Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Διαβούλευση επί του Σχεδίου Διαχείρισης Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Μακεδονίας

Νέα του πινγκ-πονγκ



·                     Στον απόηχο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φλώρινας πολλά είναι τα θετικά σχόλια που εισπράττουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ από αθλητές και παράγοντες διάφορων πόλεων που πήραν μέρος στους αγώνες.

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης στην Φλώρινα



Πραγματοποιήθηκαν 217 έλεγχοι και συνελήφθησαν συνολικά  11 αλλοδαποί. 
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο εξόρμησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, για την αντιμετώπιση της λαθραίας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι κυρίως αλλοδαπών ατόμων, κατά το διήμερο 03 και 04.07.2013 στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας.

Αναδιάταξη του ανθρώπινου δυναμικού των δημόσιων υπηρεσιών



Η σημερινή κυβέρνηση έχει προτάξει την κινητικότητα των υπαλλήλων, που οδηγεί και σε απολύσεις, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Τρόικα και να εκταμιευθεί η επόμενη δόση.

Κάλεσμα των ΕΛΜΕ εκπαιδευτικών της Δυτικής Μακεδονίας



Οι ΕΛΜΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς, τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιφέρειας μας, τους συλλόγους γονέων και όλους τους υπαλλήλους των ΟΤΑ, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ Κοζάνη).  
Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ.