχόμενος «καλύπτεται» από τον επερχόμενο.

Συνέντευξη Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη για τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.


                                                                    ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνέντευξη Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη για τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.


  Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την τελευταία έντονη κακοκαιρία στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στα μέσα ενημέρωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.
  Ο κ. Μπίρος, στην εισήγησή του, τόνισε ότι επισκέφτηκε όλες τις πληγείσες περιοχές και η διαπίστωση ήταν ότι οι καταστροφές που προκλήθηκαν ήταν τεράστιες.