Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Οι Υπάλληλοι ανά υπουργείο που θα μπουν σε διαθεσιμότητα


Από όλα υπουργεία θα βρεθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να συμπληρωθεί το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων, όπως αποφασίστηκε την Τρίτη στο Κυβερνητικό Συμβούλιο
Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Θα πρόκειται πρωτίστως για υπαλλήλους χαμηλών προσόντων.

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ τελικά μήπως ορισμένοι επιθυμούν να μην γίνει η τηλεθέρμανση, γιατί έτσι ίσως χάσει ο Βοσκόπουλος τον ΔΗΜΟ. Έρε κούνια που σας κούναγε . δέστε τι γράφει η "Ηχώ" «Μπλόκο» στις τηλεθερμάνσεις Φλώρινας και Αμυνταίου; >> Άλο Φλώρινα και άλο Αμύνταιο κύριε Γιωργούλα

 

Ως παράνομη έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο τη χρηματοδότηση της προκαταβολής που δόθηκε για την κατασκευή των έργων της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας και του Αμυνταίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Ηχώ».
Αυτό σημαίνει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι θα πρέπει να επιστραφούν τα ποσά που ήδη δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αναμένεται πλέον η αντίδραση των εμπλεκόμενων φορέων προς κάθε κατεύθυνση για την ανατροπή της απόφασης.

Πηγή: εφημερίδα "Ηχώ"

Έκθεση χειροποίητων από το Σύλλογο Γυναικών του Αγίου Παντελεήμονα


 
Τριήμερα έκθεση χειροποίητων δημιουργιών διοργάνωσαν οι γυναίκες του Αγίου Παντελεήμονα, στο Κέντρο Νεότητας της τοπικής κοινότητας. Η έκθεση συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών και ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Κλείνει η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΛΤΑ

 

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ιωαννίνων μεταφέρεται η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, μετά από απόφαση της κεντρικής υπηρεσίας των ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των περικοπών των δαπανών.
Η απόφαση προβλέπει την κατάργηση μιας σειράς διευθύνσεων –μεταξύ αυτών των διευθύνσεων Δυτικής Μακεδονίας, Πέλλας και Ημαθίας- και 80 γραφείων, τα οποία πλέον θα υπάγονται στα Γιάννενα.

Ξεκινά από σήμερα η έρευνα για τη σεισμικότητα της Φλώρινας


 
Η πολυαναμενόμενη έρευνα για τη σεισμικότητα της Φλώρινας μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία, με τους επιστήμονες του Α.Π.Θ. να πιάνουν δουλειά. Λεπτομέρειες έδωσε ο καθηγητής σεισμολογίας Θεόδωρος Τσάπανος.

Ασθενής σεισμική δόνηση το πρωί

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 2,7R σημειώθηκε στις 6:56’ σήμερα το πρωί, με επίκεντρο 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλώρινας.
Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα.
Δείτε το επίκεντρο:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά 5χ5 στο Ξινό Νερό




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 στο Ξινό Νερό  που
ολοκληρώθηκε  το Σαββάτο 27 Ιουλίου με τους τελικούς και τις απονομές των νικητών .

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα!

 

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την… εισβολή της ζέστης που ξεκινά από σήμερα αλλά ευτυχώς θα μας ταλαιπωρήσει μέχρι την Τετάρτη.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις

 



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 17ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα 2013. Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι
συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας, τους δεκάδες εθελοντές, τους χορηγούς, του πολιτιστικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τους καλλιτέχνες, τη ΔΗΚΕΑ και φυσικά τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του το φεστιβάλ.
Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας ευχαριστεί.
Με τιμή
Το ΔΣ

Η ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!


Η ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ανακοινωνει οτι ανανεωσαν την συνεργασια τους και συνεχιζουν στην ομαδα οι παρακατω ποδοσφαιριστες:
ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-DE SOOUZA EMERSON-ΠΕΚΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ. Αποκτηθηκαν κατα την μεταγραφικη περιοδο οι εξης ποδοσφαιριστες:ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ



Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα.
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

Θέσεις εργασίας για επιστημονικούς συνεργάτες στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο με υπηρεσίες Λογοθεραπείας , Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Στήριξης στα Ιωάννινα ,στις παρακάτω ειδικότητες: