Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση από την Διεύθυνση Πολιτικής Γής

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  ανακοινώνεται ότι :

1.    Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν.4061/22-03-2012 (ΦΕΚ Α΄66/22-03-2012) «περί διαχείρισης και προστασίας ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων -

Την Κυριακή όλοι οι φίλαθλοι του ΑΙΑΝΤΑ στην ΚοζάνηΟ Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του  Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ Αμυνταίου καλούν
όλους τους φιλάθλους που αγαπούν τον Σύλλογο, να στηρίξουν με την παρουσία τους,
την προσπάθεια των Εφήβων για επικράτηση στον Τελικό του Πρωταθλήματος της
Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας με αντίπαλο την ομάδα
της Καστοριάς.

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΑμυνταίουΣας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 16 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη  και ώρα  18:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

«Σάρισες» vs Ο.Ε.Α. Βέροιας

 
Για το πρωτάθλημα πινγκ - πονγκ αντρών – γυναικών Β’ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας, οι «Σάρισες» Φλώρινας υποδέχονται τον ΟΕΑ Βέροιας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στο 2ο γυμνάσιο Φλώρινας.

Εξετάσεις και κοπή βασιλόπιτας από τον Shogun

 
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας έχουμε κοντά μας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας στο νέο δημοτικό πάρκο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
11.30: έναρξη εξετάσεων έγχρωμων ζωνών
13.30: κοπή βασιλόπιτας και βράβευση αθλητών

Εκ του συλλόγου

Κοπή βασιλόπιτας στο Αρμενοχώρι

 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αρμενοχωρίου, σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο. στο Αρμενοχώρι.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί κλήρωση λαχείων και θα μοιραστούν πολλά δώρα.

Κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου «Οκτάβα»

 
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στη γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.
Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια της προσπάθειάς μας.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οκτάβα»

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς»

 
Το Δ.Σ. του συλλόγου σας καλεί όλους στον ετήσιο χορό του - κοπή βασιλόπιτας σήμερα Σάββατο 12/1/2012 και ώρα 20:30 στο κέντρο δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοχοϊδη για να γλεντήσουμε και να περάσουμε όλοι μαζί μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό με την παραδοσιακή ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα στο κλαρίνο και τον Βαγγέλη Τόρη στο τραγούδι.
Τιμή πρόσκλησης 12.50 € (τρία πιάτα - χωρίς ποτό) με πλούσια λαχειοφόρο αγορά.
Τηλ. κρατήσεων 6983505618.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος

Μέχρι τη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης του ΤΕΕ

 
Μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τίτλο «Κατάρτιση με επιχορήγηση (training voucher) ανέργων στον τομέα Β’ της οικονομίας (ορυχεία, μεταλλεία, λατομεία, άντληση πετρελαίου & φυσικού αερίου) με υποχρεωτική απασχόληση», να συμπληρώσει και να υποβάλει «Αίτηση Συμμετοχής» ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα

Στη Φλώρινα το 28ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η ανάθεση του ετήσιου επιστημονικού συνεδρίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας (ΕΖΕ) στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην πόλη της Φλώρινας.

Ο Μ. Τσιώκας Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ΦλώριναςΣυνεδρίασε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φλώρινας, για πρώτη φορά μετά την αλλαγή της σύνθεσής της.
Στη συνεδρίαση εκτός των άλλων θεμάτων υπήρχε και αυτό της εκλογής του Αντιπροέδρου, όπου ομόφωνα εκλέχτηκε ο κ. Μιχάλης Τσιώκας.

Αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση δομών του Εθνικού Συστήματος ΥγείαςΜε απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, εγκρίθηκε η υλοποίηση του έργου «Ανακαίνιση Μονάδας Μεταμοσχεύσεων και Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Λαϊκό”», προϋπολογιζόμενης δαπάνης ενός εκατομμυρίου εννιακοσίων ενενήντα οκτώ χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (1.998.750) Ευρώ.

Πάνω από 20 κάδοι έχουν καεί στο Δήμο Φλώρινας από τις στάχτες των εστιών θέρμανσης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί συχνά φαινόμενα καύσης κάδων αποκομιδής απορριμμάτων, τόσο στην πόλη της Φλώρινας όσο και στις Τοπικές Κοινότητες.

Ερώτηση ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προς Υπ.Οικονομικών "Αποκατάσταση των ζημιών των ομολογιούχων - φυσικών προσώπων"
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΛΗΣ
Βουλευτής Ν.Φλώρινας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Οικονομικών Θέμα: Αποκατάσταση των ζημιών των ομολογιούχων - φυσικών προσώπων

Ο πόλεμος και η πάταξη της φοροδιαφυγής πρέπει να είναι η βασική προτεραιότητα κάθε ευνομούμενου κράτους. Κάθε κράτους, που σέβεται τους πολίτες και δεν φορτώνει στις πλάτες τους τα οικονομικά βάρη από τις ανομίες των ασυνείδητων και των καιροσκόπων.

Βιολογικές Γεωργίες νέες εντάξεις στην Π.Ε. Φλώρινας


             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        

   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                      

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

        Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

                                                                                      

Τηλ.: 2385350400 

Fax:   2385350401

E-mail: info@florina.pdm.gov.gr


                                                                                        Φλώρινα 11 Ιανουαρίου 2013
                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται  ότι, από τις 15-1-2013  αναρτώνται στον πίνακα Ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ. Φλώρινας και Αμυνταίου , στο ΚΕΠΥΕΛ  Αμυνταίου, καθώς και στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας οι καταστάσεις των καταρχήν Δικαιούχων, Επιλαχόντων,