Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΣΥΔΥΑΣΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Παραθέτουμε (σε μετάφραση διαδικτύου) το δημοσίευμα της σκοπιανής ιστοσελίδας plusinfo.mk , που αναφέρεται σε κάποιον «Nicholas Chochkov» με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ του Κ. Ευάγγελου Γκέκτση (υποψήφιο για το κεφάλι της περιοχής «Λέριν» , όπως χαρακτηριστικά μεταφράζεται) και σε κάποιον «Stojko» από το χωριό «Neretva», υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία ( όπως χαρακτηριστικά γράφει η μετάφραση), προφανώς με το συνδυασμό του Βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη, αφού η ΝΔ δεν έδωσε στήριξη. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι, γιατί τα ονόματα δεν μεταφράζονται. Δείτε το δημοσίευμα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα


Μακεδόνες στην κούρσα για το δήμαρχο και το χωριό δουλοπάροικων στην Ελλάδα

Δύο Μακεδόνες στις τοπικές εκλογές στην Ελλάδα. Telegraf.mk έμαθε ότι Nicholas Chochkov και θα είναι υποψήφιος για το κεφάλι της περιοχής Lerin, ενώ ο Βασίλειος Stojkov τρέχει για άρχοντας του χωριού Neretva. Οι Μακεδόνες στην Ελλάδα προετοιμασία έντονα τοπικό, αλλά και για τις ευρωπαϊκές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου. Έχουν επίγνωση ότι δεν μπορούν να ελπίζουν για μεγάλα κέρδη, αλλά είναι σημαντικό να συμμετάσχει στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό και να ακούσει εκ νέου το Μακεδονικό ζήτημα.

Το κόμμα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα »Ουράνιο Τόξο» τονίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο κηρυχθεί Μακεδονικό δήμαρχος να έρθει στο γραφείο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων κατάλογο των μεγάλων κομμάτων σε λειτουργία.Τέτοια ήταν η περίπτωση στις προηγούμενες εκλογές, όταν Ashlakov Pande ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έγινε άρχοντας για τους Έλληνες. Για αυτές τις εκλογές Ashlakov αποφάσισε να μην τρέξει.

Pece Dimchev Μακεδονικό ακτιβιστής στην Ελλάδα, λέει ότι είναι θετικό το γεγονός ότι έχετε τους υποψηφίους τους για τις εκλογές, αλλά τονίζει υλικοτεχνική υποστήριξη πρέπει να έχουν μεγάλο κόμμα.

- Ως εκ τούτου, Nikola Chochkov βρείτε τη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ Stojko θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στη νέα δημοκρατία. Είναι απίθανο ότι θα αποτύχει να καταλήξει σε μια ψηφοφορία, διότι μακεδονισμού Ελλάδα διαχειρίζεται δύσκολο - Dimchev θεωρείται.


http://www.plusinfo.mk/vest/135830/Macedonci-vo-trka-za-gradonachalnik-i-za-selski-kmet-vo-Grcija
από ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Σημαντική συμφωνία. Μπήκαν οι υπογραφές για την αξιοποίηση της μαρμαροφόρου περιοχής Τρανοβάλτου.



                           

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 09-05-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική συμφωνία. Μπήκαν οι υπογραφές
για την αξιοποίηση της μαρμαροφόρου περιοχής Τρανοβάλτου.

Υπογράφτηκε την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, το κείμενο αρχών και δεσμεύσεων για την ορθολογική διαχείριση και αξιοποίηση της μαρμαροφόρου περιοχής Τρανοβάλτου, το οποίο προβλέπει τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν όλοι οι φορείς, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής

Από την ενεργειακή καρδιά της χώρας το μήνυμα νίκης για το συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» - Γιώργος Δακής.


Κοζάνη, 9-5-2014


Δελτίο Τύπου

Από την ενεργειακή καρδιά της χώρας
το μήνυμα νίκης για το συνδυασμό
«Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» - Γιώργος Δακής.

Μήνυμα στήριξης στο Γιώργο Δακή έστειλαν οι Δυτικομακεδόνες που παραβρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός «¨Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.

17η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


    Κοζάνη     8-5-2014

    Αρ. Πρωτ.  1599
          
ΘΕΜΑ: 17η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10
β) Την αριθμ.2/13 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


Φλώρινα, 9-5-2014
Δελτίο Τύπου


Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Ξενοδοχείου «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, παρουσίασε τον Συνδυασμό « Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων. Μετά την

Ομιλίες της Γ. Ζεμπιλιάδου σε Αιανή και Κρόκο.


Σάββατο 10 Μαΐου
Ομιλίες της Γ. Ζεμπιλιάδου σε Αιανή και Κρόκο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Στην Αιανή και τον Κρόκο θα μιλήσει το Σάββατο 10 Μαΐου η επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου, όπου και θα ολοκληρώσει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει το πρωί απ΄ τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. Ζεμπιλιάδου


Γ. Ζεμπιλιάδου (απ΄ την Πτολεμαΐδα): Η 8ετία Δακή, η 8ετία των μισών έργων και των χαμένων ευκαιριών»
                                                                                               9 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            «Επί μια οκταετία ο κ. Δακής, ως Νομάρχης και ως Περιφερειάρχης, δεν κατάφερε όχι να φτιάξει κάτι καινούργιο, αλλά ούτε καν να ολοκληρώσει έργα που σχεδιάστηκαν και δρομολογήθηκαν την τετραετία 2003-2006, την περίοδο που Νομάρχης Κοζάνης ήταν ο Ιορδάνης Ανδρεάδης.  Δυστυχώς η οκταετία που πέρασε ήταν για την Εορδαία, το Νομό και την Περιφέρεια, η οκταετία των μισών έργων και των χαμένων ευκαιριών».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
09/5/2014
  
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  
Στο Έσλινγκεν και στη Στουτγάρδη θα βρίσκεται το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του, ο κ. Ψωμιάδης θα έχει σειρά επαφών με συλλόγους Ποντίων και φορείς της Ομογένειας.
Παράλληλα, θα συμμετάσχει στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία και σε όλες τις εκδηλώσεις προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Α’, ο οποίος θα βρίσκεται στην Στουτγάρδη την Κυριακή 11 Μαΐου, με αφορμή το 50οΙωβηλαίο της ιδρύσεως της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας.

Ερωτήσεις σχετικά με την ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου

Αγαπητοί αναγνώστες,


Έχω κάποιες ερωτήσεις να διατυπώσω και όποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει.

Ευχαριστήριο 1ου ΓΕΛ Φλώρινας


Ο Σύλλογος Καθηγητών και οι Μαθητικές Κοινότητες του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, για τη δωρεά 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών, με τους

Διακήρυξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δυτικής Μακεδονίας


Εργάτη. Υπάλληλε. Άνεργε. Νέε και νέα. Φτωχέ αγρότη και αυτοαπασχολούμενε.
Και πριν και μέσα στην κρίση το μεγάλο κεφάλαιο κλέβει τον ιδρώτα
σου, το εισόδημά σου, για να εξασφαλίσει μεγαλύτερα κέρδη. Έχει συνεργάτες την ΕΕ, τις κυβερνήσεις, τις περιφερειακές και

Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο των Διπλωματούχων Μηχανικών


Το Τ.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν αποδοχής αιτήματός του προς το κεντρικό Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας,
διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του τμήματος (Μπουσίου & Εστίας 3,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα επισκέψεων και πολιτικών εκδηλώσεων του Μάκη Ιωσηφίδη και των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σε όλα τα χωριά του Δήμου Αμυνταίου.

Τον Απρίλιο Μειώθηκαν κατά 15% οι κλοπές – διαρρήξεις και κατά 78% οι κλοπές οχημάτων σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013



. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Απρίλιο έτους 2014, είναι η εξής:

ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΚΑΜΑΡΗ ΔΥΟ ΠΗΧΕΣ…

Και ενώ έχουμε φθάσει στην τελική ευθεία για τις τοπικές εκλογές τίποτε ακόμη δεν ειπώθηκε για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τον λαό.

«Έρωτες και άλλα φτερωτά» με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων


Το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ

                       

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για την Γιορτή της  Μητέρας, την Κυριακή, 11 Μαΐου  2014 και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο. Αρμενοχωρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μεγαλύτερες ηλικιακά μητέρες, οι μικρότερες,  καθώς και οι υπέρ-πολύτεκνες!



Σας ευχαριστούμε

Άθρο για την Ημέρα της Ευρώπης


9 Μαΐου Ημέρα της Ευρώπης – Ποιας Ευρώπης?
Άρθρο του Κώστα Φιλιππίδη για την ημέρα της Ευρώπης,
Από τον δυστυχία, την φτώχεια και την τραγωδία του 2ου Παγκοσμίου πολέμου γεννήθηκε η ανάγκη για συνεργασία και κοινή πορεία των λαών της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που δεν θα άντεχε άλλη διχόνοια αλλά θα προσπαθούσε για την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών της χωρίς διακρίσεις και μισαλλοδοξίες. 

Εγγραφές στο Σύλλογο ΑμεΑ Φλώρινας


Εμείς, τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, πάνω από το 10% του πληθυσμού της χώρας,  βιώνουμε τη διάκριση σε όλους

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8/5/2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»

Στο Αγρίνιο ολοκλήρωσε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  Παναγιώτης Ψωμιάδηςτην περιοδεία του στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ



Φλώρινα, 8-5-2014



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Δακής,
ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας,
κ. Σωτήρης Βόσδου,
και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”
της Π.Ε. Φλώρινας
σας προσκαλούν
στην εκδήλωση-παρουσίαση του συνδυασμού

το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 8μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΛΥΓΚΟΣ»

Παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία, Π.Ε. Κοζάνης.


Η Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία σας προσκαλεί στην παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 17:30 στο Ξενοδοχείο "Αλιάκμονας" στην Κοζάνη.

Πέρα από την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Παρασκευή 9 Μαΐου, 17:30 στο Ξενοδοχείο "Αλιάκμονας", Κοζάνη.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι γυναίκες του Λεχόβου στον Μάκη Ιωσηφίδη

Η σύζυγος του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Σταυρούλα Ιωσηφίδου, κάλεσε σε κεντρική πιτσαρία του Λεχόβου, γυναίκες από το χωριό

Καταγγελίες

Μετά τις καταγγελίες για τους αγροτικούς δρόμους, την παραλία του Αγίου Παντελεήμονα και την έναρξη λειτουργίας του έργου τηλεθέρμανσης ο κ. Θεοδωρίδης

«Όχι στο ρατσισμό» από τη Θύελλα Φιλώτα!

Η Θύελλα είναι η Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος της Α' ΕΠΣ Φλώρινας. Έχοντας στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία, έχει βιώσει σε κάποιες έδρες το ρατσισμό. Θέλοντας λοιπόν να στείλει το δικό της μήνυμα, αποφάσισε

Ξεκίνησαν οι πληρωμές 172 συναδέλφων

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Πληρώνονται 175 συνάδελφοι που έχουν κάνει αίτηση μέχρι και 31 Ιουλίου του 2013. (Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το σωματείο μας).

Δελτία τύπου ΣΔΕ Φλώρινας


Τη Τρίτη 8 Απριλίου 2014 οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας στα πλαίσια του μαθήματος του Περιβαλλοντικού Γραμματισμού με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Αποστόλου Αγνή, ενημερώθηκαν για

Ομιλία του Κ.Θεοδωρίδη στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του “ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”


Φίλες και φίλοι.
Αγαπητοί συνεργάτες παλιοί και νέοι.
Συνδημότες και συνδημότισσες.
Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων, Υπηρεσιών.
Φίλοι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Πάρτυ για νέους και όσους αισθάνονται νέοι

Ο Μάκης Ιωσηφίδης και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ σας καλούν σε πάρτυ για νέους και όσους αισθάνονται νέοι.

Οι υποψήφιοι του Θ.Μουμουλίδη στην Π.Ε. Φλώρινας


Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου που παρακολούθησαν το σεμινάριο Ε.Φ.Ε.Τ.-ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις


   Ο  Εμπορικός Σύλλογος  Αμυνταίου ενημερώνει τα μέλη του που είχαν συμμετάσχει στο σεμινάριο κατάρτισης του Ε.Φ.Ε.Τ.-ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων



Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στα Ιωάννινα την επιστημονική ημερίδα με θέμα "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Σύγχρονα δεδομένα στην Αναγνώριση, Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση. Συνύπαρξη με διαταραχές αυτιστικού φάσματος και προβλημάτων λόγου". 
Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».