Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δέκα περίεργα πράγματα που δεν ξέρατε για τα πρoφυλακτικά

Η Εθνική Εβδομάδα Πρoφυλακτικών, συνήθως γιορτάζεται στις ΗΠΑ την ίδια εβδομάδα με αυτήν... της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνια και καθιερώθηκε ως εβδομάδα εκπαίδευσης και ενημέρωσης μαθητών/φοιτητών/συλλόγων γονέων κ.τ.λ. καθώς επίσης και κατασκευαστών πρoφυλακτικών. 

ΟΑΕΔ - ξεκινά το πρόγραμμα για ανέργους από 30 εως 66 ετών

Ξεκινά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ανέργους από 30 εως 66 ετών σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Παρουσίαση πλάνου αδειοδότησης υδατοδρομίου Βεγορίτιδας

Την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου θα παρουσιαστεί το πλάνο για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Βεγορίτιδας.

Πυρκαγιά σε παραλίμνια περιοχή έξω από το Αμύνταιο (video)

Πυρκαγιά σημειώθηκε χθες τις απογευματινές ώρες, σε παραλίμνια περιοχή κοντά στις

Εργατικές Κατοικίες Αμυνταίου. Χάρη στη άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας η φωτιά έσβησε αμέσως.
Δείτε το βίντεο:
www.youtube.com/watch?v=i0VWv38i3_0

Όλα τα ονόματα που προσλαμβάνονται στην ενισχυτική διδασκαλία στη Δ. Μακεδονία






    Δυτική Μακεδονία


Κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης στη Φλώρινα


Χθες (17.02.2014) το πρωί στη Φλώρινα δύο (2) άγνωστοι άνδρες, προσποιούμενοι τους πλανόδιους πωλητές  (πώληση κλινοσκεπασμάτων) και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το σπίτι 88χρονου ημεδαπού ένα τσαντάκι, το οποίο μεταξύ άλλων

Κάδοι απορριμμάτων

Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί η πρακτική της απόρριψης σκουπιδιών και μπάζων έξω από τους κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία εστιών ρύπανσης και του δυσάρεστου οπτικά φαινόμενου των σκουπιδιών στους δρόμους.

Όλες οι αλλαγές ανά Κωδικό στις Φορολογικές Δηλώσεις 2014

Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει το Έντυπο Ε1 της Φορολογικής Δήλωσης 2014, την οποία, από φέτος, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τη συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά, από τις20 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου.

Απολογισμός Δημάρχου Αμυνταίου

Την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου ο απολογισμός του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, για τα πεπραγμένα του έτους 2013.


Αμύνταιο, 18 Φεβρουαρίου 2014

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Εξαφανίζει ολόκληρα δάση μέσα σε λίγες ώρες! Ένα πραγματικό τέρας [video]

Δείτε το βίντεο από το απόλυτο μηχάνημα που εξαφανίζει ολόκληρα δάση μέσα σε λίγες ώρες...

Παρουσίαση υποψηφίων του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας τουΚΚΕ σας προσκαλεί, την Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014, στις 7:00΄μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες,υπάρχει ελπίδα - υπάρχει προοπτική.

Σχολικοί αγώνες Λυκείων 2013-2014



Ο ετήσιος χορός του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Δυτική Μακεδονία

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό που διοργανώνουν για την κοπή της βασιλόπιτας στις 23 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 στο restaurant - bar «tip - top» στην Κοζάνη, Πλατεία Νίκης 16, 2ος όροφος (απέναντι από το Δημαρχείο Κοζάνης)


Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανουήλ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23-02-2014



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ


Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 23η Φεβρουαρίου 2014, δὲν θὰ πραγματοποιηθοῦν ἑσπερινὲς ὁμιλίες στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα.


          Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Το Δ.Σ. των εργαζομένων στις αρχαιολογικές ανασκαφές


Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2014 και μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 13 Φεβρουαρίου 2014 η συγκρότηση της διοίκησης του σωματείου με την

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του SUPER MARKET “TOTAL” - ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ, για την ενίσχυση του σχολείου με την προσφορά προϊόντων για το πρόγραμμα Αυτόνομης Διαβίωσης που πραγματοποιούμε. 

«Πλεκτάνες»: Έκθεση πτυχιακής εργασίας της Γιούλης Παπαδημητρίου

Έκθεση της πτυχιακής εργασίας, της φοιτήτριας Γιούλης Παπαδημητρίου με τίτλο: «ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ», στον υπόγειο χώρο εκθέσεων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». 

Ενημέρωση στο Σ.Δ.Ε. Φλώρινας για το Διασυνοριακό Πάρκο Πρεσπών

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, στα πλαίσια του μαθήματος του Περιβαλλοντικού Γραμματισμού, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Αποστόλου Αγνή και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων,ενημερώθηκαν από την κυρία Γκώγκου Τριανταφυλλιά, υπεύθυνη του

Στέφανος Πράσσος: Πολιτική μάχη οι τοπικές εκλογές


Υποψήφιος της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

«Στον εκλογικό αγώνα συμμετέχουμε γιατί θεωρούμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σοβαρό πεδίο για να συνεχίσουμε τον αγώνα, να αναδείξουμε τα συνολικά προβλήματα των εργαζομένων και του λαού» τονίζει στο Πριν ο υποψήφιος στη Δυτική Μακεδονία, εργάτης στα ορυχεία της ΔΕΗ, Στέφανος Πράσσος.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ ΧΙΟΝ.ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ ΧΙΟΝ.ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου και συγκεκριμένα στο ΣΑΛΛΕ ΤΟΤΤΗΣ διανυκτέρευσαν 56 αθλητές του ΑΟΦ ηλικίας από 4  μέχρι 17 χρονών, μαζί με τους προπονητές τους, το Σαββατοκύριακο 15/16-2-2014.Το εγχείρημα αυτό του ΑΟΦ   (2η φορά) θεωρείται πολύ απαιτητικό , μιας και η διήμερη διαχείριση, η φροντίδα τόσων μικρών παιδιών, με διανυκτέρευση σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από  το οικείο του σπιτιού τους, απαιτεί βαθιά γνώση, εμπειρία και

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
12/2/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
                                                              

Σας κάνουμε γνωστό ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας (Ε.Γ.) του Νομαρχιακού Τμήματος (Ν.Τ.) ΑΔΕΔΥ Φλώρινας και με βάση την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Τη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας,
 Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας.

Παρακαλούνται τα σωματεία–μέλη και παρατηρητές να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους τους για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Φλώρινας στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,
για να συζητήσουμε θέματα των σωματείων-μελών και άλλα φλέγοντα ζητήματα όπως διαθεσιμότητες και απολύσεις.

ΦΛΩΡΙΝΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



          ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ              ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓ.


Ημερίδα «Ταξιδεύοντας με το παιδί στο Διαδίκτυο: Αξιοποιώ & Προστατεύω» - Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Ταξιδεύοντας με το παιδί στο Διαδίκτυο:
Αξιοποιώ & Προστατεύω»

Ευχαριστήριο για τον Αντιπεριφερειάρχη



Τα παιδιά του Κε.Φ.Ι.Απ. Γ.Ν.Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) του τμήματος Κοινωνικής Ένταξης και Δημιουργικής Απασχόλησης ευχαριστούν από την καρδιά τους τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φλώρινας κ.Ηλιάδη για την ευγενική προσφορά να τους παραθέσει τραπέζι σε κατάστημα της πόλης μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις του τμήματος για την κοινωνικοποίηση και την ενεργή συμμετοχή τους στην καθημερινότητα της πόλης νας.

Η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Ερωδιός»

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός» πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το 2014, παρουσία του Δ.Σ. και όσων μελών μπόρεσαν να παρευρεθούν, σε ένα πολύ «ζεστό» περιβάλλον στο ουζερί «ΣΤΟΑλλο», όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική και το τραγούδι. 

συνεδρίασε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


               Φλώρινα, 18-02-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα συνεδρίασε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δέκα οχτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη.
           
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

30η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη Δυτική Μακεδονία σε Θέματα ΤΠΕ - Φλώρινα, Κυριακή 23 Φεβρ 2014


Το Κέντρo ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας και το Παράρτημα της Π.Ε.ΚΑ.Π. Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την
30η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη Δυτική Μακεδονία
σε Θέματα ΤΠΕ
(Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών)

ΘΕΜΑΤΑ 30ης Συνάντησης :

Ευχαριστήριο προς καθ. Θ. Τσάπανο


Πρόσκληση σε Συνέδριο


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στη Φλώρινα

Το μεσημέρι της Κυριακής στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 37χρονο ημεδαπό, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (14,15 γραμ.), η οποία και κατασχέθηκε. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Δεν «κατεβαίνει» υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης

Την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε χθες στους συμβούλους του συνδυασμού του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Παπαϊορδανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr