Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 27 10 14



Φλώρινα, 29-10-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΒΕΥΗΣ


Σας γνωρίζουμε ότι ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για τον εορτασμό της 102ης επετείου της απελευθέρωσης της Τοπικής Κοινότητας Βεύης και συγκεκριμένα την Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2014, θα είναι η κ. Βασιλική Ευταξά Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

«Σχεδιάζουμε μαζί, για το μέλλον του κτηνοτροφικού κόσμου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καρυπίδης: «Σχεδιάζουμε μαζί, για το μέλλον του κτηνοτροφικού κόσμου»
Ο καταρροϊκός πυρετός και το θέμα του πλαισίου λειτουργίας των σταβλικών εγκαταστάσεων, δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Δ.Τ. ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ (2 ΦΩΤΟ)



Συνολική λύση με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και χρονοδιάγραμμα
ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
για την παραγωγή ενέργειας στη Φλώρινα

“Ο λιγνίτης και τα νερά είναι εθνικά αγαθά που πρέπει να προασπίσουμε, καθώς ανήκουν στο λαό και αυτό επιβάλλει το κράτος δικαίου” ξεκαθάρισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης κατά την ευρεία σύσκεψη για το ζήτημα της παραχώρησης του ορυχείου της Βεύης, που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014.