Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Απογραφή συνταξιούχων ΟΓΑ

Ξεκινά σήμερα η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΓΑ.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, να παρουσιαστούν στα 

υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, ή στις τράπεζες από τις οποίες παίρνουν τη σύνταξη για να απογραφούν.
Μαζί τους θα πρέπει να έχουν το ενημερωτικό σημείωμα από τον ΟΓΑ και την ταυτότητά τους. 

Υποβολή αιτήσεων για άδειες ΕΔΧ


Μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 μπορούν υποβάλουν σχετική αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για απόκτηση νέων αδειών αυτοκινήτων ΕΔΧ ή για μετατροπή υφιστάμενων αδειών σε άλλο τύπο,

4 σχολικές μονάδες υπό κατάληψη

4 σχολικές μονάδες βρίσκονται υπό κατάληψη από την περασμένη εβδομάδα όπως το 1ο,2ο και 3ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας και το ΕΠΑΛ ενώ τα μαθήματα τους ξεκίνησαν κανονικά οι μαθητές του 1ου

Η Λέσχη Πολιτισμού στο 4ο προπαιδικό πρωτάθλημα τένις

Το Σάββατο 22-09-12 έγινε με επιτυχία στο χωριό Σαρραντόβρυσες της Ημαθίας το 4ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας για το 2012.

Αργυρό για τον Αθ. Αθανασίου στο Kroussia Mountain Bike Cup 2012


Συνέχεια στις επιτυχίες του και πάλι ο αθλητής του ΑΟΦ ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που έλαβε μέρος με την φανέλα του Ομίλου, στον Ποδηλατικό αγώνα KROUSSIA MTB CUP 2012 στην Ποντοκερασιά Κιλκίς στις 30-9-2012.

Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο για τη Ζωγράφου, αργυρό για τη Χαλβατζή στον πανελλήνιο πρωτάθλημα Roller Ski


Στον Ροδολίβο Σερρών πραγματοποιήθηκε στις 30-9-12 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π-Κ , καθώς και το Κύπελλο ΑΓΕΝ - ROLLER SKI με διοργανωτές τον ΕΟΣ Ροδολιβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Παρών ήταν και ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας με 10 αθλητές του στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων ,καθώς και Πρωαγωνιστικής ΠΡΟ 1 (γενν 2001) και ΠΡΟ 3 (γενν 2003).

Σκόπια: Φαντάζονται θάνατο φιλοσκοπιανού από Χρυσαυγίτες

Τα αποκυήματα της φαντασίας ενός νεαρού από την Φλώρινα, που αυτοαποκαλείται «Μακεντόνετς» δηλαδή Σκοπιανός, προκαλεί νέα ένταση στις σχέσεις Αθηνών - Σκοπίων με απειλές ακόμα και για κήρυξη πολέμου.

Ενημέρωση για Επιχειρηματική αποστολή της ΔΕΘ στην Αυστραλία




Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση για επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιήσει η Διοίκηση της ΔΕΘ στην Αυστραλία.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, στις 1 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συνάντηση την Τετάρτη στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τετάρτη 03/10/2012 και ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Προέδρους,  τα Δ.Σ. και τα μέλη των Συλλόγων & Σωματείων του Ν. Φλώρινας με θέμα την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Μεγαρόβου 19- 2ος όροφος) και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.
Φλώρινα, 01/10/2012

Η Στάντσιου στον Ο.ΞΙ.Φ.



Ολοκληρώθηκε η περίοδος μετεγγραφών για την Ελληνική Ξιφασκία (1 έως 17 Σεπτεμβρίου 2012), κατά την οποία η αγωνιστική ομάδα στο Ξίφος Ασκήσεως του Ο.ΞΙ.Φ. ενισχύθηκε με την Ελισάβετ Στάντσιου (20 χρ.).

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε στη  συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 3/10/2012 και ώρα 12: 00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με θέματα:
1) Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

Συμβουλές για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης


Το δίκτυο των Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους καταναλωτές σε κάθε χρονική περίοδο επιθυμεί να τους συμβουλεύσει  και να τους ενημερώσει για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Δεν σταματά πουθενά ο ΠΑΣ, συνεχίζει με το απόλυτο (2-6 στη Βεύη) – Νίκες εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-3) για Άγιο και Απόλλωνα – Σαν «Τυφώνας» πέρασε η Μελίτη από το Μεσοχώρι…



Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-1
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ 3-5

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ 1-3

Μετά τη ξιφασκία της Γ.Ε.Φ. και ο στίβος καλά κρατεί!



Όπως δυνατά και πολύ ελπιδοφόρα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τη Γ.Ε.Φ. στη ξιφασκία με τις πρόσφατες επιτυχίες των αδελφών Δήμκου, έτσι ξεκινάν με καλούς οιωνούς τις δράσεις τους και τα τμήματα στίβου. Έτσι, ο πρόσφατος απολογισμός για τον στίβο της Γυμναστικής Ένωσης είναι:

Με μια γιορτή του χάντμπολ ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Φιλώτα Μ. Π. Σ



 Πιο συγκεκριμένα στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Αμυνταίου όπου και έγινε ο πολυαναμενόμενος φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας, που παίζει από φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και του ΠΑΟΚ, ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής

Ξεκινάει η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου



 Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, ξεκινάει στις 4 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Νέες θέσεις εργασίας: Οκτώβριος 2012 - 8μηνα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας



Στη δημοσιότητα δόθηκε η πολυαναμενόμενη προκήρυξη για τα 8μηνα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 320 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας για τον νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολεμαΐδας - Κοζάνης.

Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ: Αιτήσεις από 1η Οκτωβρίου




Αρχίζει σήμερα, Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.

Το επίδομα δικαιούνται οι εξής κατηγορίες εργαζομένων:

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων πρατηρίων υγρών καυσίμων



 



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 28 Σεπτεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων πρατηρίων υγρών καυσίμων για τη χειμερινή περίοδο από 01-10-2012 έως 30-04-2013

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, καθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διανομής πετρελαιοειδών (πρατηρίων υγρών καυσίμων) Ν. Φλώρινας για το χρονικό διάστημα από 01-10-12 έως 30-04-13, ως κατωτέρω:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας κ. Δράμπης Κωνσταντίνος
διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας
Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με θέμα: