Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




        ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
          ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
       ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
                ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
           ΤΗΛ:2385044706/FAX:2385044761
         e-mail: nd@stathiskonstantinidis.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ίδρυση Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ζήτησε με ερώτηση του στη Βουλή ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.
Στην απάντηση του ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κουτρουμάνης απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας και αναφέρθηκε σε γενικότητες.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ. Κωνσταντινίδης συναντήθηκε μαζί του,

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗ



Επί θητείας του ο κ. Στρατάκης είχε συστήσει στην νομαρχία, μια επιχείρηση κατασκευαστική ή όπως αλλιώς λεγόταν, η οποία δεν είχε ούτε δικά της μηχανήματα αλλά ούτε και προσωπικό. Τα κεφάλαια της επιχείρησης αυτής προερχόντουσαν  από τους ΚΑΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, χρήματα πάρα πολλά όπως φαίνεται από τα πρακτικά που τηρούσαν. Το ερώτημα το υποβάλουμε ειδικά για ένα κονδύλιο, όχι φυσικά ότι και τα  άλλα δεν μας αγγίζουν, αλλά προς το παρών τα παραβλέπουμε.
Αφού η επιχείρηση  αυτή δεν είχε δικά της μηχανήματα, πώς ξόδεψε για συντήρηση και λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε 500.000,00 (πεντακόσιες χιλιάδες Ευρώ);
Με τέτοιο ποσό νομίζω ότι μπορούσες να αγοράσεις πολλά καινούργια μηχανήματα, μήπως τα χρήματα αυτά πήγαιναν πουθενά αλλού;



ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ κ. ΝΤΟΡΙΣ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ


Από πληροφορίες που έχομε. Την χρονική διάρκεια που ήταν Νομάρχης ο κ. Παύλος Αλτίνης , εξέδωσε ένα λεύκωμα για τον Νομό Φλώρινας , το οποίο στοίχισε  27.717.000,00 (είκοσι επτά εκατομμύρια επτακόσιες δέκα επτά χιλιάδες δραχμές), ποσό σημαντικό, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ  όπως ήταν η νόμιμη διαδικασία, αλλά έγινε κατάτμηση του έργου (πράξη παράνομη) και τα περισσότερα χρήματα ποιος τα πήρε;  Μα ποιος άλλος φυσικά , η κ. Ντόρις Κουτουράτσα, η οποία επίσης δεν πλήρωσε τους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το λεύκωμα. Παρακάτω θα δείτε την κατάτμηση και τις πληρωμές που έγιναν για την υλοποίηση του λευκώματος αυτού.


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
Νεφελώδης κατά διαστήματα
Με θερμοκρασίες   
 (-1 C0 στις 8:00 το πρωί)       (+2 C0 στις 11:00 το πρωί)      (+6 C0 στις 17:00 το απόγευμα)     (+2 C0 στις 20:00 το απόγευμα)
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Καθαρός ουρανός
Με θερμοκρασίες    
(-1 C0 στις 8:00 το πρωί)       (+4 C0 στις 11:00 το πρωί)       (+5 C0 στις 17:00 το απόγευμα)     (+1 C0 στις 20:00 το απόγευμα)