Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ‏

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. 
      ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
     ΣΑΣ  ΕΥΧΟΝΤΑΙ
    
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


   ΚΑΙ
      ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δυο παίχτες του ΠΑΣ κλήθηκαν στη μεικτή ομάδα της βόρειας ζώνης...

...από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ15 Θόδωρο Ελευθεριάδη που είναι υπεύθυνος συγκρότησης της ομάδας της Βόρειας Ελλάδας που θα πάρει μέρος στη Γ’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιλογής Εθνικών Ομάδων.

Απάντηση στα ανώνυμα σχόλια της επιστολής «Τα Εντόπικα δεν είναι Σκοπιανά»

Διαβάσαμε προσεκτικά τα ανώνυμα σχόλια που έγιναν σε διάφορα Blog σχετικά με προηγούμενη επιστολή μας με τίτλο «Τα εντόπικα δεν είναι Σκοπιανά» και απαντάμε επώνυμα σε αυτά:

1) Οι Φλωρινιώτες, περισσότερο από τους Μακεδόνες Έλληνες άλλων περιοχών, καταλαβαίνουν καλύτερα τα Σκοπιανά. Η επιτροπή Κολιζέφσκι, που κατασκεύασε το 1945 την Σκοπιανή γλώσσα, βασίστηκε στα Σλάβικα της περιοχής του Μοναστηρίου – Περλεπέ,

Σκαλίστε τη μύτη σας... και μετά φάτε το, κάνει καλό...




Περίεργες συνήθειες που κάνουν καλό στην υγεία σας! Επιστήμονες από τον Καναδά ισχυρίζονται ότι το να βάζει κανείς δάχτυλο στη μύτη του, να τη σκαλίζει και στη συνέχεια να...τρώει το περιεχόμενό της, κάνει... καλό στην υγεία! Με αφορμή αυτό η βρετανική The Sun παρουσιάζει μια σειρά άλλων «κακών συνηθειών» που... σας κάνουν καλό.
Μιλώντας επί 20 λεπτά για τις ζωές των άλλων, μπορεί κανείς να διώξει από πάνω του το στρες, το άγχος και την ένταση που νιώθει για τις επόμενες τέσσερις ώρες σε ποσοστό 96%, λένε αμερικανοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο Rhode Island’s Brown University.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ




ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Ραντεβού με την πιο λαμπρή στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η γυναικεία ομάδα χαντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, καθώς την Κυριακή 12/5 και ώρα 15:00, αντιμετωπίζει σε αγώνα μπαράζ, στο Φιλίππειο της Βέροιας,  τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης, οπου με νίκη θα προβιβαστεί για πρώτη φορά, μετά απο πολυετή  παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες,  στα σαλόνια της Α1.

Πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ - πονγκ

 
Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2013 θα διεξαχθεί στη Φλώρινα Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα για τις κατηγορίες παμπαίδες-παγκορασίδες, παίδες-κορασίδες και εφήβων-νεανίδων. Οι αγώνες αφορούν και το ομαδικό και το ατομικό.

2500 προσλήψεις πυροσβεστών το Μάιο



«Ανοίγουν» μέσα στον Μάιο 2.500 θέσεις συμβασιούχων δασοπυροσβεστών στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού όλης της χώρας, προκειμένου να προσληφθεί βοηθητικό
προσωπικό για τον καθαρισμό δασικών περιοχών με στόχο την αποφυγή πυρκαγιών.
Πρόσφατα το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 18 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ για δαπάνες δασοπυρόσβεσης σε 319 δήμους, κονδύλι που κινείται στα ίδια επίπεδα με το 2012.

Σχολή Διαιτητών – Κριτών από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας και την Ένωση Χειροσφαίρισης



Σας ενημερώνουμε ότι  Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας και η Ένωση Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της

Ολοκληρωτική καταστροφή από την χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες και δέντρα σε Μανιάκι και Φαράγγι



Μεγάλες είναι οι ζημιές στις καλλιέργειες της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, συγκεκριμένα  στις
Τοπικές Κοινότητες Μανιακίου και Φαραγγίου μετά την έντονη χαλαζόπτωση που χτύπησε χθες

Ζημιές στο μνημείο Μακεδονομάχου Τσάμη στη Βίγλα

Ο Λάζος ο βουνίσιος καταγγέλλει…

Επισκεπτόμενος την Πρωτομαγιά τα βουνά σύν των άλλων αντίκρισα το μνημείο και το παρεκκλήσιο στην στροφή του δρόμου που περνά απο το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλα Πισοδερίου.

Κλειστά σήμερα τα καταστήματα

Κλειστά θα είναι και σήμερα Τρίτη τα εμπορικά καταστήματα, καθώς μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς που έπεσε ανήμερα της Μεγάλης Τετάρτης.
Το κανονικό ωράριο των καταστημάτων επανέρχεται αύριο Τετάρτη 8 Μαίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ





Φλώρινα: Γιατί δεν επισκευάζονται οι δρόμοι της πόλης;


«H Οικονομία δεν έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά με το πώς να ξοδεύονται χρήματα με σοφό τρόπο».
Thomas Huxley
Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια ελέγχονται τακτικά από το Δήμο για να εξασφαλίζεται ότι είναι ασφαλή για χρήση από τροχοφόρα οχήματα και  ανθρώπους.
Από την αρχή όμως του έτους αυτή η διαδικασία πάγωσε, επισκευάζονται μόνο όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, και αυτό μόνο τμηματικά.