Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε η συγκομιδή των Φασολιών στην Πρέσπα (ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Θησαυρίζουν τα μονοπώλια στον τομέα της Ενέργειας

Χέρι στον πλούτο του λαού και του τόπου βάζουν με αυξανόμενη ταχύτητα τα μονοπώλια. Ντόπιοι μεγαλοεπιχειρηματίες που, εν μέσω κρίσης για τα πλατιά λαϊκά στρώματα, με τις πλάτες κυβερνήσεων, τρόικας, ΕΕ, άλλων δυνάμεων του ευρωμονόδρομου, ενίοτε και σε συνεργασία με μονοπώλια

Παγιώνεται η κινητικότητα για περισσότερους από 700.000 δημόσιους υπαλλήλους- Ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αποχωρήσεων

Από τον Δημήτρη Κατσαγάνη
Το τέλος της μονιμότητας στο Δημόσιο φέρνει με πρωτοβουλία του τον ερχόμενο Μάρτιο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ΥΔΜΕΔ), κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Φλώρινα συμμετέχει στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, τηνΚυριακή 3 Νοεμβρίου 2013διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. 

ΟΑΕΔ : Επίδομα τέκνων για δικαιούχους με 1 παιδί

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα τέκνων του ΟΑΕΔ για δικαιούχους με δυο παιδιά, ενώ η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 31-1-2014.

Ευρωπαϊκό κύπελλο ξιφασκίας στη ΦλώριναΚυκλοφορεί το βιβλίο «Συντηρητές Μνήμης - ιστορίες από την ιστορία μιας πολίχνης»

Το βιβλίο «ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ - ιστορίες από την ιστορία μιας πολίχνης» (Εκδόσεις i-write/ Θεσσαλονίκη) είναι πλέον πραγματικότητα. Από τις 20 Οκτώβριου το αναγνωστικό κοινό θα βρίσκει το βιβλίο σ’ όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της Φλώρινας και όλης της χώρας. 

Μερκούριος Αυτζής :Οι νέες γενιές φαίνεται να αγνοούν σημαντικά ιστορικά γεγονότα και εποχές
Ο Μερκούριος Αυτζής μιλά στο Πινάκιο

«Τα εγγόνια για τους παππούδες» έλεγε ο πατέρας «είναι μεταβρασμένο τσίπουρο», εννοώντας ότι η σχέση αυτή είναι μοναδική