Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΣΥΔΝΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου: Διαθεματικό Σεμινάριο για το σχολικό εκφοβισμό (bullying) και τη διαχείρηση του μαθητή στο σχολικό περιβάλλον.


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει στα Ιωάννινα, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2013, Διαθεματικό Σεμινάριο για το σχολικό εκφοβισμό(bullying) και τη διαχείρηση του μαθητή στο σχολικό περιβάλλον.

Αναλυτικά θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 03-11-2013


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863

Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 30ῇ Ὀκτωβρίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 3η Νοεμβρίου 2013, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

·         Φλώρινα-Ἱερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος:
Ὁμιλητής: Ἀρχιμ. Χαράλαμπος Ζιώγας μὲ θέμα: «Ἐνὸς ἐστι χρεία»

·         Ἀμύνταιο-Ἱερὸς Ναὸς Ἁγίων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης
Ὁμιλητής: Ἀρχιμ. Θεωνᾶς Ἀθανασιάδης μὲ θέμα: «Οἱ “προγραμματικὲς δηλώσεις” τοῦ Χριστοῦ»

·         Πτολεμαΐδα-Ἱερὸς Ναὸς Ἁγίας Σκέπης
Ὁμιλητής: Ἀρχιμ. Ναθαναὴλ Φίλιος μὲ θέμα: «Φόβοι ἐκύκλωσαν τὴν ψυχήν μου»
             

            Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Κι όμως… αυτή η γυναίκα φοράει ΜΟΝΟ ένα STRΙΝG. Δείτε τι έκανε…

string
Μοντέλο για τις ανάγκες… φωτογράφησης, έκατσε με τις ώρες να την βάψουν για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα.. Δείτε τις φωτογραφίες!

Θεοδωρίδης: Ψήφισα κατά των Ενεργειακών Δήμων γιατί πρέπει να έχουμε ειρηνικές σχέσεις με όλους τους Δήμους! (Βίντεο)

Απαντώντας σε δελτίο τύπου του κ. Θεοδωρίδη σχετικά με την αρνητική ψήφο του σε συνεδρίαση της ΠΕΔ για την κατανομή του Τοπικού Πόρου που έλεγε:

Ερώτηση σχετικά με τον ενιαίο φόρο ακινήτων κατέθεσαν Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Την ερώτηση υπογράφουν 22 Βουλευτές, μεταξύ αυτών και ο κ. Κωνσταντινίδης.


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης που υπογράφουν οι 22 βουλευτές:
Βασικός συντελεστής φορολόγησης για τα αγροτεμάχια ορίζεται το 1,5 ευρώ ανά στρέμμα.

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 101ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912

Για τον εορτασμό της 101ης Επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας, κατά την 8η Νοεμβρίου 1912, ο Δήμος Φλώρινας καθορίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας, ως εξής:

Α) 2η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ρ. Μακρή: «Η τρόικα της συμφοράς παρέδωσε στους Καναδούς την Ελληνική παραγωγή Φέτας»


Κατάθεση ερώτησης για το μείζον θέμα της ονομασίας της Φέτας και της καταπάτησης των Ελληνικών συμφερόντων.
Ραχήλ Μακρή: «Πολυεπίπεδη διάλυση του πρωτογενούς τομέα στο κομμάτι της παραγωγής, των εξαγωγών και της διασφάλισης των διεθνών κεκτημένων»

"Γνωρίζοντας το δάσος της πόλης μου" για το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας


Στις 24 Οκτωβρίου 2013 η εκπαιδευτικός Κυριακή Αμαραντίδου με τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας παρακολούθησαντο πρόγραμμα του ΚΠΕ Βεύης-Μελίτης «Γνωρίζοντας το δάσος της πόλης μου», που

Από 1η Νοέμβρη το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ


Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση με τμηματικό ωράριο ότι θα αρχίσει να ισχύει για τη χειμερινή περίοδο, από την 1η Νοεμβρίου 2013 έως και την 30η Απριλίου 2014, το τμηματικό
ωράριο: 15:00-17:00 & 02:00-08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Αμύνταιο (video)



Μητροπολίτης Θεόκλητος: Η εκκλησία δίνει πάντα το παρόν στους εθνικούς αγώνες (video)

Στο ρόλο της εκκλησίας στο Έπος του ’40 αναφέρθηκε στο χθεσινό κήρυγμα του ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος. Παράλληλα, εκτενής ήταν η αναφορά του και στο ρόλο της εκκλησίας και ιδιαίτερα της Μητρόπολης μας στη σημερινή εποχή. 

Ποντιακή φοιτητική βραδιά


Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας διοργανώνει ποντιακή βραδιά στο Υ.Α.Β. Club, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν οι εξής:
Φολτόπουλος Περικλής – τραγούδι
Ιωακειμίδης Δημήτρης – λύρα
Παλαπουικίδης Γιάννης – κλαρίνο
Λαβασίδης Θέμης-νταούλι
Ιωαννίδης Δημήτρης – πλήκτρα
Γρηγοριάδης Νίκος - τραγούδι – λύρα

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά ''ούς να μερών' !!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αρτοκλασία από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού


Το Τμήμα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού με την έναρξη της νέας οδηγικής χρονιάς σας καλεί να παρευρεθείτε στην καθιερωμένη αρτοκλασίαπου θα γίνει στις 1 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 π.μ.στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων (6ο χλμ Φλώρινας – Βίγλας).

«Συναισθησία» από το Τ.Ε.Ε.Τ.


Στο πλαίσιο μιας συνεργασίας του 1ου εργαστηρίου του ΤΕΕΤ με το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση με τίτλο «ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΑ» την περίοδο 30/10 έως 4/11. 

«Θεατρικό Παιχνίδι: Στόχοι και Τεχνικές»


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της επόμενης διάλεξης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 30/10/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι: 

Παράταση υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων κτηματογράφησης στη Φλώρινα


Παρατείνεται με απόφαση της ΕΚΧΑ ΑΕ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων από τους κατοίκους εσωτερικού έως την 15η Νοεμβρίου 2013 στα Τοπικά Διαμερίσματα Κοζάνης, Έδεσσας, Κατερίνης, Πολυγύρου και Φλώρινας. 

Βράβευση αριστούχων αποφοίτων στο γυμνάσιο Μελίτης


Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Μελίτης, ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ),για την προσφορά τριών φορητών Η/Υ (laptop) και τριών εκτυπωτών στις τρεις πρώτες αριστούχους αποφοίτους του Γυμνασίου Μελίτης του σχολικού έτους 2012 – 2013. 

Επίσκεψη Μπέκου στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού (video)


Αναζητείται λύση για τη μονάδα τεχνητού νεφρού (video)



Κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα σε δασική περιοχή στη Μικρολίμνη

Στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας και λαθροθηρίας, χθες (29-10-2013) τις πρωινές ώρες σε δασική περιοχή στη Μικρολίμνη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, κατέσχεσαν τρία (3) κυνηγετικά όπλα.

Αυτή την εβδομάδα δύο ταινίες! "Αεροπλάνα" και "Οικογένεια Μίλερ"!

Αεροπλάνα (Planes)
Κινούμενα Σχέδια | 92'  (Μεταγλωττισμένο)
Σκηνοθεσία: Κλέι Χολ
Ακούγονται οι φωνες των: Γιώργος Καπουτζίδης, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Σαπουντζής, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Σοφία Τσάκα

Έως τις 31 Οκτωβρίου οι εργασίες σύνδεσης της ΔΕΥΑΦ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Φλώρινας γνωστοποιεί ότι οι αιτήσεις, που αφορούν πάσης φύσεως εργασίες σύνδεσης των διαφόρων ακινήτων στην πόλη της Φλώρινας και στις Τοπικές Κοινότητες περιοχής αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.    με τα Δίκτυα Ύδρευσης και Αποχέτευσης (αρχικές συνδέσεις – μετατοπίσεις υπαρχουσών – βελτιώσεις κ.τ.λ.), θα διεκπεραιώνονται μέχρι την 31η  Οκτωβρίου  2013  και όχι αργότερα ,
ώστε να είναι δυνατόν να αποκατασταθούν οι οδοί και τα πεζοδρόμια που τυχόν καθαιρούνται (τσιμέντα- ασφαλτικά κ.τ.λ. ), όσον ακόμα οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν .
Τυχόν μεταγενέστερα αιτήματα θα διεκπεραιωθούν στην επόμενη κατασκευαστική περίοδο , κατά το έτος 2014.

Τέλη Κυκλοφορίας 2014 εκτύπωση από 4/11 στο taxisnet

Στις 4 Νοεμβρίου ανοίγει από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή στο taxisnet για τα τέλη κυκλοφορίας 2014 , τα οποία πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του 2013.

Εκδήλωση κατά της βίας από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κατά της Βίας στις 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και καλεί όλους τους συλλόγους του Δήμου  να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013 στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Δημοτική Αγορά και στην υπεύθυνη κ. Τζίκου Βιολέτα, με τηλέφωνο Επικοινωνίας2385044520.


Φλώρινα, 21-10-2013
Δελτίο τύπου Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων

Μοσχοπούλου – Χατζάρα στην Ουγγαρία

ΣτοDebrecen της Ουγγαρίας ταξίδεψαν οι Μοσχοπούλου και Χατζάρα μαζί με τον προπονητή τους Καλυβιάνο Λεωνίδα, το προηγούμενο σαββατοκύριακο προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες της σειράς Olympici της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Πολυεπίπεδη διάλυση του πρωτογενούς τομέα στο κομμάτι της παραγωγής, των εξαγωγών και της διασφάλισης των διεθνών κεκτημένων

Οι Εθνικές ήττες έρχονται η μία μετά την άλλη και μάλιστα σε άψογη συνεργασία μεταξύ των «πρασινογαλάζιων» Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης και της «Παπανδρεϊκιάς» Επιτρόπου μας στην Ε.Ε., Μαρίας Δαμανάκη.

Μείωση λειτουργικών δαπανών για τον ΟΑΕΔ

Μείωση των λειτουργικών δαπανών και του κόστους στέγασης των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ έχει επέλθει μέσα από μια σειρά στοχευμένων ενεργειών οι οποίες εντατικοποιούνται σε συντονισμό με το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Αίτημα της ΕΛΜΕ Φλώρινας για τη λειτουργία εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου

Μετά από την απόφαση του ΥΠΑΙΘ να κλείσει τις (102) ΕΠΑΣ που μπήκε ήδη σε εφαρμογή, εφόσον δε γίνονται πλέον εγγραφές στην Α/ τάξη των ΕΠΑΣ οι οποίες υφίστανται ως σχολικές μονάδες από το 2006 και προήλθαν από τη μετατροπή των ΤΕΕ (1998) που προήλθαν και αυτά με τη σειρά τους από τις παλιότερες ΤΕΣ (1985), ως ΕΛΜΕ Φλώρινας διαμαρτυρόμαστε και θέτομε το θέμα της ίδρυσης εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου, διαρκές και πάγιο αίτημά που θα λύσει πολλά προβλήματα στο νομό μας.

Απαραίτητη η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα

Στους χώρους του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα παρατηρείται σοβαρό πρόβλημα με θέμα την υγιεινή και ασφάλεια όλων των συναδέλφων, που περνούν καθημερινά, ώρες στο χώρο απασχόλησης τους.

Τέσσερις αθλητές του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3/11/2013 στις εγκαταστάσεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Φάληρο, θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών. Για άλλη μια φορά ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι παρών στην κορυφαία εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις  αθλητές.

Ο πανηγυρικός στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤ 1940
Ὁ ἥλιος ἀποχαιρετοῦσε γιά ἀκόμη μία φορᾶ τήν πρωτεύουσα,  ἕνα χειμωνιάτικο δειλινό τοῦ 1952, καί τό λυκόφως ἔλουζε στά πορφυρά τήν Πλατεία Κλαυθμῶνος καί τό Ὑπουργεῖο Ναυτικοῦ πού βρισκόταν τότε στήν περιοχή ἐκείνη, μέ τή σημαία νά κυματίζει ἀκόμα στό κτήριο.

Συμμετοχή στο συνέδριο «Ο Δήμος του μέλλοντος»

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη, με τίτλο «Ο Δήμος του Μέλλοντος» συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

«Ανάπτυξη Εναλλακτικών πτυχών Τουρισμού – Tourism Data»


Δελτίο Τύπου

Στις 15 Οκτωβρίου 2013 οι εταίροι από την Ελλάδα και την FYROM, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Δήμος Στρούμιτσας αντίστοιχα, οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Εναλλακτικών πτυχών Τουρισμού – Tourism Data», που χρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα της IPA, συνεδρίασαν στην πόλη της Στρούμιτσα με αφορμή την έως τώρα πρόοδο του έργου.

«Ανάπτυξη Εναλλακτικών πτυχών Τουρισμού – Tourism Data»


Δελτίο Τύπου

Στις 15 Οκτωβρίου 2013 οι εταίροι από την Ελλάδα και την FYROM, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Δήμος Στρούμιτσας αντίστοιχα, οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Εναλλακτικών πτυχών Τουρισμού – Tourism Data», που χρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα της IPA, συνεδρίασαν στην πόλη της Στρούμιτσα με αφορμή την έως τώρα πρόοδο του έργου.

Εγγραφές στον ΑΟΦ

Την Δευτέρα 4-11-2013 ξεκινούν επίσημα οι εγγραφές στον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας για τα τμήματα Χιονοδρομίας και λοιπών Αθλητικών δράσεων και θα διαρκέσουν μέχρι την  Παρασκευή 8-11-2013. Διάρκεια προπονητικής περιόδου:   10 μήνες ( Έναρξη:Δεκέμβριος 2013-Λήξη Οκτώβριος  2014 ).

Καθημερινά,μόνο για τις μέρες των εγγραφών, στα γραφεία του Ομίλου:
ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ αίθουσα 32 και ώρες 19:00-21:00.
Πληροφορίες: Τηλ:2385500195-fax:2385500196-κιν:6932919269

Υπογραφή σύμβασης για την συντήρηση του οδικού δικτύου από τη διασταύρωση Βεύης μέχρι τη διασταύρωση Μελίτης

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου συντήρησης οδικού δικτύου από διασταύρωση Βεύης έως διασταύρωση Μελίτης, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Χρήστου Ευαγγέλου, της Εκτελεστικής Γραμματέως Νατάσας Τσάτσου, περιφερειακών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Αγρυπνία στο ναΰδριο του Οσίου Δαβὶδ στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 30 Οκτωβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο – συγχαρητήριο για την 28η Οκτωβρίου

Η Φλώρινα για άλλη μια φορά γιόρτασε με λαμπρότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας για την καθυστέρηση πληρωμής της κοινωφελούς εργασίας -Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση της 6ης Νοεμβρίου

Συνάδελφοι
Σας γνωρίζουμε ότι η καθυστέρηση για την εξόφληση των δεδουλευμένων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας δεν οφείλετε στους υπαλλήλους του εργατικού κέντρου αλλά στον διαχειριστή του προγράμματος που είναι το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ καθώς και στο Υπουργείο Εργασίας, το οποίο δεν προέβλεψε να απορροφήσει όλα τα κεφάλαια που ήταν απαραίτητα για την έγκαιρη πληρωμή όλων των εργαζομένων μετά τη λήξη του προγράμματος.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ΙΕΚ & ΣΕΚ Αμυνταίου

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά την ίδρυση Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στην πόλη του Αμυνταίου και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε αναλογικά με τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους, το Υπουργείο Παιδείας ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ την προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Έτσι καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους  ορίζεται η Παρασκευή 01-11-2013 έως την 9:00μμ.