Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

προετοιμασίες του Δήμου Φλώρινας για την οριστικοποίηση των εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010

Fax: 2385044628


Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 03-07-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δήμου Φλώρινας για την οριστικοποίηση των εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Φλώρινας από τις 17 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου 2013.

Υπογραφή συμβάσεων και εντάξεις έργων της Π.Ε. Φλώρινας από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 3 Ιουλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή συμβάσεων και εντάξεις έργων της Π.Ε. Φλώρινας από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας


Στην υπογραφή συμβάσεων και στην ανακοίνωση ένταξης έργων της Π.Ε. Φλώρινας σε ευρωπαϊκά προγράμματα θα προχωρήσει την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στις 11.30 το πρωί, στο κτήριο της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία μελών της Διαχειριστικής Αρχής και των ενδιαφερόμενων φορέων.

Κατάθεση Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της Βουλευτού Κοζάνης Μακρή Ραχήλ σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού Κοζάνης



02 Ιουλίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατάθεση Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της Βουλευτού Κοζάνης Μακρή Ραχήλ σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού Κοζάνης
   
       Με αφορμή πρόσφατη ενημέρωση της  Βουλευτού  Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ραχήλ Μακρή, από εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Κοζάνης, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την  έλλειψη εξοπλισμού, την ασφάλεια, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τις συνθήκες κράτησης των παράνομων μεταναστών, η Βουλευτής κατέθεσε την με

Συνάντηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και της τομεάρχου Ανάπτυξης με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων.»


IMG_20130702_113903.jpg

2 Ιουλίου 2013               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και της τομεάρχου Ανάπτυξης με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων.»

Συνάντηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου και της τομεάρχου Ανάπτυξης, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κτήριο του Κοινοβουλίου.

Γραμματεία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας





ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ                                 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανακοινώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 51365/2047/28-06-2013 απόφαση μας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο με ΑΔΑ: ΒΛΠΠ7ΛΨ-7ΕΠ, αποφασίστηκε η αλλαγή προτεραιότητας κυκλοφορίας οχημάτων στον κόμβο Κάτω Καλλινίκης και συγκεκριμένα : δίνεται προτεραιότητα στα οχήματα που κινούνται στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού «Κόμβος Ν. Καυκάσου – Διασταύρωση Μαρίνας» έναντι αυτών που κινούνται στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού «Κάτω Καλλινίκη - Διασταύρωση Μαρίνας».
Η αλλαγή προτεραιότητας κυκλοφορίας των οχημάτων στον παραπάνω κόμβο ισχύει από 2 Ιουλίου 2013, ημέρα Τρίτη

Ο Δ/ντής
Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Φλώρινας
Μήσιας Βασίλειος
Πολιτικός Μηχανικός

Γραμματεία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας





ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ»



To Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Φλώρινας θα υλοποιήσει προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ Κεφάλαιο 6



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
Κεφάλαιο 6:
ΠΛΟΥΣ ΓΡΑΙΚΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ


του
Παντελή Μιντεκίδη


Στα προηγούμενα κεφάλαια μιλήσαμε για την δουλοφροσύνη της «ελληνικής» άρχουσας κάστας και αναφερθήκαμε στις καταστροφικές που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί στους κατοίκους και στην χώρα. Βεβαίως, αυτή η δουλοφροσύνη δεν αποτελεί κάποια συμπεριφορά ψυχιατρικού ενδιαφέροντος. Είναι ένα υλικότατο κοινωνικοϊστορικό ειδοποιό χαρακτηριστικό της κάστας και για την ακρίβεια, συνιστά την κύρια καθορίζουσα του τρόπου ύπαρξής της.

Ποντιακός Σύλλογος Αμμοχωρίου Παναγία Σουμελά

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑ δελτιο τυπου ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΚΑ

 
Τ.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 9η απογευματινή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας Κέλλης με πρωτοβουλία του φορέα ιστορίας και Πολιτισμού « Ιερά Δρύς Κέλλης» μία πολύ σημαντική ομιλία του εθνολόγου συγγραφέα κ.Ευαγγελίδη Δημήτριου με θέμα  «Γλωσσικές εκφράσεις Ελλήνων- τα εντόπικα». Στην εκδήλωση χαιρετισμό και σύντομη ομιλία παρουσίασε ο γενικός γραμματέας της τοπικής οργανώσεως Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Φλώρινας .Κατα την ομιλία έγινε εκτενής αναφορά για το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα των εντόπιων που ομιλούντε στην Φλώρινα .
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από

Δ.Τ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ.



4.JPG

Φλώρινα, 01-07-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με εικοσιτέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.
Το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα είναι:
«Επιχορήγηση Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
ü                  «Έναρξη καταβολής τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και  Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αρ. Γεωργιάδη, Προϊστάμενο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης   Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
Πριν τη συζήτηση του θέματος ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Από τον εισηγητή του θέματος και Προϊστάμενο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας κ. Γεωργιάδη, μου τέθηκε το δίλλημα, ότι, εάν δεν μπουν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, τότε, όπως πολλές Κοινωφελείς Επιχειρήσεις σε πολλούς Δήμους έκλεισαν, κινδυνεύει και η δική μας Επιχείρηση, επίσης και τα Νομικά Πρόσωπα. Άρα, αν κλείσει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, τότε θα κλείσουν και οι Παιδικοί Σταθμοί.
Δεν έχω καμία πρόθεση να επιβάλλω τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς. Εδώ και 2,5 χρόνια που είμαστε Δημοτική Αρχή, δεν επιβάλλαμε και δεν υπάρχει λόγος να επιβάλλουμε τροφεία.
 Ο επίτροπος με το έγγραφό του δε μας προτείνει ούτε μας προτρέπει για την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω διαβάζοντάς το.
Εφόσον λοιπόν, δεν υπάρχει νομοθεσία που να μας υποχρεώνει για την επιβολή τροφείων, σε αυτή την οικονομική κρίση ειδικά, δε θα επιβάλλουμε τροφεία και θα συνεχίσουμε τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, όπως κάναμε τόσο διάστημα. Αντί να κάνουμε ένα έργο πεζοδρόμησης  παραπάνω, θα δώσουμε τα χρήματα στο Νομικό Πρόσωπο για να λειτουργήσει σωστά».
Επειδή ήταν παρούσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Βασιλική Παπαναστασίου, εργαζόμενη στην Υπηρεσία του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο κ. Δήμαρχος ζήτησε την άποψή της σχετικά με την επιστολή του Επιτρόπου, αν είναι σωστή η ερμηνεία που έδωσε ο ίδιος.
Παίρνοντας το λόγο  η κ. Βασιλική Παναναστασίου, είπε ότι η ερμηνεία του κ. Δημάρχου είναι σωστή και ότι δεν επιβάλλεται η επιβολή τροφείου ή άλλων φόρων, απλά αυτά που έχουν ήδη επιβληθεί να εξετασθεί η είσπραξή τους.
Στη συνέχεια, ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αποσυρθεί. Αν προκύψει κάτι στην πορεία για την επιβολή τροφείων, βεβαίως θα το ξαναφέρουμε. Ως τότε όμως, αντί να το συζητήσουμε και να το καταψηφίσουμε, προτείνω την απόσυρση του θέματος».
 Ο κ. Ασπρίδης είπε «το θέμα αυτό έχει ξανάρθει για συζήτηση το οποίο και καταψηφίστηκε. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου είναι δημόσιοι παιδικοί σταθμοί, όπως είχε αποφασίσει η πολιτεία και

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ SUMMER CAMP AOF 2013

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ SUMMER CAMP ΑΟΦ 2013
ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στους ΕΛΑΙΩΝΕΣ Χαλκιδικής το Εβδομαδιαίο Καλοκαιρινό Camp  του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας από τις 19/6 έως και 25/6.Σαράντα μικροί κατασκηνωτές ηλικίας από 5 έως 16 χρονών, κλήθηκαν να συμβιώσουν αρμονικά μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, ξεπερνώντας τις φοβίες τους, μακριά από το υπερπροστατευτικό περιβάλλον των

Ο κ. Σαμαράς ξεπληρώνει κομματικά γραμμάτια από την τσέπη του Ελληνικού Λαού.



29 Ιουνίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο κ. Σαμαράς ξεπληρώνει κομματικά γραμμάτια από την τσέπη του Ελληνικού Λαού.
Την βασιμότητα δημοσιευμάτων που έφεραν το Υπουργείο Οικονομικών να παρέχει αύξηση 75 χιλιάδων ευρώ και απολαβές της τάξης των 175.000 ευρώ διερεύνησε η τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή με την με αριθμ πρωτ 10801/20-5-2013 ερώτηση της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

DSC_8134.JPGDSC_8270.JPGDSC_8261.JPGDSC_8257.JPGDSC_8273.JPGDSC_8251.JPGDSC_8249.JPGDSC_8246.JPGDSC_8254.JPG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ





                                         ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619

ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605

Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ



                 Φλώρινα, 30-6-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Την 30 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.  

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ




ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30-6-2013
ΤΕΛΙΚΟΙ

-Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 1-2
19΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΝΑΟΥΜ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ) 0-1
52΄ ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ) 0-2
53΄ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 1-2

ΑΡΘΡΟ TOY ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ THN ΕΥΡΩΠΗ





ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη οι πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και όλων των χωρών, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή  Ένωση αναρωτιούνται, τι άλλο πρόκειται, να συμβεί και πόσο η κατάσταση μπορεί, να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει, επηρεάζοντας άμεσα την καθημερινότητα τους. Το

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ((ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ))



Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, μέχρι τις 8 Ιουλίου προβλέπεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα 8.000 εκπαιδευτικοί και 4.500 υπάλληλοι των δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η διαθεσιμότητα θα προωθηθεί με την κατάθεση δύο τροπολογιών, που αναμένεται να ενταχθούν στο πρώτο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη βουλή.

Σημεία ομιλίας του Βουλευτή κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ενημέρωση των μελών από τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου σχετικά με το ορυχείο λιγνίτη της Βεύης.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Σημεία ομιλίας του Βουλευτή κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ενημέρωση των μελών από τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου σχετικά με το ορυχείο λιγνίτη της Βεύης.
§         Για να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή, η πρώην εταιρεία που εκμεταλλεύονταν το συγκεκριμένο ορυχείο η εταιρεία του κ. Βαρβούτη, σταμάτησε να λειτουργεί το 2001. Ήταν σε επίσχεση εργασίας μέχρι το 2003, το 2003 κηρύχθηκε έκπτωτος ο

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ





ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 27-6-2013
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

-Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 5-1
23΄ ΤΑΝΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 1-0
47΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 2-0
55΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 3-0
56΄ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 3-1
59΄ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 4-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ





                                         ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619

ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605

Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ


                 Φλώρινα, 26 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Την Κυριακή 30-6-2013 στο συγκρότημα ΄΄BALL D΄ ORO΄΄ θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ένωσή μας μεταξύ ομάδων που συγκροτήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

Ερώτηση για την υγειονομική βόμβα στην Καστοριά.



ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 
ΘΕΜΑ: «Υγειονομική βόμβα στην Καστοριά»
Τεράστιο ζήτημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος έχει προκύψει  στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς. Απίστευτη ρύπανση καταγράφεται από τα ακατέργαστα λύματα εργοστασίων τα οποία καταλήγουν στο ποτάμι της Οινόης και φυσικά στον Αλιάκμονα. Τα λύματα αυτά κάνουν

Ερώτηση για το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ασπροκκλησιάς στην Καστοριά.



ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Κλείνει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ασπροκκλησιάς στην Καστοριά».

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ασπροκκλησιάς στην Καστοριά αφού, από το ερχόμενο σχολικό έτος το 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο και το 1/θέσιο Νηπιαγωγείο κλείνουν και οι μαθητές θα μετακινούνται σε σχολεία στο Άργος Ορεστικό. Το ανάλγητο κράτος αδιαφορεί

Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει την κωλυσιεργία εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων της Siemens.



26 Ιουνίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει την κωλυσιεργία εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων της Siemens.
Έχει παρέλθει ένας χρόνος από την υπογραφή του ντροπιαστικού σχεδίου συμβιβασμού Siemens και Ελλάδας, με το οποίο το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημιά από αξιώσεις τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ. 

«Στήριξη των διαμαρτυρόμενων ομολογιούχων» Ραχήλ Μακρή τομεάρχης Ανάπτυξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ 1.jpg
                                                                               26 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

«Στήριξη των διαμαρτυρόμενων ομολογιούχων»

            Η τομεάρχης Ανάπτυξης και Βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) παρουσία εκπροσώπων των ομολογιούχων και πλήθος κόσμου που έχουν υποστεί «κούρεμα» των οικονομιών τους από την διαδικασία του PSI+.