Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

συνδιοργάνωση του διεθνούς αγώνα αυτοκινήτων


Φλώρινα, 10-02-2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη επισκέφθηκαν στο γραφείο του εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής του RALLY Greece Offroad.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνδιοργάνωση του διεθνούς αγώνα αυτοκινήτων που φέτος, για δεύτερη φορά, θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα στις 29, 30, 31 Μαΐου 2015.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας έθεσε τον φετινό αγώνα υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας.

Κατά το διάστημα εκείνο, την πόλη μας θα επισκεφθούν πολυμελείς ομάδες αγωνιζομένων και οι εντυπώσεις από την περσινή διοργάνωση μας επιτρέπουν να ελπίζουμε και στην επιτυχία του φετινού αγώνα, ώστε να συνεχίσει να πραγματοποιείται στη Φλώρινα προβάλλοντας το φυσικό κάλλος και τη φιλοξενία των φορέων με τη συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας.

Δελτίο Τύπου 10-2-2015 για άδειες ταξί


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 10-02-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΧ αυτοκινήτου, ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο, να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι το τέλος του ωραρίου της Τρίτης 31 Μαρτίου 2015.

Δελτίο Τύπου 10-02-2015 προβληματα λογω εντονης βροχοπτωσης



Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 10-02-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά την έντονη βροχόπτωση της 01-02-2015 στην ευρύτερη περιοχή των Κορεστείων αυξήθηκε κατά πολύ η παροχή του νερού του ποταμού που ρέει σε αρκετά μεγάλο μήκος του παράλληλα με το τμήμα της Ε.Ο. 15 Διασταύρωση Κορομηλιάς – Διασταύρωση Κρυσταλλοπηγής και δημιούργησε υποσκαφή σε τοιχείο βαρύτητας που συγκρατεί τμήμα του

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.

                                                      ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.


  Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν σύλλογοι και προνοιακά ιδρύματα παραβρέθηκε το τριήμερο 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες που αναπτύσσουν.

Ο συντονισμός όλων των δυνάμεων της Περιφέρειας στις έκτακτες ανάγκες συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη




Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 10-2-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συντονισμός όλων των  δυνάμεων της Περιφέρειας
στις έκτακτες ανάγκες συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη

Η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου 2015, μετά από πρόσκληση του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα με τη

Συνάντηση έργου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Π.Ε. Φλώρινας.


                                                                   ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση έργου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Π.Ε. Φλώρινας.


  Στα πλαίσια του σχεδιασμού και της υλοποίησης του προγράμματος ανοικτής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την περίοδο 2015- 2019 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου επίσκεψη και ενημέρωση στην Π.Ε. Φλώρινας από την ομάδα ανοικτής διακυβέρνησης του ΕΠΙΣΕΥ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών & Υπολογιστών).

ΡΩΓΜΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΧΛΑΔΑΣ



‘’Άνοιξαν’’  τα τείχη, σε σπίτια και Εκκλησίες στην Τ.Κ. Αχλάδας  εξαιτίας του ορυχείου .
Νέες, εμφανείς που τρομάζουν οι  επιπτώσεις σε σπίτια και Εκκλησίες στην Τ.Κ. Αχλάδας εξαιτίας της  διάνοιξης  του ορυχείου στην περιοχή , καθώς έχουν προκληθεί ρωγμές σε διάφορα σημεία  σπιτιών και Εκκλησιών μέσα στον οικισμό αλλά και εκτός,(Εκκλησίες ) πλησίον των ορίων της πρόσφατης κατολίσθησης. Εξελίξεις  που προκαλούν φόβο για το αύριο στους κάτοικους,  αφού ουσιαστικά το  χωριό ζει μέσα στο ορυχείο και καθημερινά αντιμετωπίζει  προβλήματα  αλλά και σοβαρές  βλάβες στις  περιουσίες τους .Αυτονόητα προκύπτει πως αιτία  είναι η μεγάλη πτώση του υδροφόρου ορίζοντα εξαιτίας  του ορυχείου, αλλά και οι ενδεχόμενες προχειρότητες σε μέτρα προστασίας και ασφάλειας του ορυχείου από τους αρμόδιους .Ενώ λοιπόν κύρια αιτία των παραπάνω είναι οι δραστηριοποιούμενες εταιρίες της περιοχής, ωστόσο πολλοί είναι οι κάτοικοι που πληρώνουν’’ τα σπασμένα ‘’ εξαιτίας τους, καθώς καταλήγουν στα δικαστήρια για ν΄ αποδείξουν πως δεν φταίνε για τις βλάβες που έχουν δημιουργήσει οι προαναφερόμενοι στις περιουσίες τους και έχουν χαρακτηριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ως ακατάλληλες και άκρος επικίνδυνες, αφού πολλές απ΄ αυτές είναι κοντά στο δημόσιο δρόμο. Είναι επιτακτική ανάγκη να σκύψει η πολιτεία πάνω από τα σοβαρότατα προβλήματα  που ταλανίζουν  τους κατοίκους του χωριού και να δώσουν επιτέλους μια λύση που θα τους  λυτρώσει.




                                         Νεολαία Τ.Δ. Αχλάδας 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ  –  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Κωδικος Αναγνώρισης ΓΓΑ ΙΚ 26

 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ

                             ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1933 (Ε.Ο.Σ.)

 531 00 ΕΔΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ – Π. ΜΕΛΑ  9  -  ΤΗΛ./ FAX  23850 29.939 
 


                                                                                                                                                                   
-1933-                                                                           ΦΛΩΡΙΝΑ, 09 Φεβρουαρίου 2015
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                       
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Αλπικού Σκι Παίδων Κορασίδων (Κατηγορίες Π1-Κ1 και Π2-Κ2) στις  7-8 Φεβρουαρίου 2015 στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και από τον Ε.Ο.Σ. Βόλου. (Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στο Πήλιο και μεταφέρθηκε λόγο έλλειψης χιονιού).

Πέρασε από τη Φλώρινα ο Αμύντας Αμυνταίου



ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πέρασε από τη Φλώρινα ο Αμύντας Αμυνταίου

Η ανδρική ομάδα του Αμύντα διατήρησε την καλή παράδοση που έχει με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο, επικρατώντας άνετα μέσα στη Φλώρινα με το ευρύ 22-37, αγώνας με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Β Εθνικής.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ Νο ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Ο Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ανακοινώνει ότι τα τυχερά νούμερα από τη λαχειοφόρο αγορά που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2015 στο ΔΑΚ Αμυνταίου  στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου και «Galytchanka» Ουκρανίας είναι :
·         Νο 299 κερδίζει ένα ρολόι Feredi (θα το παραλάβει από το Χρυσοχοείο «ΖΗΣΗΣ»  του Μπάντη Ιορδάνη

Να Ρεφάρει στο Κύπελλο Απέναντι στον ΠΑΟΚ, θέλει ο Αμύντας


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Να Ρεφάρει στο Κύπελλο Απέναντι στον ΠΑΟΚ, θέλει ο Αμύντας

Μετά την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα για τους ‘’16’’ του Τσάλεντς Καπ, ο Αμύντας Αμυνταίου θα βρεθεί μεσοβδόμαδα μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση , αυτή του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς την Τετάρτη (11/2 στις 18:00) αντιμετωπίζει σε νόκ-άουτ αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αμυνταίου τον περσινό κυπελλούχο ΠΑΟΚ, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.
Η κούραση αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για τις παίκτριες του Αμύντα, που έχουν καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα από τις πολλαπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ωστόσο το σύνολο του Νίκου Γιώσκου θα επιδιώξει να σπάσει την κακοδαιμονία απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι αυτό ανάμεσα στον γηπεδούχο Εθνικό Κοζάνης και τη Νέα Ιωνία.
Η τεχνικός Αναστασία Παπαβασιλείου, σε δηλώσεις της τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει για τον Αμύντα η επικείμενη αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ωθήσει την ομάδα στη νίκη. Εκθείασε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτριες της ομάδας, παρά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, ενώ έχρισε τον ΠΑΟΚ ως το φαβορί του προσεχούς αγώνα.

Ξεκινά η επιχειρησιακή φάση του έργου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

                           

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 9-2-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η επιχειρησιακή φάση του έργου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.