Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσίαση βιβλίου-λευκώματος του Κοσμά Πουγαρίδη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2013



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ(περιοχή Αμυνταίου 
Σας γνωστοποιούμε ότι θα γίνει παραλαβή δικαιολογητικών την Τετάρτη 13/2 και την Πέμπτη 14/2 στην είσοδο του Δημαρχείου Αμυνταίου στο γραφείο
ΑμεΑ κατά τις ώρες 9:30πμ-1:00μμ.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
Θεωρημένο φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού του οικονομικού έτους 2012.
Θεωρημένο φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης τύπου ΟΓΑ (πρόσφατο)
Η παραλαβή των Δικαιολογητικών θα γίνεται εφ'όσων ο συνάδελφος πολύτεκνος έχει θεωρήσει το βιβλιάριο του (Πάσο) δηλ. είναι οικονομικά τακτοποιημένος στον Σύλλογο.
Θα πρέπει να γίνει επίδειξη του πάσο κατά την κατάθεση-αίτηση του ενδιαφερόμενου.
Εκ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Φλώρινας

Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του Φιλώτα

Εύκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ επί της ομάδας του Α.Ο. Φαίακα Κέρκυρας, με σκορ 24-12, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/2/13 στο Δ. Α. Κ Αμυνταίου.
Το παιχνίδι -ιδίως στο πρώτο ημίχρονο- χαρακτηρίστηκε από την κυριαρχία της ομάδας του Φιλώτα στο σκορ η οποία και επέβαλε άνετα τον ρυθμό της έναντι του Φαίακα χτίζοντας από την αρχή μια ασφαλή διαφορά +4 τερμάτων. Στην συνέχεια, αν και με κάποια λάθη

Κοπή βασιλόπιτας του ΜΠΣ Φιλώτα

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας 2013 του Φιλώτα Μ.Π.Σ., η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το οποίο κατακλύστηκε από πλήθος αθλητών, γονέων, μελών και φίλων του συλλόγου.

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα για τον Δ.Σ.Ε.

Εκδήλωση, με θέμα «Το οικονομικό βάθρο, οι αρχές και οι θεσμοί της εργατικής εξουσίας», διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τιμώντας τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 17 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Φλώρινα (νέο πάρκο). Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σ. Ρομπόλης: «Στα ύψη η ανεργία το 2014»


Aντικείμενο της ημερίδας που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας με ομιλητή τον καθηγητή και επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλη. Ήταν οι οικονομικές εξελίξεις και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Ο κ. Ρομπόλης είπε, η ανεργία θα φτάσει το 36%-37% μέσα στο 2014 .
ακολουθεί video, απόσπασμα των όσων είπε:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα: 

Θέμα 1ο: Σχέδιο Αθηνά – Λήψη απόφασης.
Εισηγητής: ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας,  Γ.Δακής.

"Επικοινωνώντας με το παιδί μου"


Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας προσκαλεί όλους τους γονείς σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα «». Η συνάντηση θα γίνει σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα θέματα:

«Επικοινωνία στην οικογένεια»
Ολυμπία Τσάτσα, Ψυχολόγος, Κοιν. Λειτουργός, M. Sc. (Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική και Διοίκηση Μονάδων Υγείας), Υπ. Διδάκτωρ Π.Δ.Μ., Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Φλώρινας

Σ.Ρομπόλης: Η ανεργία θα αυξηθεί εάν δε γίνουν επενδύσεις


Στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου στην Φλώρινα ο καθηγητής και επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ κ. Σάββας Ρομπόλης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή όπου ήταν ομιλητής σε ημερίδα που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας για τις εξελίξεις στην πολιτική, την οικονομία και το ασφαλιστικό. Ο κ. Ρομπόλης αναφερόμενος στις οικονομικές εξελίξεις της χώρες επεσήμανε ότι θα έχουμε μια συνεχή ύφεση η οποία μας φέρνει 20 χρόνια πίσω με σημαντική μείωση του ΑΕΠ. «Ενώ έχουμε μείωση μισθών και συντάξεων» τόνισε ακόμα