Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 19-6-2013
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

-ΔΙ.ΑΣ. - Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 8-6
4΄ ΜΗΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 0-1
8΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 1-1
13΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 2-1
22΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 2-2
23΄ ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 3-2
24΄ ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 4-2
27΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 4-3
35΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 5-3
38΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 6-3
41΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 6-4
48΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 7-4
50΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 7-5
53΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 7-6
55΄ ΘΕΜΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΔΙ.ΑΣ.) 8-6


ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΓΚΟΛ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν
Ι
Η
1.
Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
3
1
2
25-20
10
2.
Τ.Τ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
3
1
1
18-9
10
3.
Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠ./Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡ
3
1
2
20-13
10
4.
Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
2
3
1
19-21
9
5.
Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
2
2
1
13-8
8
6.
ΔΙ.ΑΣ.
2
2
2
25-24
8
7.
Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ
-
-
6
9-34
0

ΣΚΟΡΕΡΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΜΑΔΑ
ΓΚΟΛ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΔΙ.ΑΣ.
11
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
7
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
5
ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
5
ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
5
ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΝΑΟΥΜ
Τ.Σ.Φ. ΠΡ./Α.Τ.ΑΓ.ΓΕΡΜ.
5
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
4
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
4
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
4
ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Τ.Σ.Φ. ΠΡ./Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜ.
4
ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙ.ΑΣ.
4

ΕΠΟΜΕΝΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ:
ΠΕΜΠΤΗ 20-6-2013:  
ΩΡΑ 19.00΄: Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ

Τα πάντα συναντάς σε ένα μπαρ
Οι μεθυσμένοι είναι το λιγότερο

Ο πρώην Δήμος Αμυνταίου χάριζε…. Στα λόγια!!Μετά την παραίτηση του παλιού Δ.Σ. του ΤΟΕΒ  Πετρών (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων)  και την

Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός των εδαφών της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα...


Μετά τα δεκάδες κυβικά ασβέστη που σκεπάσθηκαν επιμελώς
(αλήθεια τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων που μας υποσχέθηκαν οι υπεύθυνοι που χάθηκαν;), κάποιοι αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τα εδάφη της Τ.Κ. με ζωικά υπολείμματα (κοπριές).

Καταδικάστηκε 70χρονη από το Αμύνταιο για δύο σακούλες σκουπιδιώνΜέσα από την σελίδα σας θα ήθελα να καταγγείλω μια μήνυση της Δημοτικής Αρχής Αμυνταίου  που αφορά το άτομο μου και συγκεκριμένα την  70χρονη μητέρα μου.
Διατηρούσα μέχρι και πριν λίγους μήνες μια καφετερία στο Αμύνταιο με την ονομασία Μερσεντές, μετά το κλείσιμο της εν λόγου επιχείρησης σε διπλανό αγροτεμάχιο βρέθηκαν δύο σακούλες απορριμμάτων με χαρτική ύλη από το μαγαζί μου τις οποίες και θα μπορούσε να έχει ρίξει ο

Στην Κέλλη συνεχίζεται το μεγάλο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίαςΣτην Κέλλη συνεχίζεται το μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και διάνοιξης
αγροτικών και δασικών δρόμων. Σε όλο το Δήμο Αμυνταίου, αλλά ειδικά στην Κέλλη, διανοίχθηκαν δρόμοι που δεν είχαν

Εκδρομή στο βουνό των Θεών από τον ΣΟΧ Φλώρινας

 
Ο Όλυμπος αποτελεί την Μέκκα του ορειβατικού τρεξίματος στην χώρα μας, με καθημερινές σχεδόν επισκέψεις από αθλητές και απλούς περιπατητές. Είναι ένα βουνό με δύσκολες διαδρομές σε ένα περιβάλλον που εναλλάσσεται από πυκνά δάση, λιβάδια και γυμνές κορυφές, με σημεία που το χιόνι είναι μόνιμος κάτοικος.

«Εμπλουτίζοντας τη σχολική ζωή: Παρουσίαση καλών πρακτικών από την εκπαιδευτική πράξη»

Το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Σχολικών Συμβούλων Φλώρινας διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:
«Εμπλουτίζοντας τη σχολική ζωή: Παρουσίαση καλών πρακτικών από την εκπαιδευτική πράξη»

Ο δήμαρχος Αμυνταίου σε εργασίες του Συμφώνου των Δημάρχων

 
Στις Βρυξέλες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Συμφώνου των Δημάρχων, που θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Ιουνίου, για την προετοιμασία της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

«Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» από φοιτητές του ΤΕΕΤ

Με αφορμή το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας πραγματοποίησαν μία performance στην πόλη της Φλώρινας στις 14 Ιουνίου του 2013.
Το θέμα της δράσης "δε βλέπω δεν ακούω δε μιλάω" σχολιάζει και θίγει τις συνθήκες που οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, με αποκορύφωμα την πραξικοπηματική πράξη κλεισίματος της ΕΡΤ.

Σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου στον Άγιο Γερμανό

Ο Σύλλογος Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Ιουνίου στον Άγιο Γερμανό Φλώρινας σεμινάριο για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου για τους μαθητές του λυκείου.

«Κλήδονας» και Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Φιλώτα

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, καθώς και η αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από την ευρύτερη περιοχή.

Greenpeace: ο ΑΗΣ Αμυνταίου ευθύνεται για τον πρόωρο θάνατο 288 ανθρώπων κάθε χρόνο!

Η έκθεση «Silent Killers» της Greenpeace ρίχνει φως στις επιπτώσεις των 300 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ανθρακικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, μεταξύ των οποίων και της ΔΕΗ, στη δημόσια υγεία.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου ΠνεύματοςΓια την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά το τετραήμερο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

Ανακοίνωση - σχόλιο της ΚΝΕ για την προκλητική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔΗ πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της ΝΔ, με θέμα: "σπάμε την ομερτά, δυναμώνουμε την αλήθεια" αποτελεί πρόκληση απέναντι στη νεολαία. Ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: Να επιβάλουν την "ομερτά" της υποταγής για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, για τις 400.000 οικογένειες στις οποίες δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος.

Ο Αλέξανδρος, το ελληνικό κοσμοσύστημα και η σύγχρονη παγκόσμια κοινωνία

Στη Φλώρινα το 9ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής ΜακεδονίαςΗ Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας θα διοργανώσει, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, το 9ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα ανακαινισμένα γήπεδα, στο χώρο αναψυχής του Αγίου Νικολάου. Ώρα έναρξης των αγώνων 9 π.μ.

Διεθνείς εκδηλώσεις για το διακρατικό πρόγραμμα τροφίμων και ποτών LocfoodΤην Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 το κτίριο της Περιφέρειας ... άλλαξε εικόνα και φιλοξένησε πολίτες, επιχειρηματίες, καλεσμένους από 9 ευρωπαϊκές χώρες και πολιτιστικούς συλλόγους σε ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα.
Τα τοπικά τρόφιμα και ποτά βρέθηκαν στο προσκήνιο.

Ημερίδα για την ολοκλήρωση του έργου πυροπροστασίας στην περιοχή του Γράμμου


Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο πλαίσιο του έργου ΚΑΛΧΑΣ: “Ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος ανάλυσης για την αποτελεσματική πυροπροστασία των δασών” του προγράμματος LIFE+Environment Policy and Governance (LIFE08 ENV/GR/000558) διοργανώνει στις 19 Ιουνίου 2013, ημερίδα για την παρουσίαση του συστήματος και την ολοκλήρωση του έργου στην περιοχή του Γράμμου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα (Ν. Ζέρβα 28-30, Στοά Σάρκα, 2ος  όροφος).

Προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στο ΑμύνταιοΜε ανοιχτή συνέλευση μελών ξεκινά επισήμως ο προσυνεδριακός διάλογος της οργάνωσης μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αμυνταίου. Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν, με πλήρη δικαιώματα λόγου και προτάσεων, φίλοι και ενεργοί πολίτες της περιοχής.

Kοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τα προβλήματα των νοσοκομείων Κοζάνης-Πτολεμαϊδας -ΦλώριναςΚάτω από τα όρια ασφαλείας λειτουργούν οι κλινικές στα νοσοκομεία Μαμάτσειο (Κοζάνης)- Μποδοσάκειο (Πτολεμαΐδας) και Φλώρινας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς, τους εργαζόμενους των νοσοκομείων αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Αυτό φαίνεται από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΙΝΔΥΜ).

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου ΠνεύματοςΗ Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορταστικού τετραημέρου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2013, από 21.06.2013 έως και 24.06.2013, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Μεταφορά ημέρας διενέργειας λαϊκής αγοράς

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου η λαϊκή αγορά της Δευτέρας 24 Ιουνίου, ημέρας αργίας λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, θα διενεργηθεί το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013.
Αμύνταιο, 17 Ιουνίου 2013
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Greenpeace: Πάνω από 1.200 πρόωροι θάνατοι ετησίως στην Ελλάδα από την καύση λιγνίτη

Η ρύπανση από την καύση του λιγνίτη ευθύνεται για περισσότερους από 1.200 πρόωρους θανάτους στην Ελλάδα ετησίως. 
Αυτό ανακοινώθηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης «Σιωπηλοί δολοφόνοι», η οποία αναφέρεται στις επιπτώσεις των 300 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ανθρακικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ, στη δημόσια υγεία.

Mε στόχο να γίνει best seller κυκλοφόρησε η νέα έκθεση της GreenpeaceΝαι, είναι αλήθεια. Με τίτλο όπως αυτόν που επέλεξαν «¨Σιωπηλοί Δολοφόνοι¨, 32.000 χρόνια ζωής θα χάνονται κάθε χρόνο, αν τεθούν σε λειτουργία οι ανθρακικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής που αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό κατασκευή ή σε στάδιο σχεδιασμού», η έκθεση που εκπονήθηκε για λογαριασμό της Greenpeace έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει …. Best seller.

Συνάντηση στη Φλώρινα των Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας για προώθηση συνεργασιώνΣυνάντηση στο Επιμελητήριο Φλώρινας πραγματοποίησαν  το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2013 οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Επιτροπών των 4 Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια της κοινής τους πρωτοβουλίας για ανάπτυξη συνεργασιών σε περιφερειακό επίπεδο προς όφελος της επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων – μελών.

Εσπερίδα με θέμα: Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων [Κ.Εν.Α.Κ] και τα σύγχρονα συστήματα: YTONG blocks & ClimaPLUSΣτο πλαίσιο του νέου κύκλου τεχνικών σεμιναρίων, ο όμιλος εταιριών YTONGTHRAKON, με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: “Κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και τα σύγχρονα συστήματα YTONG blocks & ClimaPlus”,

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Η πρόσφατη αύξηση του διδακτικού  ωραρίου των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, η αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, δημιουργούν πλήθος σοβαρών προβλημάτων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η

πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 8.30 πμ. ως 13.30 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ». "Εμπλουτίζοντας τη σχολική ζωή: Παρουσίαση καλών πρακτικών από την εκπαιδευτική πράξη",
Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας 
1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Φλώρινας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Σχολικών Συμβούλων Φλώρινας διοργάνωσαν επιμορφωτική Ημερίδα, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:

"Εμπλουτίζοντας τη σχολική ζωή:

22 Ιουνίου 2013 - Εκδήλωση για τον Μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ανακοινώνει ότι προγραμματίζει εξόρμηση στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2013 και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στην ετήσια εκδήλωση του κινήματος μας για τον Μέγα Αλέξανδρο, τον μέγιστο των Ελλήνων.

Παιδικές χαρές-καρμανιόλες στην Καστοριά.Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων πολλών συμπολιτών μας από την Καστοριά, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές της πόλης μας.

Ο Δήμος Καστοριάς έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τις παιδικές χαρές, χωρίς την παραμικρή συντήρηση, χωρίς στοιχειώδη προστατευτικά μέτρα και χωρίς καν να μπει στον κόπο κάποιος

Ερώτηση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς Παπαλαζάρου.

 
ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
4) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την Διαθήκη του Ζήση Παπαλαζάρου»
Με την ιδιόγραφη διαθήκη του ως άνω συνταξιούχου δικηγόρου και βουλευτή, που ανοίχτηκε το 1997, ο Δήμος Καστοριάς κατέστη κληρονόμος της περιουσίας του. Εντούτοις, με πόρισμα του

Απαντήσεις της ΔΕΥΑΚ, της ΔΕΗ και του Υπ. Εσωτερικών στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής για το νερό στον Αγ. Δημήτριο & το Ρυάκιο Κοζάνης.Στις 17.05.2013 ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σχετικά με το θέμα της μόλυνσης με ολικό χρώμιο και εξασθενής χρώμιο των υδάτων στον Άγιο Δημήτριο και το Ρυάκιο Κοζάνης.