Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

συνεδρίασε τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


                                              
Φλώρινα, 04-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τέσσερα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και πέντε σε αυτή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΥΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΒΕΥΗΣ"

ΒΕΥΗ, 04-11-2014
                                                                                     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΥΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τοπικό Συμβούλιο Βεύης σας προσκαλεί στην λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κο Θεόδωρο Καρυπίδη, την Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:30,  στην αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης, μετά τον  εορτασμό της 102ης επετείου των ελευθέριων της τοπικής κοινότητας Βεύης του Δήμου  Φλώρινας.

“ΘΕΜΑ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΒΕΥΗΣ”

Από τις 27 Οκτωβρίου ηλεκτρονικά οι δηλώσεις εφαρμογής της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την πληρωμή των ενισχύσεων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση

Από τις 27 Οκτωβρίου ηλεκτρονικά οι δηλώσεις εφαρμογής της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων στον ΟΠΕΚΕΠΕ
για την πληρωμή των ενισχύσεων

Ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://sugar.dikaiomata.gr/Sugar/ μπορούν να υποβάλουν οι τευτλοπαραγωγοί της χώρας από τις 27 Οκτωβρίου 2014 τις δηλώσεις τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την εφαρμογή του προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων.

Ο «Αρχιτέκτων» της πολικής σκηνής.Έξυπνος πολιτικός είναι αυτός που κάνει προεκλογική εκστρατεία για το πρόγραμμα του και όχι για τον αντίπαλο του.
Αυτός που επιθυμεί να πείσει τον λαό για το ΔΙΚΟ του πρόγραμμα, που αναμορφώνει την έννοια του πολιτικού από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Είναι αυτός που ασχολείται μόνο με θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσει και όχι να αναλώνεται σε όνειρα θερινής νυκτός.

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Πεντάλοφο Κοζάνης.


 

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο του ηρωικού ΟΧΙ στον Πεντάλοφο Κοζάνης την 28η Οκτωβρίου 2014. Παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και κατοίκων της ακριτικής αυτής κοινότητας