Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές του αντιδημάρχου Φλώρινας Ν. Αλεξιάδη

 
Για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, εύχομαι σε όλες τις Φλωρινιώτισσες και σε όλους τους Φλωρινιώτες καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη.
Το άστρο των Χριστουγέννων ας φέρει στον τόπο και στη χώρα μας ευημερία και προκοπή και ας αποτελέσει την απαρχή για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Νίκος Αλεξιάδης
Αντιδήμαρχος Φλώρινας

Γιορτινές ευχές από την Όλγα Μούσιου

Στην ανατολή του νέου χρόνου, που ξεκινά με πολλές αντιξοότητες, ας ζωντανέψουμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον, ας κρατήσουμε στην καρδιά μας την αγάπη για τους συνανθρώπους μας, ας στηρίξουμε αμέριστα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία, ας διαφυλάξουμε στην Φλώρινα που αγαπάμε όλα αυτά τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που της δίνουν λάμψη και ομορφιά!

Χρόνια Πολλά!
Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος Π.Ε Φλώρινας

Ευχές από το Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας εύχεται Χρόνια πολλά!!!
Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα, λιγότερη ανεργία, υγεία και οικογενειακή ευημερία.

Ευχές από το ΤΕΙ

Ευχές του Συλλόγου ΑμεΑ Φλώρινας

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα εύχεται σε όλο το κόσμο υγεία ευτυχία και το νέο έτος να πραγματοποιηθούν 2013 ευχές που θα κάνουν καλύτερη και ποιο ποιοτική την ζωή μας .

Ευχές από το Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας

Χριστουγεννιάτικες ευχές

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας εύχεται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα.
Ο καινούριος χρόνος να χαρίσει σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειες στους φώτιση και υγεία.

Τρίτος ο Ορέστης Αραβιάδης σε τουρνουά

Το 2012 κλείνει για τις ΣΑΡΙΣΕΣ με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία. Ο Αραβιάδης Ορέστης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η Τ.Ε. Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Νίκη του Φιλώτα επί των Ιωαννίνων

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η τελευταία αγωνιστική για το 2012 με τον Φιλώτα ΜΠΣ να κερδίζει τον Α.Ο Ιωαννίνων με σκορ 27-20 στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ έντονος σε στιγμές και άγχος αγώνας τον οποίο παρακολούθησαν και οι δύο ομοσπονδιακοί

Η «Οκτάβα» για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου

Με μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή οι μικροί και μεγάλοι μαθητές του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αποχαιρέτισαν το 2012, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Έναρξη προπονήσεων του Σ.Ο.Χ. στη Βίγλα


Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 ξεκίνησαν με μεγάλη συμμετοχή οι προπονήσεις των ομάδων καταβάσεων και δρόμων αντοχής στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου.

Εορταστικές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη



Σειρά επισκέψεων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, ο οποίος συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με πολλούς συμπολίτες μας.

Παρουσιάσεις εκδόσεων της Περιφερειακής Ενότητας



Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου τέσσερις (4) ιστορικές εκδόσεις, σε συνεργασία με τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και το ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.

Γιορτινές ευχές του βουλευτή κ. Γερμανίδη


Χρόνια καλά και αλληλέγγυα!
Φίλες και φίλοι,
Η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» φέτος ειδικά, δεν μπορεί να είναι και τόσο αυθεντική! Και αυτό γιατί η εξαθλίωση που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μας θυμίζει συνεχώς τους στίχους του Παλαμά: «Σβησμένες ὅλες οἱ φωτιὲς  οἱ πλάστρες μέσ’ τὴ Χώρα […] Τὰ χέρια εἶναι παράλυτα, καὶ τὰ σφυριὰ σπασμένα […]

Ευχές της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου για τα Χριστούγεννα του 2012


Οι Γιορτές των Χριστουγέννων σηματοδοτούν πάντα την γέννηση της Ελπίδας.
Της Ελπίδας που νικά το σκοτάδι της αβεβαιότητας, της ανάγκης και των δοκιμασιών.

Ερώτηση του ΚΚΕ για τα μέτρα στήριξης των τρίτεκνων


Επίκαιρη Ερώτηση για «Μέτρα για τη στήριξη των τρίτεκνων και γενικότερα των πολύτεκνων οικογενειών», υπέβαλε οε Βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Οικονομικών. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ του Δήμου Αμυνταίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ του Δήμου Αμυνταίου εύχονται ολόψυχα στους συνδημότες μας, «Καλά Χριστούγεννα» και το Νέο έτος να φέρει Υγεία, Δύναμη, Ελπίδα, Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη.

Η Πρόεδρος                         Η Γεν. Γραμματέας
Ηλία Θεοδώρα                         Ευθυμίου Φωτεινή

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Στις 27 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη  και ώρα  13:00  συνεδριάζει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο  Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης :

1.      Τακτοποίηση και συμφωνία Λογιστικού Υπολοίπου, Δημόσιου Λογιστικού  και Γενικής Λογιστικής.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα



Στο Δημοτικό Σχολείο του Φιλώτα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Την φετινή γιορτή είχαν αναλάβει τα δύο τμήματα της