Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

H Διεύθυνση Γεωπληροφορίας της ΕΑΣ Αμυνταίου, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησαν οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων και πρέπει να προσέλθουν από τα γραφεία της Συνεταιριστικής Οργάνωσης το συντομότερο δυνατό, καθ΄ ότι οι μεταβιβάσεις λήγουν στις 2 Απριλίου του 2012.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ένωσης 23860-23813 και 23860-23857, υπεύθυνος κ. Γκέσσος Προκόπης.                                                                         
Με εκτίμηση ,
Για την ΕΑΣ Αμυνταίου
Ιωαννίδου Χιόνα
Διευθύντρια Γεωπληροφορίας
Αμύνταιο 15-3-2012,
Ανακοίνωση ΕΑΣ Αμυνταίου

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.


Σάββατο και ώρα 8:00 μ.μ. ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.. οι υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου ήσαν τρείς.
1) του κ. Λάζαρου Μαλούτα Δημάρχου Κοζάνης, ο οποίος έλαβε 2 σταυρούς
2) του κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη Δημάρχου Καστοριάς, ο οποίος έλαβε 4 σταυρούς και
3) της κ. Ορφανίδου - Παπακωνσταντίνου Παναγιώτας Δημάρχου Βοίου, η οποία έλαβε 1 σταυρό.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν:
Πρόεδρος ο Δήμαρχος Καστοριάς Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης,  με 4 σταυρούς.
Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος ομόφωνα και
Γραμματέας ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης Παπαγεωργίου Ιωάννης ομόφωνα.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση συγκροτήθηκε η Προϊσταμένη Αρχή στην οποία Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και μέλη ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, οι οποίοι εξελέγησαν ομόφωνα.

Ενώ έγινε και η ανασυγκρότηση της Ομάδας Συντονισμού του έργου ΣΔΙΤ, στην οποία θα συμμετέχει όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-3-2012 ΚΑ ΩΡΑ 6:00 Μ.Μ.

Στην εκδήλωση έκαναν εισηγήσεις οι Δημοσιογράφοι Σοφία Βούλτεψη, Μαριάνα Πυργιώτη,  Παντελής Σαββίδης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας Βλάσης Βλασίδης. 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής:

Α)  23 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή
·         Γενικό  σημαιοστολισμό από την όγδοη πρωινή ώρα της 23ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2012.
·         Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις των σπουδαστών και μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων , Λυκείων,  ΤΕΕ και ΤΕΕ Ο.Α.Ε.Δ.
·         Προσκύνημα των προτομών των Εθνικών Αγωνιστών και κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές/-τριες των Σχολείων, προσκόπους και ελληνίδες οδηγούς , συνοδευόμενοι από τους καθηγητές , δασκάλους και βαθμοφόρους.
Β)  24 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο
·         Ώρα  7:00 μ.μ. Επετειακό πρόγραμμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 
1.  Έχοντας υπόψη το σχετικό παρακαλούμε, στις 20 Μαρτίου 2012, ημέρα Τρίτη  και ώρα 10 π.μ. να προσέλθετε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, προκειμένου να εξετάσουμε τα αναγκαία προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα, προς αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των Δασικών Πυρκαγιών 2012 και Ανεξέλεγκτων χώρων αστικών

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

 
Ο Δήμος Αμυνταίου έχει ξεκινήσει έναν ευρύτατο κοινωνικό διάλογο για τα ενεργειακά θέματα. Ως έναρξη του διαλόγου αυτού είναι η πολύ σημαντική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, με την οποία δόθηκε το πράσινο φως για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τα ενεργειακά θέματα, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο κοινωνικός διάλογος βέβαια δεν είναι
αυτοσκοπός. Έχει ως στόχο την κατά το δυνατό καλύτερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

 
Την Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος μας.
Σε  αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημά μας αλλά και για την ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, ας δώσουμε όλοι το παρών.
Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, οι