Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

60 Δημάρχοι για την «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση»


Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τις Εκλογές της ΚΕΔΕ, οι διαβουλεύσεις και το παρασκήνιο είναι κάτι παραπάνω από έντονα.
Μάλιστα, Δήμαρχοι από 60 πόλεις όλης της Χώρας δημιούργησαν το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία «με ορίζοντα τουλάχιστον πενταετίας», που όπως αναφέρει η κοινή ανακοίνωσή τους «αποστρέφεται τη λογική του κομματικού εναγκαλισμού και στόχο έχει τη δημιουργία μιας ισχυρής αυτοδιοικητικής συμμαχίας, που υπερβαίνει προσωπικές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες».

Με ένταση και αλληλοκατηγορίες συζητήθηκε η χρηματοδότηση της «Θύελλας Φιλώτα» από τον Δήμο Αμυνταίου (video)

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Θύελλα» Φιλώτα που φέτος θα παίζει στην Γ Εθνική Κατηγορία, βρεθήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, ζητώντας οικονομική ενίσχυση ύψους 15.000 ευρώ.

Απαράδεκτη η κατάργηση των κατώτατων ορίων του ΜΕΕΠ


Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση με τροπολογία της τελευταίας στιγμής που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τους φάρους και την στρατολογία προάγει τα συμφέροντα των λίγων μεγαλοεργολάβων εις βάρος των πολλών μικρομεσαίων εργοληπτικών επιχειρήσεων, των νέων μηχανικών και της τοπικής αγοράς. 

Δραματικές Βασίλισσες – Άριες από τον 17ο αιώνα κάτω από το φεγγάρι


Η ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας παρουσιάζουν το οπερετικό δρώμενο «Δραματικές Βασίλισσες – Άριες από τον 17ο αιώνα» στην πανσέληνο της 10ης Αυγούστου 2014 στις 10 το βράδυ στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Φλώρινας.
Το οπερετικό δρώμενο ειδικά σχεδιασμένο για το Αρχαιολογικό

Παραχώρηση αιθουσών, κλειστών γυμναστηρίων και λοιπών χώρων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους του Δήμου Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 23-06-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παραχώρηση αιθουσών, κλειστών γυμναστηρίων και λοιπών χώρων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους του Δήμου Φλώρινας.
Παρακαλούνται οι Αθλητικοί, Πολιτιστικοί, Μορφωτικοί και λοιποί σύλλογοι του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι για τις ανάγκες τους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν χώρους (αίθουσες, γυμναστήρια και λοιπούς χώρους) σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας κατά το σχολικό έτος 2014-2015, όπως υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στη γραμματεία των Σχολικών Επιτροπών (Δημαρχιακό κατάστημα – Μ. Αλεξάνδρου 97) έως τις 20 Αυγούστου 2014.
Καταθέσεις αιτήσεων μετά το πέρας της προαναφερόμενης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης του αιτούμενου χώρου στον ενδιαφερόμενο.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23853 51027 (κ. Κάτης Αθανάσιος).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ



              Θεοδόσιος Ν. Καραγκιοζίδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


                                    ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619
ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6983837605
Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φλώρινα, 4 Αυγούστου 2014


          Η Ένωσή μας θα συμμετάσχει στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών  Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη), την 06-08-2014 και ώρα 11.00΄, για άμεση απόσυρση των ρυθμίσεων που αφορούν τους τομείς Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ που περιλαμβάνονται στο άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και για τη μη εφαρμογή από πλευράς του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης των δικαστικών αποφάσεων του Σ.τ.Ε.
        Η μέχρι σήμερα απραξία της επίσημης Πολιτείας στα κυρίαρχα και φλέγοντα ζητήματά μας, μας οδηγεί στο δρόμο των ένστολων πανελλαδικών κινητοποιήσεων.
        Η κίνηση των μελών μας θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει την 12.00΄ ώρα της 05-08-2014 από την Α.Δ. Φλώρινας και θα υπάρξει διανυκτέρευση στην Αθήνα.
          Καλούνται όλα τα μέλη μας να διαθέσουν λίγες ώρες για να διαφυλάξουμε τους κόπους και τις θυσίες μιας ζωής.

ΤΟ Δ.Σ.






Δήμος Φλώρινας Δελτίο τύπου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
               Φλώρινα, 04-08-2014

Δελτίο τύπου

Ο Δήμος Φλώρινας διοργανώνει το Σάββατο 09 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στο χώρο του 1ου-2ου Δημοτικού Σχολείου, εκδήλωση με χορούς από όλη της Ελλάδα. Στην εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου, θα συμμετάσχει ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας Λακωνίας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς», ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας, ο Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας,