Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Εύγε στους Φλωρινιώτες

Εύγε στους Φλωρινιώτες (πάνω από 150 άτομα, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά), που παραβρέθηκαν στον εσπερινό της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο ομώνυμο εκκλησάκι του Λόφου του Αγίου Παντελεήμονα (ύψωμα 1020), στον «Σταυρό», παρά την προσωρινή μπόρα.

Φλώρινα: Κατάσχεση λαθραίων στο τελωνείο Νίκης



Η εμπειρία των τελωνειακών υπαλλήλων της Νίκης δεν αφήνει να περάσει τίποτα που απαγορεύεται από τις διατάξεις του νόμου.

Σύλληψη 53χρονου για αποδοχή & διάθεση προϊόντων εγκλήματος, στα Βαλτόνερα Φλώρινας



Χθες (05-08-2013) τις απογευματινές ώρες στα Βαλτόνερα Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Όχι στην απαξίωση του στρατοπέδου Παπαπέτρου!



Οι γυναίκες των στρατιωτικών του στρατοπέδου «Παπαπέτρου» βγήκαν μπροστά πραγματοποιώντας χθες Δευτέρα 5 Ιουλίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση
μεταφοράς της Α ΕΑΝ από το Αμύνταιο στην Κομοτηνή.

Μηνιαίος απολογισμός οδικής ασφάλειας στη Δυτική Μακεδονία

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Ιούλιο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Οι «Σάρισες» στο Βελιγράδι

Στη Σερβία βρίσκεται από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ μετά από πρόσκληση του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου για κοινή προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους 15 απαγχονισθέντες Έλληνες της Κλαδοράχης

Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», θα τελέσει την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 και ώρα 12.00 μ. αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο της Κλαδοράχης (4ο χλμ. Φλώρινας - Κλαδοράχης), για τους 15 απαγχονισθέντες Έλληνες πατριώτες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 9 Αυγούστου του 1943.

Με τιμή

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη υλοτομία στη Μικρολίμνη

Συνελήφθη την 03-08-2013 το πρωί, σε δασική περιοχή στη Μικρολίμνη Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, 26χρονος

Ερώτηση βουλευτών για την υποχρεωτική ένταξη ασφαλισμένων του ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση με θέμα «Όχι στην υποχρεωτική ένταξη ασφαλισμένων του ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ» κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

Οι πινακίδες κινδύνου στην Εθνική Οδό Φλώρινας - Βίγλας

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας σε παλαιότερα δημοσιεύματα, είχε επισημάνει διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την κακοτεχνία του ηλεκτροφόρου αγωγού, όπως των κινδύνων λόγω της υψηλής τάσης ρεύματος και των θεμάτων οδικής αφάλειας.

Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή & διάθεση προϊόντων εγκλήματος, στα Βαλτόνερα Φλώρινας


Χθες (05-08-2013) τις απογευματινές ώρες στα Βαλτόνερα Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συνέντευξη τύπου του Γιώργου Λιάνη για τις εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2013


1. Πάει πολύς καιρός που έχουμε να πούμε κάτι για την μεγάλη εκδήλωση του Αγίου Αχιλλείου της 24ης Αυγούστου.
Η παράσταση ΜΕΛΙΝΑ: ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ανοίγει ουσιαστικά ένα μεγάλο κύκλο που θα συμπεριλάβει περά από τον Άγιο Αχίλλειο, το Ηρώδειο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου και μεγάλες εκδηλώσεις τον Μάρτη του 2014 τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παραλαβή παιδαγωγικού υλικού και εξοπλισμού για τα ειδικά σχολεία


Τον εξοπλισμό για τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού παρέλαβαν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σταυρούλα Παπαχαρισίου και τα μέλη της αρμόδια επιτροπής παραλαβής του δήμου.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης Γενικός Γραμματέας στο νέο Δ.Σ. της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του παγκόσμιου  συνεδρίου το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013.

 Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:
• Πρόεδρος: Παρχαρίδης Γεώργιος (Ελλάδα)
• Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αμαραντίδης Γεώργιος (Γερμανία)
• Αντιπρόεδρος: Μολοχίδης Δημήτριος (ΗΠΑ)

Κλειστή λόγω απογραφής η Δημόσια Βιβλιοθήκη «Βασιλικής Πιτόσκα»

Τα Κεντρικά Γραφεία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Φλώρινας «Βασιλικής Πιτόσκα», που βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, θα είναι κλειστά για το κοινό από σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 λόγω απογραφής.
Ευχαριστούμε το αναγνωστικό κοινό για την κατανόηση.