Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ



Φλώρινα, 12-08-2013


DSC_0872.JPG
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα», από το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο και τον ανάδοχο του έργου κ. Στέργιο Πατεγάκη, εκπρόσωπο της εταιρείας «ΖΕΥΞΗ Α.Τ.Ε.».
Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις από την περιοχή του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου έως το πεταλωτήριο και από το Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» έως και την πλατεία Δικαστηρίων.
Ο προϋπολογισμό του έργου με την έκπτωση που δόθηκε είναι 1.154.291,64€ ,ενώ το έργο θα εκτελεσθεί μέσα σε προθεσμία 220 ημερών.

Πρόγραμμα εορτασμού της Ιεράς Μονής Παναγίας Κλαδορράχης



Ανακοινώνουμε στους πιστούς της Μητροπόλεως μας ότι τον Δεκαπενταύγουστο εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Κλαδορράχης. Κατά τη διάρκεια της πανηγύρεως θα τεθεί προς προσκύνηση τμήμα της αγίας Ζώνης της Θεοτόκου.
Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Τετάρτη 14-8-2013
Ώρα 5.45 μ.μ.: Άφιξη της ιεράς εικόνος στο χωριό Κλαδορράχη – Μικρά υποδοχή- ανάβαση πεζή, λιτανεύοντας την ιερά εικόνα της Παναγίας Θεραπευτρίας.

Ώρα 7.00 μ.μ. Επίσημη υποδοχή της ιεράς εικόνος στην είσοδο της ιεράς Μονής.

Ώρα 7.15 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεοκλήτου.
α) Εγκώμια στην Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου
β) Έξοδος και λιτάνευση Επιταφίου της Θεοτόκου καί της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου.

Πέμπτη 15-8-2013
Ώρα 7.15 μ.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Ώρα 6.30 μ.μ. Κτιτορικό μνημόσυνο.

• Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κατά το μοναστηριακό έθος θα προσφερθεί κέρασμα σε όλους τούς πιστούς.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 13 Αυγούστου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 3 μ.μ.


                           

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                           

                ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


      ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                               Φλώρινα, 13 Αυγούστου 2013
      Αρ. Πρόσκ.: -25-                                                                            Αρ. Πρωτ.: -459-


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Π Ρ Ο Σ τους κ.κ. :

Μιχάλης Χατζηγιάννης στο 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας



Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα κορυφωθεί φέτος το 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας, ένας θεσμός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στις όχθες της
Βεγορίτιδας και στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πλαισιωμένος από πολυμελές μουσικό σχήμα θα ενώσει τη φωνή του μαζί με χιλιάδες φίλους της μουσικής του για την προστασία της Βεγορίτιδας και των υπόλοιπων λιμνών της περιοχής μας,

Ποιος είναι τελικά ο ψεύτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου;



Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,  ο κ. Θεοδωρίδης κατηγόρησε τον Δήμαρχο πως είναι ψεύτης
λέγοντας πως είχε μιλήσει με τον κ. Λιάνη  αρχές του 2011 για το θέμα του Στρατοπέδου και ο κ. Λιάνης ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι το Στρατόπεδο έφευγε γιατί η τότε διοίκηση αρνήθηκε να βάλει τηλεθέρμανση… λέγοντας χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης πως ο Δήμαρχος λέει ψέματα και πως ο ίδιος πήρε τηλ τον Λιάνη και παρότρυνε τον Δήμαρχο να τον ξαναπάρουν μαζί….

Οι εργάτες στις αρχαιολογικές ανασκαφές Αμυνταίου ζητώντας τα δεδουλευμένα τους ξεκινούν 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις



Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας στηρίζει τους εργαζόμενους στην αρχαιολογική ανασκαφή της εταιρίας «ΝΕΟΤΕΧΝΙΚΗΣ», που λαμβάνει χώρα στο ορυχείο Αμυνταίου, όπου τους οφείλονται δεδουλευμένα των
προηγούμενων μηνών και καλύπτει τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει αποφασίσει η συντονιστική επιτροπή του συγκεκριμένου εργοταξίου, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, έως ότου καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.
ΦΛΩΡΙΝΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

«Λαμπράκεια 2013» στο Φλάμπουρο



Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Το Φλάμπουρο» σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Φλάμπουρο στις 15 Αυγούστου 2013.

Πρόσληψη ωρομισθίων και αναπληρωτών μουσικών



Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.14 και ΤΕ16 να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2013-2014. 

Ξεκίνησε η έκδοση αδειών για την κυνηγετική περίοδο 2013-2014



Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμυνταίου ανακοινώνει στα μέλη του ,ότι ξεκίνησε η έκδοση αδειών για την κυνηγετική περίοδο 2013-2014 από την Παρασκευή, 9 Αυγούστου.

Οι κυνηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο κατοχής κυνηγετικού όπλου ή την βεβαίωση . Εκείνοι των οποίων το βιβλιάριο δεν έχει κενή σελίδα, παρακαλούνται να το φέρουν μαζί τους, καθώς και μία έγχρωμη φωτογραφία τύπου ταυτότητας.
Το γραφείο μας θα είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.
                                                                                                                            
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:2386023068
Με τιμή
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Νταμπίζας Στέργιος

Εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στον Πολυπόταμο



Το Τοπικό Συμβούλιο και ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Πολυποτάμου, σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του χωριού, δίπλα στον καταρράκτη για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Εκδηλώσεις στην Παναγίτσα Καλογερίτσας Τριβούνου



Η πρόεδρος και το συμβούλιο της Τ.Κ. ΤΡΙΒΟΥΝΟΥ  σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στις 15 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 π.μ στην ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΤΣΑΣ ΤΡΙΒΟΥΝΟΥ για γλέντι και χορό μετά την θεία λειτουργία.
Τοπικά εδέσματα και παραδοσιακές γεύσεις σας περιμένουν μες την καρδιά της φύσης. Το γλέντι θα το  συνοδεύει το μουσικό συγκρότημα «ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

O πίνακας των κενών θέσεων για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών σε νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας



O πίνακας  των κενών θέσεων για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών. Περίοδος Υποβολής: 12/08/2013 – 26/08/2013.

3Η  Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1
3Η  Υ.ΠΕ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1
3Η  Υ.ΠΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 2
3Η Υ.ΠΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ή ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1
3Η Υ.ΠΕ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1
3Η Υ.ΠΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1
ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ 1
Αναδημοσίευση από: Kozan.gr

Δύο ξεχωριστά κειμήλια φέτος στην Παναγία Σουμελά




Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» διοργανώνει στην Καστανιά Ημαθίας, την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013 την 1601η Πανηγυρική Γιορτή του 15 Αυγούστου, η οποία αποτελεί συνέχεια της εθνικο-θρησκευτικής παράδοσης του Ελληνισμού στον Αλησμόνητο Πόντο.

Η «Πατούσα» για τα αδέσποτα στη Φλώρινα

Ένα καθημερινό φαινόμενο στην ευρύτερη περιοχή, είναι η ύπαρξη αδέσποτων σκύλων. Τα συμπαθή κατά τα άλλα τετράποδα τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις, για να μην πω σε όλες, έχουν εγκαταλειφτεί από τα αφεντικά τους, αλωνίζουν την πόλη προκειμένου να βρουν κάτι να φάνε με κίνδυνο να επιτεθούν σε κάποιον.

3ημερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Λιμνοχώρι



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμνοχωρίου σας προσκαλεί στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στο Μεσονήσι



Σας προσκαλούμε στη θρησκευτική- πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, που θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ναό «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» στο Μεσονήσι στις 15-08-2013.

Μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο
Ο εκπρόσωπος Τ.Κ. Μεσονησίου

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Πελαργό



Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πελαργού σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωσή του, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου 2013, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Οι καλλιτέχνες της βραδιάς είναι:
- Τσαχουρίδης Ματθαίος (Λύρα-Τραγούδι)
- Πουτακίδης Κώστας (Λύρα-Τραγούδι)
- Παπαδόπουλος Κυριάκος (Κλαρίνο)
Ώρα έναρξης: 21:30 μ.μ.
ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Καλή εμφάνιση για τη Θύελλα Φιλώτα


Με καλή εμφάνιση και νίκη 4-2 συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του Φιλώτα απέναντι στην ομάδα της Άρνισσας.
Οι παίκτες της Θύελλας από το πρώτο λεπτό ξεκίνησαν με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ασφυκτική πίεση σε όλους τους χώρους του γηπέδου, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι ένας επιθετικός μονόλογος....

1o Music Camp Festival στον Άγιο Παντελεήμονα

Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Αυγούστου, επισκέπτες του πρώτου Music Camp Festival θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε ένα μουσικό πάρτυ στο camping, στις όχθες της Λίμνης Βεγορίτιδας, στον Άγιο Παντελεήμονα, Φλωρίνης!

Η ανακοίνωση του ΦΣΦ Αριστοτέλης για το θερινό σινεμά στον αύλειο χώρο του



Το ΔΣ του ΦΣΦΑ λαμβάνοντας υπόψη τις ανώνυμες ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο, περί «θερινού σινεμά και προβολής ταινίας στον αύλειο χώρο του ΦΣΦ  ‘’ο Αριστοτέλης’’», δηλώνει τα παρακάτω:

Ύλη πανελληνίων εξετάσεων 2014



Με απόφαση του υπουργού Παιδείας που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ καθορίζεται η ύλη των Πανελλήνιων 2014.
Συγκεκριμένα η απόφαση καθοριζει την εξεταστέα - διδακτέα ύλη των μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2013-2014 που θα εξεταστούν στις Πανελλήνιες 2014 Πανελλήνιες εξετάσεις 2014 ύλη Γ΄ ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Φλώρινα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή



Χθες (11-08-2013) τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Φλώρινας συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς, μία 17χρονη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έναν 16χρονο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Έξω φρενών ο Πρόεδρος του Λιμνοχωρίου με την εκδήλωση του Δήμου Αμυνταίου στον Αετό



Στα πλαίσια των Αμύνταια 2013 είναι και μια μουσική βραδιά με γνωστό καλλιτέχνη στο Τοπικό Διαμέρισμα Αετού κάτι που έκανε έξω φρενών τον
Πρόεδρο του Λιμνοχωρίου κ. Τσερέπη  γιατί είχε όπως λέει

είχε διαβεβαιώσει πως θα γινόταν στο Λιμνοχώρι …..
 

H Βασιλική Ευταξά νέα Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας



Την πλήρωση κενών θέσεων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Οι νέοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς είναι:

Γενική Γραμματεία Εθνικού Κέντρου, Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης: Μουκίου Χρυσούλα
Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας: Ευταξά Βασιλική
Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας: Βασιλάκος Χρήστος
Γενική Γραμματεία Υπουργείου Περιβάλλοντος: Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα
Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης: Ιατρίδης Δημήτρης
Επίσης, ορίζεται ως Ειδικός Συντονιστής για τη διαχείριση των αποβλήτων, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση προωθεί Προεδρικό Διάταγμα με σκοπό τη σύσταση συναφούς Ειδικής Γραμματείας στο υπουργείο Εσωτερικών, στην οποία θα προΐσταται ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Θερινό σινεμά στη Φλώρινα



Σας προσκαλούμε όλους σε προβολή θερινού κινηματογράφου, στην ταινία «Βαλς με το Μπασίρ» (Waltz with Basir) του Αρί Φόλμαν (χρονολογία παραγωγής 2008, διάρκεια 87')
Τρίτη 13 Αυγούστου 2013, ώρα προβολής: 20:30, στον αύλειο χώρο του ΦΣΦ «Αριστοτέλης».
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



1  ΦΩΤΟ.JPG
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΛΥΡΑΣ


  Η Εκκλησία, όπως πάντα, έτσι και τώρα στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε τι που αφορά στη διατήρηση και  διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης του λαού μας. Αυτό και υλοποιείται μέσα από την ίδρυση του πρώτου τμήματος εκμάθησης ποντιακής λύρας του Ι. Ναού Αγ. Παρασκευής Φλώρινας.

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Καταστροφική για τα συμφέροντα της ΔΕΗ είναι η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να προχωρήσει στη σύσταση κοινής εταιρίας μαζί με την εταιρία Damco Energy του Ομίλου Κοπελούζου.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έγκαιρα είχε επισημάνει τους λόγους για τους οποίους η συμφωνία αυτή ήταν ετεροβαρής και βλαπτική για τα συμφέροντα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Είχε εκφράσει μάλιστα έντονα τη διαφωνία της παρεμβαίνοντας στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων του Ν. Φλώρινας

 ThessaloiFlorinas-Xoros-19-01-2013-Web-13[1].jpg
Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων του Ν. Φλώρινας, που ιδρύθηκε το έτος 2006, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε τομείς που συμβάλλουν στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου, όπως την ίδρυση Δανειστικής Βιβλιοθήκης, την Τράπεζα Αίματος αλλά και το Χορευτικό του Συλλόγου με τμήματα Παιδικά και Ενηλίκων. Τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ο Ετήσιος Χορός των Θεσσαλών, η βραδιά των

O Π.Μ.Α. Σύλλογος "Αμύντας Σκοπιάς Φλώρινας"

 IMG_0016_NEW.jpg

O Π.Μ.Α. Σύλλογος "Αμύντας Σκοπιάς Φλώρινας"

To 1928, στο χωρίο της Σκοπιάς, δημιουργείται ο Σύλλογος «Αμύνας Άνω Νεβολιάνης». Στην μακρόχρονη πορεία του, άλλαξε 4 φορές την ονομασία του, ώσπου το 2000 ονομάστηκε ξανά  «ΑΜΥΝΤΑΣ» και συνεχίζει την δράση του μέχρι σήμερα με αυτήν την ονομασία.
Οι στόχοι του Συλλόγου ποικίλουν, Βασικότεροι όμως είναι η ψυχαγωγία όλων των μελών του, η καταγραφή και η διάσωση των ζωντανών στοιχείων της εθνικής και λαϊκής μας παράδοσης, η

Συνάντηση συμμαθητών σχολ. έτους 1992-1993 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας


Ἐπὶ τῇ συμπληρώσει τριετίας ἀπὸ τῆς πρὸς Κύριον ἐκδημίας τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας κυροῦ Αὐγουστίνου





ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863  
Ἀριθμ. Πρωτ.: 1124


Ἐν Φλωρίνῃ τῇ  7ῃ Αύγούστου 2013




ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 65η
Ἐπὶ τῇ συμπληρώσει τριετίας ἀπὸ τῆς πρὸς Κύριον ἐκδημίας τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας
κυροῦ Αὐγουστίνου

Πρὸς
τὸν Ἱερὸ Κλῆρο,
τὶς Μοναστικὲς Ἀδελφότητες
καὶ τὸν εὐσεβῆ λαὸ
τῆς Μητροπολιτικῆς μας Περιφερείας

Ἀγαπητά μου πνευματικά παιδιά,
Ὅπως γνωρίζετε, τὴν 28η Αὐγούστου 2013 συμπληρώνονται τρία ἔτη ἀπὸ τῆς πρὸς Κύριον ἐκδημίας τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας κυροῦ Αὐγουστίνου (Καντιώτου), ὁ ὁποῖος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ





                                 ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619

ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605

Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ


                    Φλώρινα, 12 Αυγούστου 2013
                                                                                                           
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο
         

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας ευχαριστεί θερμά την Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας Φλώρινας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και την Βιβλιοθήκη αυτής για τη χορήγηση σημαντικού αριθμού βιβλίων της Σχολής με σκοπό τον εμπλουτισμό βιβλιοθήκης Αστυνομικής Υπηρεσίας μας.-

         
        

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                                               ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 13/08/2013 και ώρα 10:00 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής) να συζητήσουν τα παρακάτω θέματα:
Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης