Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ευ. Στάιος: «Ο δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών»


Με μεγάλη μου λύπη αλλά ταυτόχρονα και θυμό παρακολούθησα όπως και όλος ο κόσμος της Φλώρινας την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για την "διάσωση" συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΑΝ.ΦΛΩ. την στιγμή που χιλιάδες αξιόλογοι νέοι αγωνίζονται καθημερινά με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για μια θέση στην αγορά εργασίας. 

"Έφυγε" ο Χρήστος Γεωργόπουλος


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ο ορθοπεδικός γιατρός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας Χρήστος Γεωργόπουλος 

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Παύλο Βαφειάδη

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ ευχαριστεί θερμά τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παύλο Βαφειάδη για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη χρηματική δωρεά, ύψους 300 ευρώ, εις μνήμη της μητέρας του Ελένης με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία της. 

Εργαστήρι Φωτογραφίας στον «Αριστοτέλη»


Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας εργαστηρίου φωτογραφίας στο οποίο θα διδάξει ο Συμεών Κώτσου. Θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων (ενηλίκων και παιδιών). 
Οι κύκλοι μαθημάτων οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2013-14 είναι: Θεωρία της Φωτογραφίας, Αισθητικός Προσανατολισμός, Λήψη – Παρουσίαση, Τεχνικά Ζητήματα, Φιλοσοφία και Ανάλυση της Εικόνας/Φωτογραφίας.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ.: 2385022754, 6974784312 και 6932877799 - photofsfa@gmail.com

Επαγγελματίας στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Βασίλης Μπατμάς


Επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών υπέγραψε σήμερα ο 17χρονος πλάγιος μέσος πρώην παίχτης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Βασίλης Μπατμάς και θα αγωνίζεται πλέον στην FOOTBALL LEAGUE (Β΄ΕΘΝΙΚΗ) για τον επόμενο χρόνο. 
Ο νεαρός φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής ήταν βασικό στέλεχος της περυσινής πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινα έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές και 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχεται συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στα επαγγελματικά σαλόνια.

Ο Θύμιος Γκογκίδης στη Μελίτη


Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μελίτης διοργανώνει σήμερα στις 9 το βράδυ μια γιορτή για να μας συστηθεί, στο δημοτικό σχολείο Μελίτης. 
Στην παρέα μας ο Θύμος Γκογκίδης και το μουσικό συγκρότημα «Τ’ Αηδόνια».

Συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου στο Φιλώτα

Στην έδρα του πρώην δήμου Φιλώτα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αμύνταια», υποδεχόμαστε την μοναδική Μελίνα Ασλανίδου και την ορχήστρα της στο Δημοτικό Στάδιο (γήπεδο Θύελλας). 
Απόψε, στις 9 το βράδυ.

Συγχαρητήριο μήνυμα Γερμανίδη στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.


Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 
Ως βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και ως εκπαιδευτικ

Ρ. Μακρή προς Στ. Κωνσταντινίδη: «Είσαι λαοπλάνος και ψεύτης»


Με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό σε facebook και twitter η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προχώρησε σε σκληρή επίθεση κατά του βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη. Δείτε τι έγραψε: