Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

συνέδριο «Ενέργεια, Συνεργασία και Επιχειρηματικότητα στα Βαλκάνια»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010

Fax: 2385044628

Email: press@cityoflorina.gr


                                                                                                         
Φλώρινα, 17-06-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο συνέδριο με τίτλο «Ενέργεια, Συνεργασία και Επιχειρηματικότητα στα Βαλκάνια», που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Ιουνίου 2013 στην πόλη της Φλώρινας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Την ημέρα έναρξης του συνεδρίου, στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος είπε:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ




ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863


Ἀριθμ. Πρωτ.: 894

Ἐν Φλωρίνῃ τῇ  11ῃ Ἰουνίου 2013
 
Πρὸς
τὸν Ἐντιμότατον
κ. Γεώργιον Κ. Δακῆν
Περιφερειάρχην Δυτικῆς Μακεδονίας
Εἰς  ΚΟΖΑΝΗΝ


            Ἐντιμότατε Κύριε Περιφερειάρχα,
Ἀνάστατοι καὶ πλήρως ἀγανακτισμένοι, μαζὶ μὲ τὸν εὐσεβῆ λαὸ τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, πληροφορούμεθα ὅτι τὸν προσεχῆ Αὔγουστο ἐπίκειται ἡ ἔναρξις λειτουργίας τοῦ καζίνου στὴν πόλη τῆς Φλωρίνης, καὶ μάλιστα στὴν παροῦσα ἐξαιρετικῶς δυσμενῆ συγκυρία γιὰ τὴν πολυαγαπημένη μας Πατρίδα, εἴδησις ἡ ὁποία ἐὰν ἐπιβεβαιωθεῖ τοῖς πράγμασι, θὰ ἀποτελέσει τὸ τελευταῖο καὶ τελειωτικὸ θανάσιμο κτύπημα γιὰ τὸν τόπο μας, τοὺς ἀνθρώπους του καὶ τὸ μέλλον τούτης τῆς πολύπαθης καὶ μαρτυρικῆς γωνιᾶς τῆς Ἑλλάδος μας.
Ὅπως καλύτερα ἀπὸ ὅλους γνωρίζετε, τὰ τελευταῖα χρόνια διανύουμε μία περίοδο π

Εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ

Διήμερο εκδηλώσεων στο Αρμενοχώρι

 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου, σας προσκαλεί στο Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, με αφορμή την επέτειο της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Οσίου Ναούμ, που θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία του χωριού, στις 19 και 20 Ιουνίου 2013 και ώρα 08:30 μ.μ.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Καλοκαίρι στην πόλη από τον ΠΑΣ Πήγασος

 
Για δεύτερη χρονιά ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας συνεχίζει τις δραστηριότητές του και αυτό το καλοκαίρι με αθλητικές δράσεις παιδαγωγικών αθλοπαιδιών, στίβου και ποδοσφαίρου και για πρώτη φορά στον χώρο οργανώνει πρόγραμμα φιλαναγνωσίας και δημιουργικής γραφής για παιδιά προσχολικής και

Ιαματική πηγή στην Αγραπιδιά

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού, η Ελλάδα πλέον, διαθέτει ακόμα δύο αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές.

Λήξη σχολικής χρονιάς στον Πολυπόταμο

Στιγμές χαράς πρόσφεραν στους γονείς, καθώς και σ’ όλους τους παρευρισκόμενους, παρουσία εκπροσώπων του δήμου, τα παιδιά του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Πολυποτάμου, με τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς.

Πυρκαγιά σε χώρο αποθήκευσης στην ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας

 
Στις 02:25 σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε χώρο αποθήκευσης, στην ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας. Στο συμβάν επενέβησαν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αγροτικά προϊόντα και σε ένα ΙΧ αγροτικό όχημα.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Φλώρινας.

Σύλληψη πέντε ατόμων στη Φλώρινα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

 
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-06-2013, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν στη Φλώρινα, έναν 21χρονο ημεδαπό για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τέσσερις (4) ημεδαπούς (32, 33, 34 και 23 χρονών), για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη δύο ατόμων για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

 
Χθες (16-06-2013) το απόγευμα στο Άργος Ορεστικό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν έναν ημεδαπό 35 χρονών για πώληση, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
«Πρόσκληση για πραγματοποίηση Επιμορφωτικής Ημερίδας για τους Εκπαιδευτικούς της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και Αξιολόγηση του σχολικού έτους 2012-2013»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

MIA EIKONA 1000 ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΕΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 20Ενσωματωμένη εικόνα 21

SUMMER 04 ΚΑΙ AVANT GARDE ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ BEACH BAR NAOUMIDIS

Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 16/6 στον Άγιο Παντελεήμονα το πρώτο τουρνουά του 14ου Πανελληνίου πρωταθλήματος beach handball, το οποίο φιλοξένησε το beach bar ammos των αδερφών Ναουμίδη, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για την οργάνωση και την φιλοξενία τους καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου.

Ενημερωτική δράση στα Γρεβενά και στην Καστοριά



Την Κυριακή 16 Ιουνίου κλιμάκιο συναγωνιστών από όλη τη Δυτική Μακεδονία, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Στέργιο Τούφα έκανε ενημερωτικές δράσεις στα Γρεβενά και την Καστοριά.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΥΝΟ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15-16/6/2013 η 9μελής Ορειβατική Αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας στον Όλυμπο υψομ 2917 m, με διανυκτέρευση στο Οροπέδιο των Μουσών υψομ 2760 m. Οι συνθήκες στο βουνό ήταν ευνοϊκές για πεζοπορία, με ελάχιστες νεφώσεις και με αρκετό κρύο τις βραδινές ώρες, αφού η θερμοκρασία άγγιξε τους -1 βαθμούς. Λόγω της αρκετής για την εποχή ύπαρξης χιονιού, τα κομβικά περάσματα ( ζωνάρια –λούκια) είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και το πέρασμά τους εγκυμονούσε αρκετό ρίσκο και επικινδυνότητα για τους ορειβάτες. Η αποστολή έληξε με ευχάριστα συναισθήματα από όλη την Ομάδα, ακολούθησε δε μπάνιο στην θάλασσα και επιστροφή αργά το απόγευμα στην Φλώρινα. Ιδιαίτερη τιμή για τον ΑΟΦ ήταν η συμμετοχή στην ομάδα, του Περιφερειακού συμβούλου  της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας κ. ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΥ καθώς και του πρώην Δημάρχου και νυν  Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. ΛΙΑΣΗ ΙΩΑΝΝΗ. Τα υπόλοιπα μέλη που πήραν μέρος ήταν τα εξής: ΒΕΛΛΙΟΣ ΒΑΚΗΣ-ΛΟΥΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ-ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΠΡΑΓΙΑΝΤΣΗ ΦΛΩΡΑ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ.
Ο ΑΟΦ, στα πλαίσια που έχει θέσει για την ανάπτυξη της Ορειβασίας στην Φλώρινα, ανακοινώνει ότι θα οργανώσει ξανά Ορειβατική αποστολή στον Όλυμπο το πρώτο 10μερο του Σεπτεμβρίου 2013.
ΤΟ Δ.Σ

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ




ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 17-6-2013
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

-Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ: 0-7
14΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 0-1
21΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 0-2
22΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 0-3
32΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 0-4