Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Θα κλείσει το Πανεπιστήμιο τον επόμενο Σεπτέμβριο;

κ. Δακή, κ. Βόσδου, κ. Κωνσταντινίδη,

κύριοι και κυρίες που υποστηρίζετε ψηφοδέλτια των κομμάτων του μνημονίου,
σε κυριακάτικη εφημερίδα ανακοινώθηκε,
ότι ξεκινάει το μεγάλο σχέδιο Αθηνά ΙΙ!
Ναι, από το Σεπτέμβριο θα κλείσουν νέα τμήματα των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ,
θα γίνουν συγχωνεύσεις, θα…. κάνουμε πάλι οικονομία!
Ως φιλοκυβερνητικοί, θα γνωρίζετε περισσότερα.

Μπορείτε να ενημερώσετε την κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας,
την κοινωνία της Φλώρινας και της Κοζάνης,
τι σχεδιάζουν για το δικό μας Πανεπιστήμιο;
 Άννα Σπύρτου
Επίκουρος Καθηγήτρια ΠΔΜ

Η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Παντελεήμονα και Ξινού Νερού

Τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψήφιους του συνδυασμού του, που θα εκπροσωπήσουν τις Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα και Ξινού Νερού, παρουσίασε ο Κώστας Θεοδωρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο», στην περιοδεία του στις παραπάνω Τοπικές Κοινότητες όπου έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων. 

Τραμπουκισμούς και εκβιασμό καταγγέλλει ο Κώστας Θεοδωρίδης


Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε μηνύματα για διαδικασίες και πρακτικές στο χώρο του δήμου, που ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ όχι μόνο γιατί έρχονται από ένα επάρατο και μακρινό παρελθόν’, αλλά και γιατί αυτό το παρελθόν το βλέπουμε να προβάλλεται μπροστά μας ως το άμεσο μέλλον που μας περιμένει. 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ


«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                  Φλώρινα, 13-05-2014

Συνέχισε και σήμερα, 13 Μαΐου 2014,  τις επισκέψεις του στις Τοπικές Κοινότητες  ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης.
Συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Τριποτάμου, Παλαίστρας, Ιτιάς, Νεοχωρακίου και Παπαγιάννη.
Το πρόγραμμα των επόμενων επισκέψεων έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ   
14/5/2014
7:00
ΚΑΤΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ
7:30
ΝΕΟΣ ΚΑΥΚΑΣΟΣ
8:00
ΜΑΡΙΝΑ
8:30
ΜΕΣΟΚΑΜΠΟΣ
9:00
ΜΕΣΟΧΩΡΙ
ΠΕΜΠΤΗ
15/5/2014
8:00
Σ.Σ. ΒΕΥΗΣ
10:00
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH





















ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Γιώργος Δακής

σας προσκαλεί

 στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού
«Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία»,
 την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, στις 8 το βράδυ,

στο Κινηματοθέατρο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», στην Κοζάνη.

Πρόγραμμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή


Κοζάνη, 14-5-2014


Δελτίο Τύπου


Πρόγραμμα του υποψηφίου
Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή


Τετάρτη 14 Μαΐου 2014
Ώρα 20:00: Κεντρική ομιλία στην Καστοριά, στο Εκλογικό Κέντρο, (Λεωφόρος Κύκνων 2).

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014
Ώρα 18:30: Κεντρική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.



Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έδωσαν οι Γρεβενιώτες στο Γιώργο Δακή



Κοζάνη, 14-5-2014


Δελτίο Τύπου

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης
έδωσαν οι Γρεβενιώτες στο Γιώργο Δακή

Σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ιδιαίτερα ενθουσιώδες, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Γρεβενών, μίλησε το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου, του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλη, των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Γρήγορη Ζαφειρόπουλου και Νατάσας Ράγιου, του Δημάρχου Γρεβενών και εκ νέου Υποψηφίου Δημοσθένη Κουπτσίδη και  θεσμικών φορέων του τόπου.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Στήριξη από τον Κώστα Διαμαντίδη



270px-Kosmetes
Στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στηρίζω το συνδυασμό «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή – ΑΜΤΑΡΣΙΑ με Συνεργασία στη Δυτική Μακεδονία» με επικεφαλής τον ηλεκτροσυγκολλητή Στέφανο Πράσσο, προσυπογράφοντας τους παρακάτω στίχους του Άρη Αλεξάνδρου:

Κι όμως δεν αυτοκτόνησα.
Είδατε ποτέ κανέναν έλατο
να κατεβαίνει μοναχός του
στο πριονιστήριο;

Η θέση μας είναι εδώ,
μέσα σ” αυτό το δάσος
με σπασμένα τα κλαδιά
μισοκαμένους τους κορμούς
με τις ρίζες σφηνωμένες
μεσ” τους βράχους».

                        Κώστας Διαμαντίδης

        Αδιόρθωτος διεκδικητής του Σύμπαντος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Για τη στάση μας στις δημοτικές εκλογές
Η μη κάθοδος στις δημοτικές εκλογές αντικαπιταλιστικών και αριστερών ανατρεπτικών ψηφοδελτίων συνεργασίας, επουδενί σημαίνει απουσία μας από αυτές. Δηλώνουμε αποφασιστικά παρόντες.
Καλούμε το λαό της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχει μαζικά μαυρίζοντας όλους τους συνδυασμούς και υποψήφιους που υποστηρίζονται κρυφά ή φανερά από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τις μνημονιακές δυνάμεις και τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Συνδυασμού και υποψήφιοι που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τα προηγούμενα χρόνια, έβαλαν πλάτη να περάσει η μνημονιακή λαίλαπα των κυβερνήσεων, των δανειστών, της ΕΕ και του ΔΝΤ. 
Καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν μπροστά στην κάλπη με το μυαλό και την ψυχή στραμμένα στους αγώνες του αύριο και με κριτήρια: 

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Γκέκτση


Σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ, κεντρική Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Ευάγγελου Γκέκτση του συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς», στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών.
Θα παρευρίσκεται και η υποψήφια ευρωβουλευτής, συντοπίτισσα μας Πέτη Πέρκα.

Επίσκεψη συνδυασμού «Ανατροπή - Δημιουργία» στον Μητροπολίτη Φλωρίνης


Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας πραγματοποίησε ο συνδυασμός ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Στέφανο Μπίρο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. 
Στην συζήτηση που είχαν με τον Σεβασμιότατο αναφέρθηκαν τόσο σε εκκλησιαστικά όσο και σε κοινωνικά ζητήματα.

Γιώργος Δακής: «Διαφανής και αποτελεσματική η πρώτη μας θητεία»


Κοζάνη, 13-5-2014

Δελτίο Τύπου 

Γιώργος Δακής: «Διαφανής και αποτελεσματική η πρώτη μας θητεία»

«Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδας καταγράφει τα χαμηλότερα επίπεδα διαφθοράς στην Περιφέρεια μας, την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας».

ΑΡΘΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ-ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ

                                            
  ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ

Τον Απρίλιο η χώρα εξήλθε στις αγορές με την έκδοση πενταετούς ομολόγου με ετήσιο κουπόνι 4,75% ονομαστικής αξίας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στην χώρα της υπερβολής επικράτησε μια επικοινωνιακού τύπου διαχείριση του θέματος για προεκλογικές σκοπιμότητες και από την κυβέρνηση και από την αξ. αντιπολίτευση ενόψει ευρωεκλογών και τοπικών εκλογών. Η σοβαρότητα πήγε περίπατο μαζί με την αντικειμενική ανάλυση της πραγματικότητας, που διαμορφώθηκε.

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»


«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
«ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»


Φλώρινα, 7 Μαΐου 2014


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ


          Την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, ώρα 18.00 ως 19.30 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση των μελών του Ομίλου Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία στο πλαίσιο του 2ου μέρους του Προγράμματος για τον «Κριτικό Γραμματισμό».

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»

Σχολιάζοντας την άφιξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πρωθυπουργός της χώρας ήρθε στη Θεσσαλονίκη τρεις μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές για να μοιράσει εκ νέου υποσχέσεις και να επιβεβαιώσει την υποστήριξη του στο σημερινό δήμαρχο της πόλης.
Τον καλωσορίζουμε, αν και τον περιμέναμε πολύ καιρό πριν τον Αντώνη Σαμαρά, να επισκεφθεί επιτέλους τη βόρεια Ελλάδα για να επιθεωρήσει την πορεία των μεγάλων έργων για τα  οποία δεσμεύτηκε και που θα έπρεπε τώρα να είναι σε εξέλιξη.
 Όπως για παράδειγμα, την ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης, την πλήρη ανακαίνιση των 12 πυλών εισόδου της χώρας, την αναβάθμιση της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του Λιμένα Θεσσαλονίκης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Μακεδονία και τη Θράκη. Δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε πολύ πρόσφατα, μόλις το Σεπτέμβριο του 2013, από το βήμα της 78ηςΔιεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Δυστυχώς, μείναμε στα λόγια. Και προφανώς στα σχέδια του κυρίου Σαμαρά, η Μακεδονία και η Θράκη παραμένουν ουραγοί των εξελίξεων. Όλοι θα κριθούμε από τα λαό, τα ψέματα τελείωσαν.»   

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ»

Με αφορμή την είδηση πως μεθοδεύονται νέα «λουκέτα» στα εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Μετά τη συγχώνευση και κατάργηση εκκλησιαστικών σχολείων που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, πληροφορήθηκα με έκπληξη πως το υπουργείο Παιδείας επιδιώκει την περαιτέρω συρρίκνωση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με τη θέσπιση ελάχιστου αριθμού μαθητών για τη λειτουργία ενός τμήματος.
Αδυνατώ πραγματικά να κατανοήσω το οικονομικό όφελος που θα υπάρξει από ενδεχόμενο «λουκέτο» στα μόλις 10 εκκλησιαστικά σχολεία που λειτουργούν ακόμη στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, το σχέδιο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, την εθνική και θρησκευτική αλλοτρίωση των Ελλήνων,  εφαρμόζεται κατά γράμμα.
Και ασφαλώς, τέτοιες ειδήσεις περνάνε στα ¨ψιλά¨ των μεγάλων ΜΜΕ. Εκεί μόνο δήθεν προοδευτικοί και ψευτοκουλτουριάρηδες έχουν βήμα, αυτοί που έστησαν την καριέρα τους πάνω στην προσβολή των αρχών και των αξιών μας, της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας.
Εύχομαι, έστω και τώρα, να πρυτανεύσει η λογική και να διασφαλιστεί το δικαίωμα των Ελλήνων στην επιλογή της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης.»

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/5/2014
Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ¨ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ¨ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»
Σχετικά με το ολοένα αυξανόμενο κύμα μετανάστευσης νέων μας στο εξωτερικό, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Γ. Ζεμπιλιάδου: Το όραμα μας για τη Φλώρινα.


Γ. Ζεμπιλιάδου: Το όραμα μας για τη Φλώρινα.
«Πολίτες της Φλώρινας
Από την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό
Από το Νεστόριο και τη Σιάτιστα
Τα Σέρβια και τα Γρεβενά
Την Αιανή και τη Δεσκάτη
Την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα
Από την Ποντοκώμη και το Μαυροδένδρι που μιλούσα πριν λίγο
Από τους λγινιτωρύχους που μίλησα το πρωί
Και από το Αμύνταιο που μίλησα προχθές φέρνω ένα μήνυμα.
Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο ρίζωσε παντού.

Γ. Ζεμπιλιάδου (στη Φλώρινα): «Βάζουμε τέλος στην αδράνεια και την ακινησία».


Γ. Ζεμπιλιάδου (στη Φλώρινα): «Βάζουμε τέλος στην αδράνεια και την ακινησία».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                               14 Μαΐου 2014
            Μήνυμα νίκης έστειλαν και οι πολίτες της Φλώρινας που το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου έδωσαν βροντερό παρόν στην ομιλία της επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, της υποψήφιας Περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.
            Στην ομιλία της η κ. Ζεμπιλιάδου τόνισε πως χορτάσαμε από υψηλούς τόνους και μεγάλα λόγια που τελικά οδηγούν στην αδράνεια και την ακινησία. Την αδράνεια και την ακινησία που θα βάλει τέρμα ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης ξεκίνησε λέγοντας ότι:  «Πολίτες της Φλώρινας
Από την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό
Από το Νεστόριο και τη Σιάτιστα
Τα Σέρβια και τα Γρεβενά

Πέμπτη 15 Μαΐου Ομιλία της Γ. Ζεμπιλιάδου στα Γρεβενά


Πέμπτη 15 Μαΐου
Ομιλία της Γ. Ζεμπιλιάδου στα Γρεβενά

            Στα Γρεβενά θα μιλήσει η επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, στις 9 το βράδυ, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

            Την ίδια μέρα θα προηγηθεί ομιλία της κ. Ζεμπιλιάδου στη Δεσκάτη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 12:30.

Γ. Ζεμπιλιάδου (στη Φλώρινα): «Βάζουμε τέλος στην αδράνεια και την ακινησία».


Γ. Ζεμπιλιάδου (στη Φλώρινα): «Βάζουμε τέλος στην αδράνεια και την ακινησία».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                               14 Μαΐου 2014
            Μήνυμα νίκης έστειλαν και οι πολίτες της Φλώρινας που το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου έδωσαν βροντερό παρόν στην ομιλία της επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, της υποψήφιας Περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.
            Στην ομιλία της η κ. Ζεμπιλιάδου ξεκίνησε λέγοντας ότι:  «Πολίτες της Φλώρινας
Από την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό
Από το Νεστόριο και τη Σιάτιστα
Τα Σέρβια και τα Γρεβενά

Πρόγραμμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή


Κοζάνη, 13-5-2014


Δελτίο Τύπου


Πρόγραμμα του υποψηφίου
Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή


Τρίτη 13 Μαΐου 2014
Ώρα 20:00: Κεντρική Παρουσίαση των υποψηφίων της Περιφερειακής Ενότητας  Γρεβενών, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ώρα 20:00: Κεντρική ομιλία στην Καστοριά, στο Εκλογικό Κέντρο, (Λεωφόρος Κύκνων 2).

Γ. Ζεμπιλιάδου (στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ): Θα υπερασπιστούμε τη ΔΕΗ με κάθε τρόπο.


Γ. Ζεμπιλιάδου (στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ): Θα υπερασπιστούμε τη ΔΕΗ με κάθε τρόπο.
                                                                           13 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Στους εργαζόμενους στα ορυχεία και τις μονάδες παραγωγής της ΔΕΗ μίλησε σήμερα η επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής   Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις δεσμεύσεις της για τη ΔΕΗ και τους εργαζόμενους της.

Επισκέψεις του Στ. Κωνσταντινίδη


Συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία ο Υπ. Δήμαρχος Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης, επισκέφτηκε την Τρίτη 11 Μαΐου 2014, μαζί με τους Υπ. Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού « ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» τις Τοπικές Κοινότητες, Παπαγιάννη και Σιταριάς.

Τραμπουκισμούς και εκβιασμό καταγγέλλει ο Κώστας Θεοδωρίδης


Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε μηνύματα για διαδικασίες και πρακτικές στο χώρο του δήμου, που ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ όχι μόνο γιατί έρχονται από ένα επάρατο και μακρινό παρελθόν’, αλλά και γιατί αυτό το παρελθόν το βλέπουμε να προβάλλεται μπροστά μας ως το άμεσο μέλλον που μας περιμένει. 

H Mαριλένα Kοππά παρουσίασε το βιβλίο της στη Φλώρινα (video)

Το βιβλίο της «Το αύριο αργεί πολύ… Για τη σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση» παρουσίασε χθες στη Φλώρινα ηΜαριλένα Κοππά, ευρωβουλευτής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία. 

Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία για την πορεία της Ευρώπης, την εσωτερική πολιτική κατάσταση και το διακύβευμα των ευρωεκλογών.
Για το βιβλίο μίλησαν η Κατερίνα Μέλφου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία και οΝικήτας Κακκαβάς, καρδιολόγος, ενώ συντόνισε η παιδαγωγόςΈλσα Πετρίδου.

Επισκέψεις της «ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»


Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και με σκοπό την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της παράταξης ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», Παντελής Αργυριάδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 12 Μαΐου τις τοπικές κοινότητες Σκοπιάς και Αμμοχωρίου.