Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Όχι μόνο στα χιόνια πρωτιές!



Στο ΥΑΒ CLUB γιόρτασε το τμήμα Δρόμων Αντοχής την Αποκριά 2013  καθώς και το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου 2012-13.
Παρόντες ήταν μόνο οι ΄'μεγάλοι΄'. Μια γεύση απο φωτο. Άντε και του χρόνου................

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Ξινό Νερό

Αθλητικά τμήματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
  2. Κατακύρωση πρακτικού διεξαγωγής δημοπρασίας της 14ης Δεκεμβρίου 2012 του έργου : «Κατασκευή πεζοδρομίου από εκθεσιακό κέντρο κοίλων έως την είσοδο οικισμού Καρδιάς» Π.Ε Κοζάνης

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση πραγματοποίησης κεντρικής εκδήλωσης και ψήφιση δαπάνης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. (εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. )
2. Διαχείριση των αρδευτικών υδάτων για το έτος 2013, του αγροκτήματος Πύλης της Τοπ. Κοινότητας Αγίου Αχίλλειου. (εισηγητής Αντιδήμαρχος Νόνας Στέργιος)

Θλιβερή πρωτιά του Δήμου Φλώρινας


Όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε κανένα παράδειγμα Δήμου στην Ελλάδα, που να έχει παραχωρήσει δικό του χώρο ώστε να γίνει μάζωξη της χρυσής αυγής. Το έπραξε ο Δήμος Φλώρινας.
Είμαστε αυτοί που πρώτοι ζητήσαμε να παραχωρείται η αίθουσα του Δήμου και σε κόμματα για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις τους, με την αυτονόητη προϋπόθεση του κανονισμού ότι δεν θα δίνεται σε ομάδες ή για εκδηλώσεις που κηρύσσουν το μίσος και

Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες της Θύελλας Φιλώτα με τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Διεκδικήσεις και αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων

 
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της χώρας και ειδικότερα των παραμεθόριων περιοχών τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Σύλληψη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην Κρυσταλλοπηγή


Κατασχέθηκαν πάνω από  3 κιλά ηρωίνης
Χθες (17-03-2013) το πρωί, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας,
συνέλαβαν 61χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Έκτακτη Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. για τις εξελίξεις στην Κύπρο





1. Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Κύπρο δείχνουν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την αδίστακτη και εθνοκτόνο πολιτική που έχουν δρομολογήσει οι αρχιτέκτονες της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης των τοκογλύφων.
Δεν διστάζουν να εξαθλιώσουν έναν-έναν τους λαούς της Ευρώπης μέχρι να τους οδηγήσουν ανυπεράσπιστους σκλάβους στα βιομηχανικά κέντρα των «αρχόντων» της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.