Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ρύθμιση οφειλών προς τον δήμο Αμυνταίου


Έχοντας υπόψη τα άρθρα από 1 έως και 17 του Ν.4321/15 όπου προβλέπεται η δυνατότητα υπαγωγής σε ρύθμιση του συνόλου των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.05.2015 προς τους ΟΤΑ 
Ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί στην ρύθμιση οφειλών τρίτων προς τον Δήμο. 

Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ




Πριν λίγες μέρες η μείζων αντιπολίτευση ζήτησε με έγγραφο της προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της Τηλεθέρμανσης. Εύλογο και λογικό το αίτημα της αντιπολίτευσης λόγω της μείζονος σημασίας που έχει το συγκεκριμένο έργο για κάθε πολίτη της Φλώρινας.

Η συνεδρίαση έγινε, η διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΥΑΦ Ερμιόνη Αβραμοπούλου αναφέρθηκε στην πορεία του έργου λεπτομερέστατα και έδωσε επαρκείς εξηγήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν. Ο Δήμαρχος βέβαια έλειπε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση γιατί βρισκόταν στην Αθήνα για δουλειές του Δήμου.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα  για την απουσία του Δημάρχου από τη συνεδρίαση,  κατηγορώντας τον ότι αποφεύγει τα δύσκολα.
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Όλγα Μούσιου τόνισε πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή της 20ήςΜαρτίου κατά την οποία θα παρίσταται και ο Δήμαρχος θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των Δημοτικών Συμβούλων.
Και ήρθε η συνεδρίαση της 20ής Μαρτίου και τα λιοντάρια έγιναν γατάκια. Άκρα του τάφου σιωπή. Καμία ερώτηση στον κ. Δήμαρχο για την τηλεθέρμανση, καμιά διαμαρτυρία για την απουσία του κι ας υπάρχουν ζητήματα που θέλουν απαντήσεις, κι ας υπάρχουν προβληματισμοί για το μέλλον της τηλεθέρμανσης. Που σημαίνει ή ότι καλύφθηκαν πλήρως από την κ. Αβραμοπούλου ή όταν είναι παρών ο κ. δήμαρχος κάνουν «την πάπια» κατά το κοινώς λεγόμενο. Κι αυτό δείχνει ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά, και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη, συνεδρίασε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

Τα προ ημερησίας διάταξης θέματα είναι:
1.«Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Φλώρινας στο Δήμο Γερίου Κύπρου», με εισηγητή τον κο ΘεοδόσιοΚαραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
2. «Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Πανελλήνιου Περιβαλλοντικού Συνεδρίου στην πόλη της Φλώρινας», με εισηγήτρια την κα Μούσιου-Μυλωνά Όλγα, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

.......................................................

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με τον πρόεδρο του ΤΕΙ


Με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ.Νικόλαο Ασημόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. 

Ακόμα «περιμένουν» άταφοι οι ήρωες του ’40 στα βουνά της Αλβανίας!


Επαναφέρει εκ νέου το ζήτημα της δημιουργίας στρατιωτικού κοιμητηρίου στην περιοχή της Κορυτσάς αλλά και της υλοποίησης των αποφάσεων της συμφωνίας του 2009 για ταυτοποίηση και

Με επιτυχία τελείωσε το τουρνουά του συλλόγου Ωμέγα!


Με επιτυχία τελείωσε το παιχνίδι αεροσφαίρισης του συλλόγου Κοζάνης που είχε ως σκοπό την προώθηση του Airsoft και την επαφή των μελών του συλλόγου με νέους παίκτες αλλά και όσους

Στη Φλώρινα ταξιδεύει από σήμερα το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης


Στη Φλώρινα θα μεταφερθούν για άλλη μια χρονιά οι εκδηλώσεις του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), την Τετάρτη 1, Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στις 9:00 μμ. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα (είσοδος ελεύθερη):

«Συνάντηση Εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Φλώρινας».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 01-04-2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση Εκπροσώπων  Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Φλώρινας».
Με τη συμμετοχή μελών από 30 πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους και φορείς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 συνάντηση Εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου.           

Ψήφισμα Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών


Ψήφισμα του Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιώτων «ο Φίλιππος»
για το θάνατο του Θεόδωρου Βόδου

Πραγματική απώλεια για τη Φλώρινα ο θάνατος του εκλεκτού συμπατριώτη μας Θεόδωρου Βόδου, ο οποίος υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα του τόπου, με εξαιρετικές συγγραφικές ικανότητες, ένας αληθινός ευπατρίδης, που ήταν επί σειρά ετών «η ψυχή» της έγκριτης εφημερίδας «Η Φωνή της Φλωρίνης». Ο Θεόδωρος Βόσδου άφησε ένα μεγάλο κενό για τη Φλώρινα αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι νεώτερες γενιές θα σεβαστούν την προσωπικότητά του και θα τον μιμηθούν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο



          Η Πρόεδρος                                                                           Η Γενική Γραμματέας  

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01/4/2015


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


«Θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολλούς φίλους από όλη την Ελλάδα για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με το χτεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσα και αφορούσε τη συνάντηση μου με τον Αλέξη Τσίπρα. Η Πρωταπριλιά δικαιολογεί ένα μικρό αλλά αθώο ψέμα.

Γεγονός παραμένει ένα: πιο πιθανό είναι να συναντήσω το νέο Πρωθυπουργό στο Μαξίμου απ’ ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια τον Αντώνη Σαμαρά. Και θα επαναλάβω αυτό που δήλωσα πρόσφατα, το εθνικό συμφέρον είναι υπεράνω προσώπων και κομμάτων».  

Νέο σχόλιο για το Ανώνυμοι σχολιαστές οι «κωδωνοκρούστες» των Blog


Ο/Η ΘΑΝΟΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ανώνυμοι σχολιαστές οι «κωδωνοκρούστες» των Blog": 

Καλο θα ηταν ολα αυτα που γραφετε για τους ανωνυμους και επωνυμους διαχειριστες και σχολιαστες να τα εξηγησετε στην οικογενεια και στα παιδια του διαχειριστη του τροκτικου Σωκράτη Γκιολια που έχασε την ζωη του από δολοφονους μπροστα στα ματια των παιδιών του μονο και μονο γιατι ηταν γνωστός....

Να ξερετε αγαπητε μου κ Ηλιαδη οτι η ποιοτητα του ιστολογιου δεν κρινεται από το πεωνυμο ή το ανωνυμο των σχολιαστων ή του διαχειριστη αλλα από το τι εγκρινει και τι οχι ο διαχειριστης....

Η ανωνυμια στον συγχρονο διαδικτυακο κι οχι μονο κοσμο που ζουμε ειναι το μοναδικο που μπορεί να εγγυηθεί την ελευθερία του λογου...

Ερώτηση του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννη Αντωνιάδη για τα προγράμματα ανεργίας


ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα: Αδικημένη η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σχετικά με τα προγράμματα ανεργίας

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η ανεργία στην Ελλάδα αυξήθηκε δραματικά τα τελευταία χρόνια. Τα προγράμματα ανεργίας που χρηματοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ ή από εθνικά κονδύλια αποτελούν μια σημαντική οικονομική ανακούφιση για χιλιάδες άνεργους συμπολίτες μας. 

Δελτίο τύπου - Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας)


«Η άγνοια είναι επικίνδυνη, αλλά η απραξία καταστροφική».


Γεωργία Ζεμπιλιάδου: «Η άγνοια είναι επικίνδυνη, αλλά η απραξία καταστροφική».

Η χθεσινή συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κου Πλακεντά, δεν πρόσθεσε τίποτε στην υλοποίηση ενός από τα πιο σημαντικά έργα της επόμενης περιόδου στην ΠΕ Κοζάνης, αυτό του Αρδευτικού της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου.

Ενημέρωση Υποδιοικητή 3ης ΥΠΕ απο τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας

                           


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 31-3-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση Υποδιοικητή 3ης ΥΠΕ απο τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας

Το πρωί της Τρίτης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης με το νέο Υποδιοικητή της 3ης Υ.Π.Ε Αγάπιο Γαβριηλίδη, για τα ζητήματα που αφορούν την Υγεία και την Στελέχωση των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡ. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


                                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας στο συνέδριο «Περιβάλλον και Κοινωνία».

 Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου «Περιβάλλον και Κοινωνία» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.
 Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Μπίρος είπε αναλυτικά τα εξής:

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


                                                          ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Έκθεση έργων μαθητών στο ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Φλώρινας.

 Οι Διευθυντές , το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές των σχολικών μονάδων
1ο Ε.Κ. Φλώρινας, 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας και Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας,

Συγκέντρωση για την Αγροτική Ανάπτυξη Δήμου Πρεσπών


                                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συγκέντρωση για την Αγροτική Ανάπτυξη του Δήμου Πρεσπών.

 Ο Δήμος Πρεσπών και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας οργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 7μμ στο Παλιό Δημαρχείο στο Λαιμό με θέμα το σύνολο των

Εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Φλώρινας στην Καστοριά


Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 πραγματοποίησε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Καστοριά, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί εκπαιδευόμενοι από τη Φλώρινα και το Παράρτημα Αμυνταίου. 

Πασχαλινό Πρόγραμμα Επισκέψεων Αντιπερ.


                                                     ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πασχαλινό πρόγραμμα επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.

Στα πλαίσια των πασχαλινών εορτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος θα πραγματοποιήσει τις εξής επισκέψεις:

Μεγάλη Δευτέρα

10:00 – ΚΑΠΗ Αετού
11:00 – ΚΑΠΗ Φιλώτα
11:40 – ΚΑΠΗ Αμυνταίου
12:20 – ΚΑΠΗ Αγίου Παντελεήμονα

Ενημέρωση για το Ευρωπαικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2014-2020

                           


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 31-03-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:
Ενημέρωση για το Ευρωπαικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2014-2020

 
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έπειτα από πρόσκληση, συμμετείχε στη συνάντηση της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου με τους Περιφερειάρχες από όλη την Ελλάδα.
Τα Θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
1. Ενεργοποίηση ΤΕΒΑ
·         Αναπτυξιακές συμπράξεις

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη 3η Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μμ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Διεύθυνση       : Διοικητήριο
Ταχ. Κωδ.       : 501 00                                               Κοζάνη,  30 Μαρτίου 2015
Τηλέφωνο       : 24610 52620                                     Αρ. Πρωτ. 33182/19
Fax                  : 24610 52622
Πληροφορίες  : Mπασδέκη Ελευθερία

Προς:1. Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, 
                                                         κ. Θεόδωρο Καρυπίδη
2. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών,
                                                      κ.  Ευάγγελο Σημανδράκο         
3.Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς,
                                                      κ.  Σωτήριο Αδαμόπουλο
4. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,
                                                      κ.  Παναγιώτη Πλακεντά
5. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας,
                                                      κ.  Στέφανο Μπίρο
6. Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής
                                                      Μακεδονίας :



1.   Καρυπίδου Μαρία
9.  Καλαϊτζόπουλο Ματθαίο
2.   Τσότσο Παύλο
10. Στεργιούλη Παναγιώτη
3.   Καρακασίδη Δημήτριο
11. Καμπουρίδη Σταύρο
4.   Κεχαγιά Φώτιο
12. Κάτανα Ηλία
5.   Γιαννακίδη Σταύρο
13. Χριστοφορίδη Γεώργιο
6.   Ιωαννίδη Κυριάκο
14. Ζυμπίδη Θεοφύλακτο
7.   Κάτανα Χαρίσιο
15. Γέρου Κωνσταντίνο
8.  Θεοδουλίδη Νεοκλή
16. Καναβό Κωνσταντίνο

17. Δασκαλόπουλο Αντώνιο
29. Γιάτσιο Ιωάννη
18. Παναγιωτίδου Ελισσάβετ
30. Σβώλη Γεώργιο
19. Αντωνιάδη Γεώργιο
31. Μαργαρίτη Γεώργιο
20. Κούσκουρα Αμαλία
32. Κιοσέ Ιωάννη
21. Θεοδώρου Θεόδωρο
33. Ζήδρου-Γρηγοριάδου Αλίκη
22. Κώττα Παναγιώτη
34. Μουμουλίδη Θεμιστοκλή
23. Βάσσο Πασχάλη
35. Σαπαλίδη Σάββα
24. Γιαννόπουλο Γρηγόριο
36. Ζεμπιλιάδου Γεωργία
25. Δακή Γεώργιο
37. Κανδύλη – Μυκωνιάτη Αγνή
26. Σόκουτη Ιωάννη
38. Βήττα Ιωάννη
27. Σαββόπουλο Δημήτριο
39. Καραντζίδη Βασίλειο
28. Βόσδου Σωτήριο
40. Κουρκούτα Νικόλαο

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε  Συνεδρίαση
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις  των άρθρων 167 και  185 του Νόμου 3852/10, σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη  3η Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα: