Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Άνετος και Ωραίος ο Αμύντας


Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αμύντας Αμυνταίου καθάρισε στη Θεσ/νίκη το Πανόραμα με σκόρ 19-34, κάνοντας μια καλή πρόβα εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι  με τον ΠΑΟΚ, που είναι κομβικής σημασίας για την είσοδο τoυ στα πλει-οφ.
Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους  και κατάφεραν να έχουν μια διαφορά ασφαλείας 6τερμάτων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, λόγω της αμυντικής τους συνέπειας (9-15).
Στο δεύτερο μέρος και με την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτριες του Αμύντα έπαιξαν απελευθερωμένα ,με πολυφωνία στο σκοράρισμα ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με μέγιστη τιμή το +15, που διαμορφώθηκε στο τέλος του παιχνιδιού (19-34).

«Όταν πατάς τον σωστό διακόπτη ανάβεις την λάμπα που θέλεις»



Κάθε φορά που κατεβαίνει ένας υποψήφιος βουλευτής σχηματίζει γύρο του μια ομάδα στήριξης, τους λεγόμενους πυρήνες.
Άσχετα από τον αριθμό των πύρινων ένας είναι ο κυρίαρχος, ο πρωτεύον που οδηγεί τον υποψήφιο στην νίκη!
Αυτός, ο κυρίαρχος πολιτικός δεν επιλέγεται από τον υποψήφιο, αντίθετα επιλέγει τον υποψήφιο…

Ομιλία Πάρι Κουκουλόπουλου κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας


Ομιλία Πάρι Κουκουλόπουλου κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας

«Να καλωσορίσω κι εγώ τη νέα Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συνέντευξη Τύπου Αντιπερ. για επισκέψεις στην Αθήνα


                                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνέντευξη Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τις συναντήσεις που πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.


  Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος παραχώρησε συνέντευξη τύπου σχετικά με τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Αθήνα, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και του ειδικού συνεργάτη κ. Παντελή Πηλείδη.

Συνάντηση με τους φανούς της Κοζάνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη των φανών απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Συνάντηση με τους εκπροσώπους των φανών της Κοζάνης είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου 2015 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, παρουσία του αρμόδιου  Αντιπεριφερειάρχη Παύλου Τσότσου.

Σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου με την ομάδα εθελοντών δικηγόρων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας


                                                    ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου με την ομάδα εθελοντών δικηγόρων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.


  Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και της εθελοντικής ομάδας δικηγόρων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, με στόχο την ενημέρωση και τη συζήτηση σχετικά με το ζήτημα της επιστροφής μέρους των αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν σε κατοίκους της Τ.Κ. Αμυνταίου, λόγω της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης από τη Δ.Ε.Η. εκτάσεων για τις ανάγκες εκμετάλλευσης του ορυχείου Αμυνταίου.

Συνεδρίαση Π.Σ. - Θέμα για φράγμα "Πραμόριτσα"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε απο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας
η σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας απο τον ΜΥΗΣ
του φράγματος “Πραμόριτσα”


Εγκρίθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η σύναψη Σύμβασης Πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας για

Δήλωση Περιφερειάρχη για Πραμόριτσα

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ


ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
Με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, της κυβέρνησης όλων των Ελλήνων, καλωσορίζουμε το μέλλον και την ελπίδα.
Η χώρα μας βγαίνει από τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα και μπαίνει στη νέα εποχή της αναγέννησης και της δημιουργίας.
Η νίκη αυτή είναι νίκη του ελληνικού λαού, είναι νίκη της Δημοκρατίας.