Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Γυναίκες με / χωρίς μακιγιάζ

makigiaz
Ολοκληρωτικές μεταμορφώσεις καθημερινών αλλά και διάσημων γυναικών με την βοήθεια των μαγικών πινέλων του μακιγιάζ…

Αγοράκι 2 ετών τρελαίνει κόσμο με τις μπασκετικές του ικανότητες (Video)

basket
Ο μικρούλης Titus επιστρέφει με μια νέα απίστευτη επίδειξη των ικανοτήτων του, αλλά και των δημοσίων σχέσεων του, αφού εμφανίζεται παρέα με πολλούς αστέρες του Hollywood.

Οι συγκλονιστικότερες εικόνες του 2013

eikones
Το 2013 ήταν -το λιγότερο- μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά.
Καθώς πλησιάζει λοιπόν το τέλος του, ώρα να θυμηθούμε τα στιγμιότυπα που ακούστηκαν στα πέρατα του κόσμου και χαράχτηκαν στις μνήμες του παγκόσμιου κοινού.

Η “γιαγιά” του Μέσι

giagia
Πιτσιρίκια προσπαθούν να κάνουν κόλπα με τη μπάλα στο βίντεο που θα δείτε. Η μπάλα καταλήγει σε μια γιαγιά, η οποία αφήνει το μπαστούνι και τις τσάντες που κρατάει και προσφέρει ένα ανεπανάληπτο σόου που θα ζήλευε ακόμη και ο Μέσι.



Δείτε πως είναι ο εγκέφαλος ενός παιδιού που δεν μεγαλώνει με αγάπη

egkefalos
Τι προκαλεί η αγάπη στον ανθρώπινο εγκέφαλο; Και τι η έλλειψή της; Η έρευνα μας το δείχνει ξεκάθαρα και σε φωτογραφίες.
Αυτοί οι δύο εγκέφαλοι ανήκουν σε δύο τρίχρονα πιτσιρίκια. Ο αριστερός εγκέφαλος είναι σαφώς πιο ανεπτυγμένος από τον δεξί. Ο δεξιός έχει επίσης πολλά «σκοτεινά σημεία», σε σχέση με τον άλλο.

Ο μεγαλύτερος δρόμος του κόσμου

dromosΠερνάει από 18 χώρεςΞεκινάει από τον Καναδά και καταλήγει στη ΧιλήΕνδιάμεσα περνάει από Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Ονδούρα, Παναμάς. Γουατεμάλα, Γουιάνα, Σουρινάμ, Νικαράγουα, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, και… Περού. Ο εθνικός δρόμος Pan-American Highway είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, προσφέροντας στον ταξιδιώτη τη μοναδική εμπειρία της εναλλαγής κλίματος και φυσικού τοπίου, από ομιχλώδη βουνά και άνυδρες ερήμους μέχρι κατάφυτες ζούγκλες και ανθισμένα λιβάδια.

<< ΦΛΩΡΙΝΑ:Ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα>>.ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η ΟΧΙ;

<< ΦΛΩΡΙΝΑ:Ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα>>.ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η ΟΧΙ;

Δεν ζητούμε « ιδανική αποχώρηση από τη Φλώρινα»  για μη σκεπτόμενους τελικά δυσφημιστές των προσπαθειών μας για τουριστική ανάπτυξη, απλά κι εμείς διαμαρτυρόμαστε  για το λάθος τρόπο που επέλεξαν. 'Αλλος τίτλος δεν υπήρχε;
Κάποιοι  συντοπίτες  είχαν την φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσουν  τον διαφημιστικό τίτλο μας
« Φλώρινα ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα»  με  φωτο κάποιων σκουπιδιών σε κάποια γωνία, προκειμένου να  θίξουν τα κακώς κείμενα  της Δημοτικής Αρχής ή για να αφυπνίσουν ενδεχομένως τους αρμοδίους.

ΗΓΑΝΙΑ-ΠΙΤΟΥΛΙΤΣΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ‏


ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Τ.Κ ΑΕΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ
ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΓΑΝΙΑ-ΠΙΤΟΥΛΙΤΣΑ-ΦΑΣΟΛΑΔΑ-ΚΡΑΣΙ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Εξαφανίζουν τα αδέσποτα στο Αμύνταιο


Καταγγελία Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου "Η Αγκαλιά".
Μετά από καταγγελίες φιλόζωων αλλά και δική μας διαπίστωση, από σήμερα το πρωί (06-12-2013) έχουν εξαφανισθεί τέσσερα αδέσποτα ζώα της πλατείας Αγίου Κων/νου κ Ελένης στο Αμύνταιο, ενώ ένα βρέθηκε νεκρό στον ίδιο χώρο. 

Εγκαίνια του Κέντρου Ξιφασκίας



Και οι πρόσκοποι «Δωρίζουν-Χαρίζουν-Γιορτάζουν»


Οι πρόσκοποι της Φλώρινας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας προς την κοινωνία της πόλης μας για προσφορά στον συνάνθρωπο, θα συμμετέχουν στην υπέροχη αυτή προσπάθεια που θα δείξει για μια ακόμα χρονιά το πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι κάτοικοι αυτής της πόλης. 

«Χριστούγεννα για όλους» από τον Δικηγορικό Σύλλογο


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας και στηρίζει τη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω». 

«Παλιά παραμύθια του Νομού Φλώρινας»



Οι αρχαιολόγοι του Αμυνταίου απαντούν…


Τη δική του απάντηση στο έγγραφο του ΣΕΚΑ με θέμα: «Καταγγελία του τρόπου λειτουργίας της ανασκαφής στο Αμύνταιο» δίνουν οι αρχαιολόγοι της περιοχής, με έγγραφο που απευθύνεται προς του Δ.Σ. ΣΕΚΑ, καθώς και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην ΚΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Kλασικών Αρχαιοτήτων και στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (Σ.Ε.Α.).
Αναλυτικά η απάντηση τους:

Προβολής της ταινίας «Παρενέργειες» στο Αμύνταιο


Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην προβολή της ταινίαςΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (SIDE EFFECTS) που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου σήμερα Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου2013 και ώρα 21:00. 
Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ

Podium Νέων Καλλιτεχνών στο Ωδείο Φλώρινας


Το Podium Νέων Καλλιτεχνών είναι ένας νέος θεσμός που ξεκινά το Ωδείο έχοντας έναν διπλό εκπαιδευτικό σκοπό.

Ερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. για τη φορολογία των αγροτών


Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και ο κ. Κωνσταντινίδης, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα τη φορολογία των αγροτών. 
Αναλυτικά η ερώτηση:

Η παλιά Φλώρινα 1912–1970 μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Θανάση Βογιατζή: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Φλώρινα (1918) - Ιστορική αναδρομή

Γράφει  ο  Θανάσης  Βογιατζής                
Στο προηγούμενο κείμενό μας, είχαμε γράψει για την επίσκεψη στην πόλη μας του νεαρού Βασιλιά Αλέξανδρου (1893-1920), τον Ιανουάριο του 1918 και ενώ   διαρκούσε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.  

Πυρκαγιά σε σκεπή μονοκατοικίας στο Ξινό Νερό


Στις 18:15 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε σκεπή μονοκατοικίας, στην Τ.Κ. Ξινού Νερού, του δήμου Αμυνταίου. 

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας


Εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ
                      ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                                                                                                               


Φλώρινα 05.12.2013


                  -1933 –



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με την ολοκλήρωση των εγγραφών του Νοεμβρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την οριστικοποίηση της ετήσιας συνδρομής των φυτωρίων και μικρών αθλητών του Συλλόγου στα διακόσια είκοσι Ευρώ (220 Ευρώ) και στα τριακόσια πενήντα ευρώ (350 Ευρώ) για τις αγωνιστικές ομάδες. Έτσι με βάση τον όγκο των αθλητών, τις νέες εγγραφές και τον προγραμματισμό δράσεων των αθλητικών τμημάτων και των φυτωρίων, αποφασίστηκε με το ποσό αυτό να καλυφθούν οι παρακάτω παροχές

Παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού» στη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Δυτικής Κοζάνης, την Π.Ε. Φλώρινας, τα Επιμελητήρια, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων παρουσίασαν σήμερα Σάββατο 7 Δελεμβρίου το Ελληνικό Πρωινό Δυτικής Μακεδονίας, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΒΕΛΤΣΗ» στη Φλώρινα. Προσκαλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν : Ξενοδόχοι, Διευθυντές ξενοδοχείων, Αρχιμάγειρες Ξενοδοχείων, Maître d’Hôtel, Τοπικοί Παραγωγοί, Δημοσιογράφοι.
Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με το χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Γώργου ΔΑΚΗ. Παρακολουθείστε το σχετικό ρεπορτάζ.

AΝΘΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΕΚΘΕΣΗ "ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ" ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ


   Ο  Φλωρινιώτικος  Χειμώνας   μοιάζει με Ανοιξη της  Τούνδρας, της Λαπωνίας και της Σιβηρίας και μπορεί να φιλοξενήσει  όλα τα άνθη της Υπερβορείας.  

Σινεμά με εισιτήριο… είδη πρώτης ανάγκης


Σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 5.30 η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας θα προβάλλει την παιδική ταινία «Το ταξίδι της Ζαράφα». Οι θεατές θα πληρώσουν συμβολικά εναλλακτικό εισιτήριο, αφήνοντας στα εκδοτήρια