Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του δημοτικού σχολείου Φιλώτα στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών


Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η ΣΤ΄ τάξη του σχολείου μας μαζί με τις δασκάλες τους, Κοϊμσίδου Ζηνοβία και Καρυπίδου Αικατερίνη βρέθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο Πετρών.

Απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΔΕΠ του Πανεπιστημίου για την απεργία


Το ΔΣ ΕΣΔΕΠ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνεδρίασε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 με θέμα τη σίτιση των φοιτητών, το μέλλον των Παιδαγωγικών Τμημάτων και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις των φοιτητών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας που πραγματοποιούνται το τελευταίο δεκαπενθήμερο υπογραμμίζεται ότι:

Συνέχισε με νίκες η Λ.Π.Φ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων


Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθη η 2η αγωνιστική του 6ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2013. Μετά τις άνετες και αναμενόμενες νίκες των ομάδων μας επί του Αριστοτέλη και της Κατερίνης η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Στον λαό η επιλογή του εκλογικού συστήματος


Του Θεόφιλου Πανίδη

Το τελευταίο διάστημα πολλά λέγονται και γράφονται για το νέο εκλογικό σύστημα εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Βεβαίως θετικά και αρνητικά! Τα κόμματα εκφράζονται με βάση το δικό τους «κομματικό» συμφέρον κάτι που φυσικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους

Ικανοποίηση των νεφροπαθών της Φλώρινας για τις εξελίξεις


Ενημερωθήκαμε από την γιατρό της μονάδας μας, την κα Βασιλείου Ειρήνη, ότι την Παρασκευή 1-11-2013, στο πρόγραμμα Διαύγεια, αναρτήθηκε η προκήρυξη για θέση Επικουρικού Νεφρολόγου και για την μονάδα μας μεταξύ άλλων. 

Μέρη που μοιάζουν ψεύτικα αλλά υπάρχουν στην πραγματικότητα! [Photos]

Κι όμως αυτά τα μέρη είναι αληθινά!

Επίσκεψη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στο Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης


Στις 01 Νοεμβρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα και Τσουρίλα Παρασκευή με τις Ε2 & ΣΤ2 τάξεις  του 3ουΔημοτικού  Σχολείου Φλώρινας.

Εορτασμός του Αγίου Μηνά


Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», τιμώντας την μνήμη του προστάτη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά της ενορίας του Αγίου Νικολάου. 
Την προηγούμενη ημέρα, Κυριακή και ώρα 16:30, στον ίδιο χώρο θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία.

Από το Δ.Σ.

Ακολουθήστε τον Αμύντα στην Πάτρα


Το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2013, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας αγωνίζεται, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1, στην Πάτρα έναντι της Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ. 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα ελευθέρια της Φλώρινας


Συνεχίζονται σήμερα από το δήμο Φλώρινας οι εκδηλώσεις εορτασμού της 101ης επετείου των ελευθερίων της Φλώρινας.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει:

ΩΡΑ 7.30' μ.μ.: Στην αίθουσα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
α) Εκδήλωση με το χορευτικό Τμήμα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
β) Βράβευση αθλητών του Δήμου Φλώρινας
γ) Παιδική Χορωδία «Δ. Λιώτση» του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
δ) Κανταδόροι της Γ΄ Η-λικίου

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: SOS !!!!Ηλιάδου-Τάχου Σοφίας Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Είναι σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας γνωστός ο πολιτισμικός, οικονομικός και μορφωτικός ρόλος τον οποίο επιτελεί άχρι τούδε το Πανεπιστήμιο στην πόλη μας, ενώ όλοι συμφωνούμε ότι η κυοφορούμενη κατάργηση τμημάτων του, οι

Κενά και χαμηλός προϋπολογισμός «απειλούν» το νοσοκομείο Φλώρινας (video)

Στα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στο νοσοκομείο Φλώρινας, από τα κενά σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και τον χαμηλό προϋπολογισμό για φάρμακα και διατροφή, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος Κοσμάς Μαραντίδης και ο γραμματέας της Νοσοκομειακής Επιτροπής Γιάννης Κοσκοσάς. 

ΔΤ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ, ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΝΕΟ ΚΛΕΙΤΟΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

                                                                               6 Νοεμβρίου 2013               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                              

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
  – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ – ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ  

Συναντήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα και τις εξελίξεις πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με μέλη του ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ  στα γραφεία του επιμελητηρίου στην Κοζάνη. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Πρόεδρος του Γεωπονικού συλλόγου Κοζάνης, κ.