Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φλώρινας 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

                                                     
                                    
         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                          
                ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                             
            ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
      ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                                       Φλώρινα, 09-02-2015
       Αρ. Πρόσκ.: -6-                                                                                                   Αρ. Πρωτ.: -66-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011), στις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:00΄ μμ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2015

                                                     
                                                    
Φλώρινα, 09-02-2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν για το
Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2015
Για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος των φοιτητών, κατά τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά,  θα πρέπει να συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις και να κατατεθούν τα δικαιολογητικά μέχρι 31/03/2015 στις αντίστοιχες γραμματείες των ανωτάτων και ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας (ΑΕΙ – ΤΕΙ).
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
α) Ο φοιτητής να διαμένει σε μισθωμένη οικία λόγω των σπουδών του, σε πόλη άλλη της κύριας κατοικίας του, όπου οι γονείς του ή ο ίδιος δεν έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας. Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης θεωρείται ως μια πόλη. Επίσης, θεωρείται ως μια πόλη ο Νομός Αττικής, πλην όλων των νησιωτικών περιοχών του, καθώς και των πόλεων ή περιοχών του που απέχουν από το κέντρο της Αθήνας περισσότερο από σαράντα (40) χιλιόμετρα, οι οποίες θεωρούνται ως αυτοτελείς πόλεις. 
β) Να αποδεικνύεται η καλή πρόοδος των σπουδών με πιστοποιητικό του Τμήματος, στο οποίο βεβαιώνεται ότι ο φοιτητής είχε επιτυχία στις εξετάσεις τουλάχιστον στα μισά του συνολικού αριθμού των μαθημάτων του, που προβλέπεται στο ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών του προηγούμενου έτους ή των αντίστοιχων δυο εξαμήνων. Για τους φοιτητές του πρώτου έτους απαιτείται μόνο πιστοποιητικό εγγραφής. 
γ) Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου έτους να μην υπερβαίνει τις 30.000 € προσαυξανόμενο κατά 3.000 € για κάθε προστατευόμενο παιδί πέραν του ενός. Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του, από κάθε πηγή. Η εν λόγω εισοδηματική ενίσχυση δεν λαμβάνεται υπόψη για τον προσδιορισμό του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος με βάση το οποίο χορηγείται.
δ) Οι γονείς του φοιτητή ή ο ίδιος να μην είναι κύριοι ή επικαρπωτές κατοικιών (ιδιοχρησιμοποιούμενων ή εκμισθωμένων) που υπερβαίνουν τα 200 τ.μ. με εξαίρεση κατοικίες ή διαμερίσματα που βρίσκονται σε δήμο ή κοινότητα με πληθυσμό λιγότερο των 3000 κατοίκων, όπως οι οργανισμοί αυτοί τοπικής αυτοδιοίκησης προβλέπονταν πριν την ισχύ του Ν.2539/1997 (ΦΕΚ 244 Α’) 
Επισημαίνεται ότι: 
1. Δικαιούχος του επιδόματος είναι το πρόσωπο που θεωρείται ότι βαρύνει ο φοιτητής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν2238/1994. Κατ’ εξαίρεση δικαιούχος θα είναι ο ίδιος ο φοιτητής εφόσον: 
α) είναι ορφανός από τους δυο γονείς ή
β) οι γονείς του είναι κάτοικοι εξωτερικού (Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή προσκομίζονται τα δικαιολογητικά της αλλοδαπής επίσημα μεταφρασμένα με ευθύνη του δικαιούχου, λαμβάνεται υπ΄ όψιν η κατοικία της αλλοδαπής, τα εισοδήματα της αλλοδαπής αθροίζονται με τυχόν εισοδήματα τα οποία δηλώνονται στην Ελλάδα, και το επίδομα χορηγείται από τη Δ.Ο.Υ. διαμονής του φοιτητή όπως θα προκύπτει από το μισθωτήριο συμβόλαιο) ή
γ) είναι πάνω από είκοσι πέντε (25) ετών ή
δ) είναι υπόχρεος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 61 του Ν.2238/1994 και δεν θεωρείται προστατευόμενο μέλος σύμφωνα με το άρθρο 7 του ίδιου νόμου. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που η σύζυγος είναι φοιτήτρια, εφ΄ όσον έχει δικά της εισοδήματα και συντρέχουν και οι άλλες προϋποθέσεις, δικαιούχος είναι η ίδια.
2. Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι και τα έτη σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του, η διάρκεια δε αυτών βεβαιώνεται στο πιστοποιητικό καλής επίδοσης που χορηγείται στο φοιτητή. 
3. Αν μετά από έλεγχο αποδειχθεί ότι το επίδομα εισπράχθηκε από μη δικαιούχο, λόγω μη συνδρομής των προϋποθέσεων, αυτό καταλογίζεται στο τριπλάσιο και επιδιώκεται η επιστροφή του στο Δημόσιο, κατά τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε. 
4. Το επίδομα χορηγείται στους προπτυχιακούς φοιτητές, Έλληνες υπηκόους, ή υπηκόους άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
5. Δεν δικαιούνται του επιδόματος αυτού όσοι φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου, ανεξαρτήτως του τρόπου εισαγωγής τους. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου. Σε περίπτωση υποβολής της αίτησης εκτός του δικαιούχου, απαιτείται η υποβολή απλής εξουσιοδότησης με νομίμως θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου. Σε αυτή την περίπτωση, και στην αίτηση θα πρέπει να είναι νομίμως θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου. 
2. α) Πιστοποιητικό καλής επίδοσης που χορηγείται από το Τμήμα όπου φοιτά ο φοιτητής και εκδίδεται εντός των τριών πρώτων μηνών κάθε ημερολογιακού έτους. Οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του πιστοποιητικού καλής επίδοσης θα πρέπει να υποβάλλουν στην οικεία Γραμματεία σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου, κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης των φοιτητών. Στο πιστοποιητικό βεβαιώνεται ότι: i) ο φοιτητής σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις του ημίσεως του συνολικού αριθμού των μαθημάτων του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών του προηγούμενου έτους ή των αντίστοιχων δυο εξαμήνων. ii) η διάρκεια των σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος. 
β) Κατά το πρώτο έτος σπουδών αντί του ανωτέρω πιστοποιητικού υποβάλλεται πιστοποιητικό εγγραφής (πιστοποιητικό σπουδών), το οποίο χορηγείται από την οικεία Γραμματεία, κατόπιν αιτήσεως. 
3. Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους για το οποίο ζητείται η εισοδηματική ενίσχυση (εισοδήματα 2013) ή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του ιδίου έτους (Έντυπο Ε1), αν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν έχει παραληφθεί το εκκαθαριστικό σημείωμα. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, με ανάλογο περιεχόμενο, θεωρημένη από την οικεία Δ.Ο.Υ. Στην περίπτωση διαζυγίου κατατίθεται και το διαζευκτήριο ή αν αυτό δεν υπάρχει, απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου ή έγγραφο που να αποδεικνύει τη γονική μέριμνα. Για τους Κύπριους φοιτητές υποβάλλεται η τελευταία Βεβαίωση Προσόδων. 
4. Αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Ε9) των γονέων ή και του φοιτητή (σε περίπτωση που έχει υποβάλλει). Αν ο δικαιούχος δεν υποβάλλει έντυπο Ε9, τότε απαιτείται υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την οικεία Δ.Ο.Υ. ότι δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία. 
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δικαιούχου. 
6. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας του φοιτητή (Η βεβαίωση εκδίδεται από το Δήμο ή τη Δημοτική Αστυνομία. Προσοχή, ως μόνιμη κατοικία του φοιτητή νοείται εκείνη στην οποία διαμένει η οικογένεια του φοιτητή). 
7. Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986 του δικαιούχου του στεγαστικού επιδόματος με νομίμως θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του, στο οποίο θα δηλώνεται ότι: 
α) δεν έχω εισπράξει το στεγαστικό επίδομα για το ίδιο έτος άλλη φορά 
β) η κόρη μου ή ο γιος μου δεν διαμένει σε μισθωμένα από το (...συμπληρώνετε το ίδρυμα σας....) δωμάτια, ή δεν διαμένω σε μισθωμένα από το (...συμπληρώνετε το ίδρυμα σας....) δωμάτια, σε περίπτωση που δικαιούχος είναι ο φοιτητής 
γ) το έντυπο Ε9 περιλαμβάνει τη συνολική περιουσιακή κατάσταση της οικογένειάς μου (γονείς και προστατευόμενα τέκνα) και 
8. Αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου κατοικίας που βρίσκεται στον τόπο φοίτησης και σε πόλη άλλη της κύριας κατοικίας του φοιτητή, στην οποία πόλη οι γονείς του ή ο ίδιος δεν έχουν την πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας. άλλη. 
9. Φωτοτυπία λογαριασμού Τραπέζης του δικαιούχου στην οποία να αναγράφεται το ΙΒΑΝ. Η είσπραξη του στεγαστικού επιδόματος γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού. 
10. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό ή στοιχείο ζητηθεί από την εκκαθαρίζουσα Υπηρεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στις αντίστοιχες γραμματείες των σχολών φοίτησης, διότι παρατηρούνται μικρές σχετικά αποκλίσεις ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Υπενθυμίζουμε ότι το Ωράριο Λειτουργίας των ΚΕΠ της πόλης μας είναι : ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00 – 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00 – 14:00, ενώ των αποκεντρωμένων ΚΕΠ του Δήμου ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07:30 – 15:30.




ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 09-02-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η Επιστημονική – Ενημερωτική ημερίδα για τη «Σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά» που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από διακεκριμένους επιστήμονες για θέματα που αφορούν στο ευρύ φάσμα της βαρηκοΐας και κώφωσης, στη διαχείριση της καθημερινότητας των ατόμων αυτών αλλά και στην εκπαίδευσή τους. Στην εκδήλωση επίσης,  βραβεύτηκαν τα Αρωγά Μέλη από την περιοχή της Φλώρινας για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας.
Τέλος, τονίστηκε από όλους η ανάγκη για περεταίρω συνεργασία με σκοπό τη στήριξη της ευπαθούς αυτής ομάδας ατόμων αλλά και γενικότερα των ατόμων με αναπηρία.

Περισσότερη ενημέρωση και υποστήριξη: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αντισθένους 13 Χαριλάου, Θεσσαλονίκη| 2310-326644 & 6934300817  | www.varikoos.gr

«Μάθε για την Έμφυλη Βία 2014-2015»



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΚΙ-ΑΟΦΛΩΡΙΝΑΣ


1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΚΙ ΔΡ.ΑΝΤΟΧΗΣ-10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ.
Με 10 μετάλλια (2 χρυσά-5 αργυρά-3 χάλκινα ) επέστρεψε ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας από τον αγώνα 1ου Κυπέλλου Σκι Δρόμων Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο στις 7-8/2/2015.Στην αποστολή συμμετείχαν 19 αθλητές του ΑΟΦ, με αρχηγό αποστολής τον Ηλία Χρήστο και προπονητές τον Τίτα Χρήστο και την Κατερίνα Μούλελη.

Προτάσεις για την τροποποίηση του Οργανισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
              Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με αφορμή την επικείμενη τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ. 146/2010, ΦΕΚ Α’ 239), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, κατέθεσε συγκεκριμένες, αναλυτικές προτάσεις, θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ζητήματος.
Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στον Οργανισμό Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχουν ως στόχο, την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των οργανικών μονάδων της Περιφέρειας, την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς τους, αλλά ακόμη και την άρση αδικαιολόγητων περιορισμών και προφανών αδικιών που επιφέρει η παρούσα κατάσταση.
           
Το κείμενο προτάσεων ΕΔΩ

ΔΤ HΙSTCAPE


ΔΤ 9.2.2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 9-2-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών
του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Σερβίων-Βελβεντού

Υπεγράφη στις 4 Φεβρουαρίου 2015 η σύμβαση του έργου «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Σερβίων – Βελβεντού, Β΄ ΦΑΣΗ, ολοκλήρωση εργασιών», προϋπολογισμού μελέτης 693.000,00 € (με Φ.Π.Α. 23%). Η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των  288.011,95 € (με Φ.Π.Α. 23%).

«Χρυσά τα Κορίτσια του Λίο!!!»



Φλώρινα: 09-02-2015

«Χρυσά τα Κορίτσια του Λίο!!!»

            Σάρωσαν τα Χρυσά Μετάλλια τα κορίτσια του Λεωνίδα Καλυβιάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΟΜΒΩΝ ΤΕΙ ΔΜ ΚΟΙΛΑ

                           

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 9-2-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση των κόμβων
στην είσοδο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα

Υπεγράφη στις 4 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση του έργου «Βελτίωση Κόμβων ΤΕΙ Κοζάνης». Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών έργο, αφού η επικινδυνότητα του σημείου είναι μεγάλη.

Πρόσκληση για Περιφερειακό Συμβούλιο στις 11-2-2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Διεύθυνση       : Διοικητήριο
Ταχ. Κωδ.       : 501 00                                               Κοζάνη, 6 Φεβρουαρίου 2015
Τηλέφωνο       : 24610 52620                                     Αρ. Πρωτ. 63
Fax                  : 24610 52622
Πληροφορίες  : Mπασδέκη Ελευθερία

Προς:1. Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, 
                                                         κ. Θεόδωρο Καρυπίδη
2. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών,
                                                      κ.  Ευάγγελο Σημανδράκο         
3.Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς,
                                                      κ.  Σωτήριο Αδαμόπουλο
4. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,
                                                      κ.  Παναγιώτη Πλακεντά
5. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας,
                                                      κ.  Στέφανο Μπίρο
6. Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής
                                                      Μακεδονίας :



1.   Καρυπίδου Μαρία
9.  Καλαϊτζόπουλο Ματθαίο
2.   Τσότσο Παύλο
10. Στεργιούλη Παναγιώτη
3.   Καρακασίδη Δημήτριο
11. Καμπουρίδη Σταύρο
4.   Κεχαγιά Φώτιο
12. Κάτανα Ηλία
5.   Γιαννακίδη Σταύρο
13. Χριστοφορίδη Γεώργιο
6.   Ιωαννίδη Κυριάκο
14. Ζυμπίδη Θεοφύλακτο
7.   Κάτανα Χαρίσιο
15. Γέρου Κωνσταντίνο
8.  Θεοδουλίδη Νεοκλή
16. Καναβό Κωνσταντίνο

17. Δασκαλόπουλο Αντώνιο
29. Γιάτσιο Ιωάννη
18. Παναγιωτίδου Ελισσάβετ
30. Σβώλη Γεώργιο
19. Αντωνιάδη Γεώργιο
31. Μαργαρίτη Γεώργιο
20. Κούσκουρα Αμαλία
32. Κιοσέ Ιωάννη
21. Θεοδώρου Θεόδωρο
33. Ζήδρου-Γρηγοριάδου Αλίκη
22. Κώττα Παναγιώτη
34. Μουμουλίδη Θεμιστοκλή
23. Βάσσο Πασχάλη
35. Σαπαλίδη Σάββα
24. Γιαννόπουλο Γρηγόριο
36. Ζεμπιλιάδου Γεωργία
25. Δακή Γεώργιο
37. Κανδύλη – Μυκωνιάτη Αγνή
26. Σόκουτη Ιωάννη
38. Βήττα Ιωάννη
27. Σαββόπουλο Δημήτριο
39. Καραντζίδη Βασίλειο
28. Βόσδου Σωτήριο
40. Κουρκούτα Νικόλαο

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε  Συνεδρίαση
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις  των άρθρων 167 και  185 του Νόμου 3852/10, σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την  11η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Tετάρτη και ώρα 16:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα: