Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ¨Διαδικασία οριστικοποίησης του ψηφοδελτίου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας¨.


ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Ανακοίνωση


Στις 18 Απριλίου 2012, στην Οδό Ονείρων και ώρα 6.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών – φίλων και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα :
¨Διαδικασία οριστικοποίησης του ψηφοδελτίου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας¨.
« Δεν είναι δυνατόν να κωφεύουμε όταν η ιστορία χτυπά την πόρτα μας » (Μανώλης Γλέζος).

Από τη γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ.


Σχόλια από το γραφείο του Βουλευτή της Ν.Δ. λένε, πως ο Στάθης απειλεί  τον Σαμαρά ότι αν μπει ο Αντωνιάδης  αυτός δεν θα κατέβει υποψήφιος. Μα ποιος  νομίζει ότι είναι τελικά ο  Στάθης. Έχει την εντύπωση ότι έχει τόσους ψήφους και μπορεί να συμπεριφέρεται αλαζονικά έτσι, στο κόμμα που τον τίμησε, ξεχνάει ότι ήταν Αντάρτης; Ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα και όχι για την παράταξη; Σαμαρά αν υποκύψεις σε τέτοιες απειλές δεν κάνεις για πρωθυπουργός, και η Φλώρινα θα ψηφίσει  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΔΕΗ: Νέες αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια

Από την 1η Ιανουαρίου 2013 νέες αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ θα έρθουν, στο πλαίσιο των απαιτήσεων της τρόικας για τιμές λιανικής που θα αντανακλούν το κόστος παραγωγής.
Όπως έκανε γνωστό ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης

ΕΠΑΜ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΙΜΩΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ,

Τούτες τις στιγμές που ο τόπος περνάει την χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του κατά την οποία όλοι καλούμαστε σε ένα ασφυκτικό καθεστώς νέας κατοχής, όχι απλώς να πληρώσουμε το λογαριασμό ενός χρέους που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όσο περισσότερο πληρώνεται, τόσο περισσότερο να αυξάνει, αλλά να αποδεχθούμε την υποθήκευση και εκποίηση της χώρας από

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΜΟΥ


Συμπατριώτες μου,
Αυτός ο «σκληρός Απρίλης » για την Ελλάδα συνέπεσε με το Άγιο και Πανσεβάσμιον Πάσχα. Το άμωμο Πάσχα. Το Μέγα Πάσχα , γιορτή και πανηγύρι των απανταχού Ελλήνων.
Τι θλίψη όμως φέτος….

ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΦΙΛΩΤΑ


Σε κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα προχωράει το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων την Τετάρτη, 18 Απριλίου και ώρα 15:00, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο ξεπούλημα των μονάδων της ΔΕΗ και να στείλουμε το μήνυμα ότι οι πολιτικές που σχεδιάζονται για μας χωρίς εμάς δεν θα