Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Από πληροφορίες  που έχουμε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, υποψήφιοι βουλευτές θα είναι.
1)    Αντωνιάδης Γιάννης
2)    Ασλανίδης Απόστολος

3)    Βόσδου Σωτήριος
4)    Κωνσταντινίδης Ευστάθιος
Καλή επιτυχία λοιπόν και στην Ν.Δ. και στους υποψηφίους. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα κλείσουν και τα άλλα ψηφοδέλτια, φυσικά αν βρουν  υποψηφίους, γιατί στις μέρες μας είναι πού δύσκολο και αυτό.

25 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΗ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ..............
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗΣ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!ΟΤΙ Μ............Α ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντωνιάδης μεγάλες βλέψεις έχει. Κάτσε στα αυγά σου κουμπάρε και πολύ σου είναι το τώρα.

    Praetorian.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ 100% ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΡΟ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΣΕ ΕΝ ΚΛΙΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.
    ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΠΑΛΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ...
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νεοδημοκράτης παλιός8 Απριλίου 2012 - 5:09 μ.μ.
    καλά τον Γιάννη τον παραξέρουμε.. ο Απ'οστολος ποιός είναι;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΩΡΕ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά, ολοφάνερο είναι. Ο Βοσκός με τα τσιράκια του τον βγάζει μπροστά είτε για να γαντζωθεί, είτε για να τον κάψει.
    Αν είναι στη λίστα θα κρεμαστεί από πάνω του. Αν δεν είναι θα τον πάρει μαζί του. Σε κάθε περίπτωση αν είναι στη λίστα είναι βουλευτής..
    Και δεν χρειάζεται πόντιους συνυποψήφιους
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος έχει εκλογές ρε παιδιά;
    Ο Νομός Φλώρινας ή η Εύξεινος Λέσχη;
    Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μετά ξύπνησες.....
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΛΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ9 Απριλίου 2012 - 9:40 π.μ.
    Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ; Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ; Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΩΣ ΝΟΜΟ; ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΕΣΥ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΥΛΙΚΟ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥς 3-4 ΚΑΙ ΤΟΥΣ 8 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ; ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ; ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 12. ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ Ή ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΘΡΟΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΉΤΑΝ Ο ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΤΣΑΡΗ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ. ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ; ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    Ο ΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ Ο ΚΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟς ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΥΛΙΔΟΥ; 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ; ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
    ΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οσο και να λυσάξετε να βγάλετε τον Παπασωτηρίου εκτός ψηφοδελτίου δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Ο Σταύρος είναι σίγουρα υποψήφιος και ο επόμενος βουλευτής.. Να δω τι θα λες Τσούσκα όταν θα ανακοινωθούν επίσημα οι υποψήφιοι. Θα την καταπιείς τη Φαρμακόγλωσσά σου.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o papaswthriou den mpainei sto pshfodeltio ton kolo sou na xtypas katw...o axristos...den barethike???opou kai opote ebale upopshfiothta de bghke....den katalabainei oti o kosmos den ton thelei???
      Διαγραφή
  15. Συμφωνώ ο Σταύρος είναι ο επόμενος βουλευτής και καλά θα κάνει Φτάνει πιά οι βολευτές
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά είναι η ΝΔ σοβαρό κόμμα. Τον επίορκο Πρόεδρο ΝΟΔΕ που άφησε τις τελευταίες μέρες τη θέση του για να κατέβει υποψήφιος στη λίστα και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ το κόμμα για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση στο Νομό.Λαμόγιο
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είτε είναι είτε δεν είναι στη λίστα το χθεσινό τσολγάνι πολύ λιγότερο από τα μισά θα πάρει, ας μας αδειάσει τη γωνία..
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΚΙΑ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΡΟΣΧΑΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έκπληξη!!! Ο Ασλανίδης μας τελείωσε!! Να χέσω μέσα την ενημέρωση που είχατε (ντεμέκ) για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

    Λαμόγια του κερατά.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να που ξεπροβάλλει γυναίκα υποψήφια, η Δήμητρα Γεωργοπούλου κόρη του γιατρού.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι πληροφορίες σας δείχνουν και την ποιότητα του Mπλόκ σας..!!!..επιβαιβεώθηκαν πλήρως..μπράβο στην τσούσκα..πίαστε το φτύαρι εκεί είστε πολύ καλοί...γιατι αυτό δεν θέλει δημοσιογραφία..μόνο χολή !!

    Φλωρινιώτης τησ διασποράς.!