Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

ΑΝ  ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ! ! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ! !
Σήμερα 22 Μαρτίου καθιερώθηκε Παγκόσμια ημέρα νερού. Μια μέρα που πρέπει ρητά και αταλάντευτα να αφυπνίσει τις κοινωνίες όλου του κόσμου ,γιατί η προστασία του νερού είναι αγώνας για ζωή! Στοιχεία καταπέλτες!! Στοιχεία που τρομάζουν μπροστά σε ένα αποδιαρθρωμένο παρόν που διαλύεται με επικίνδυνους

Παγκόσμια Ημέρα Νερού - Το νερό είναι υπόθεση όλων μας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
             
Παγκόσμια Ημέρα Νερού - Το νερό είναι υπόθεση όλων μας

Του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή



«Των πάντων τα σπέρματα έχουν την φύση τους υγρή, το δε ύδωρ είναι η φυσική αρχή των υγρών πραγμάτων» είπε ο Θαλής ο Μιλήσιος. Η 22α Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη σ' αυτό το πολύτιμο αγαθό, καθώς καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού, έπειτα από απόφαση του Ο.Η.Ε. το 1992. Απαραίτητο για την ίδια τη ζωή, το νερό συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη, στην κοινωνική ευημερία και στην ποιότητα της καθημερινότητας των ανθρώπων.

Αστάθμητοι παράγοντες εκτροχιάζουν ή όχι την ατμομηχανή.


Αστάθμητοι παράγοντες εκτροχιάζουν ή όχι την ατμομηχανή.

Ο  μεγάλος αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τον  Δήμο Φλώρινας δεν είναι σήμερα  το θέμα προς ανάλυση.
Το δεδομένο του δεύτερου γύρου θα πρέπει να μας απασχολήσει, τι θα κάνουν  «οι πολιτικοί δράκοντες, διακορευτές προσποιούμενοι την Μαγδαληνή, που ασελγούν πολιτικά στους ματωμένους βωμούς σε ψυχές παρθένων ψηφοφόρων…»

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ‏‎


Φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΔΤ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ‏
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21/3/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

«Ενόψει των εορτών του Πάσχα και της αυξημένης –εύχομαι- κίνησης στην αγορά, καλώ τους Έλληνες καταναλωτές να εμπιστευτούν τα υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.
Είναι ώρα να στηρίξουμε με πράξεις και όχι μεγαλοστομίες την τοπική μας αγορά, την εθνική μας οικονομία. Τα –όποια- χρήματα πέσουν στην αγορά, θα σώσουν θέσεις εργασίας, θα κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά, θα δώσουν ελπίδα. Αγοράζω ελληνικά προϊόντα σημαίνει στηρίζω την Πατρίδα μου, σημαίνει εμπιστεύομαι τον τόπο μου.
Και μιας ο λόγος για τα ελληνικά προϊόντα, να συγχαρώ το υπουργείο Ανάπτυξης για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβε για την καθιέρωση ειδικού σήματος που θα «σφραγίζει» πλέον τα ελληνικά προϊόντα, τόσο στη χώρα μας όσο και στις αγορές του εξωτερικού.
Προτείνω, όμως, το σήμα αυτό να είναι η ίδια η ελληνική μας σημαία, η ταυτότητα της Πατρίδας μας και άρα η ταυτότητα των προϊόντων που παράγει αυτή η ευλογημένη χώρα.
Για να ξέρουμε όλοι τι αγοράζουμε.» 


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΤ ΕΔΩ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024
email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook

Οι όροι της διεξαγωγής των εκλογών. Ρυθμιστής ο δήμαρχος.



Τους όρους και τους κανόνες της προεκλογικής εκστρατείας τόσο στις δημοτικές όσο και στις ευρωεκλογές, καθόρισε το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς το σχετικό ΦΕΚ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. Ρυθμιστής της προεκλογικής εκστρατείας θα είναι ο δήμαρχος ο οποίος καλείται να βάλει στο ίδιο τραπέζι τους υπόλοιπους συνδυασμούς, μα και τους εκπρόσωπους των πολιτικών κομμάτων  

Θανατηφόρο τροχαίο στον Περιφερειακό δρόμο Αμυνταίου- Εδέσσης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11:30 πμ στον περιφερειακό δρόμο Αμυνταίου-Εδέσσης. Στο ύψος της Λεβαίας, όταν αγροτικό αυτοκίνητο διέσχισε το αντίθετο ρεύμα για να μπει στον περιφερειακό δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο Φορτηγό.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Yποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας


Καταθέτω στους συνδημότες και στις συνδημότισσες μου την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας με την πεποίθηση πως μπορούμε, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν, για έναν Δήμο ισχυρό, για έναν Δήμο που θα ανήκει σε όλες και όλους.

                                                                                   Με τιμή
                                                                   Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Από ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με εργαζόμενους της ΔΕΗ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 21 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με εργαζόμενους της ΔΕΗ


Με μέλη του προεδρείου και στελέχη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, καθώς και με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων στη ΔΕΗ, συναντήθηκε τα πρωί της Παρασκευής 21 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης.

Ψηφιακό αρχείο Καλλιτεχνών Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 21 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψηφιακό αρχείο Καλλιτεχνών Φλώρινας


Με αφορμή την αναβάθμιση-εμπλουτισμό του ιστότοπου www.florina.gr και στα πλαίσια ανάδειξης του πολιτισμού του τόπου μας, καλούμε τους καλλιτέχνες της περιοχής Φλώρινας να αποστείλουν υλικό, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρχείο καλλιτεχνών Φλώρινας.

«….Ήταν και δεν ήτανε…»: Έκθεση ζωγραφικής με αφορμή τοπικά παραμύθια της Φλώρινας




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
               Φλώρινα, 21-03-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«….Ήταν και δεν ήτανε…»:  Έκθεση ζωγραφικής με αφορμή τοπικά παραμύθια της Φλώρινας
Με αφορμή 15 τοπικά παραμύθια από τη συλλογή του Μίμη Σουλιώτη και της
Αντιγόνης Τσάμη, μια ομάδα 14 φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και
Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας συνεχίζοντας τις αναζητήσεις τους, και στο πλαίσιο των μαθημάτων της Πρακτικής Άσκησης, παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια εκθεσιακή ενότητα με τίτλο: «…Ήταν και δεν ήτανε…».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας

Συνεδριάζει σήμερα, στις 6 το απόγευμα στο Πέρασμα, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη: 

Σάρωσαν τα μετάλλια του τζούντο οι μικροί αθλητές του Φιλίππου Αμυνταίου


Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Α’ που διεξήχθη στις 16/3/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης στον Πλατύκαμπο Λάρισας, σάρωσαν τα μετάλλια οι μικροί αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αμυνταίου. 

Παίζει τα ρέστα του με τον Πρωτέα ο Αμύντας


Ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, διεξάγεται το Σάββατο 22/3 στις 16:00 ανάμεσα στον γηπεδούχο Αμύντα και τον πρωτοπόρο του 4ου Ομίλου της Β Εθνικής Πρωτέα Άρτας. 

Σεμινάρια photoshop από τον Ε.Σ. «Αμύντας»


Το Σεμινάριο έχει ως σκοπό την εισαγωγή και εκπαίδευση σε βασικές γνώσεις και προχωρημένες εργασίες επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας. 
Mε την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι αφενός να γνωρίζουν τη λειτουργία των βασικών εργαλείων του Photoshop και αφετέρου να επιλέγουν την καταλληλότερη μεθοδολογία προκειμένου να επέμβουν αισθητικά σε μία φωτογραφία ή ακόμα και να συνθέσουν τις δικές τους δημιουργίες.

Δεύτερος κύκλος διοργάνωσης σεμιναρίων εκμάθησης Η/Υ από την COSMOTE στην Πρέσπα


Η COSMOTE στα πλαίσια του προγράμματος «Ο κόσμος μας εσύ» αποφάσισε τη συνέχιση των σεμιναρίων Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο δήμο Πρεσπών. Τα σεμινάρια αποσκοπούν στην παροχή δυνατότητας εκμάθησης Η/Υ σε ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών και των εκπαιδευτικών βαθμίδων. 

Βραδιά σατιρικής ποίησης στο Αμύνταιο

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην βραδιά σατιρικής Ποίησης που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, 21 Μαρτίου μετά τις 21:00 στο café STATUS στο Αμύνταιο. 

Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών τιμά τη γυναίκα

Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» με την αρωγή του Δήμου της Φλώρινας, στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς και του σημαντικού ρόλου της σύγχρονης γυναίκας στην τοπική μας κοινωνία και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:30π.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.


Από το Δ.Σ

Ο δήμος Πρεσπών για την «ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα»

Σε συνάντηση εργασίας των εταίρων του πιλοτικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «Ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/3/2014 στην Αθήνα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Οδυσσέας Χαντζάρας και ο επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου κ. Ι.Καζόγλου. 

Δράσεις του δημοτικού σχολείου Αχλάδας σε συνεργασία με το ΚΠΕ Βεύης - Μελίτης

Την Τρίτη 18/3 επισκέφθηκε το σχολείο μας το Κ.Π.Ε. Μελίτης. Μια επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος: «Νερό με γεύση» και των επιμέρους προγραμμάτων που πραγματοποιεί το σχολείο μας. 

Μοναδικά τα δάση αρκεύθων στην Πρέσπα

Μοναδικό, σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι το αιωνόβιο δάσος αρκεύθων στον Άγιο Γεώργιο των Ψαράδων, που αποτέλεσε και τον λόγο που ανακηρύχτηκε η περιοχή των Πρεσπών «Εθνικός Δρυμός». Μάλιστα, το ξύλο των αρκεύθων, που πολλοί τα αποκαλούν «κέδρα των Πρεσπών» χρησιμοποιείτο χρόνια στην περιοχή για τα στραβόξυλα των βαρκών, τα παλούκια των φραχτών, αλλά και ως διακοσμητικά στις ξύλινες οροφές. 

Φλώρινα ώρα μηδέν

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, βιώνει μια από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις της ιστορίας της, που επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στα πλαίσια απόφασης της 6ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας συνεδρίασε στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας, την Πέμπτη 20-3-2014, η Επιτροπή για τη ΔΕΗ,  με θέμα: «Διαμόρφωση  και προγραμματισμός Δράσεων σχετικά με τις εξελίξεις στην Δ.Ε.Η.».
Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής.


Οι Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή μετά τη συνάντησή του με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, την Πέμπτη 20-3-2014.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

            

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

   
  Παρασκευή 21-03-2014
         


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ  ΣTO  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ»

Η  Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας  στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «TTR – ROMANIAN TOURISM FAIR» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από 13 έως 16 Μαρτίου 2014, με δικό της περίπτερο σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και τη ΔΕΘ-HELEXPO.
Στους επισκέπτες, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τους προορισμούς της Περιφέρειας  διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, την τουριστική αξία της.

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014



ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και
 Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014


 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ

 Έχοντας υπόψη :
1. Το Ν.3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης
 ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης » .
2. Το Π.∆. 146 /2010 (ΦΕΚ 239 Α΄) «Οργανισµός Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας »
3. Tην αριθ. 38200 / 1136 / 11-8-2011 (ΦΕΚ 1969 Β΄) απόφαση του Υπουργού Υποδοµών –

Γιορτή Φασολιού στο Μανιάκι




KATAΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ Γ΄ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΗΣΤΕΙΩΝ (23-03-2014)



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863
Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 18ῃ Μαρτίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι κατὰ τὸνΚατανυκτικὸ Ἑσπερινὸ τῆς Γ’ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν (Σταυροπροσκυνήσεως), ὁ ὁποῖος θὰ τελεσθεῖ, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου, τὴν 23η Μαρτίου 2014 καὶ ὥρα 6:30 τὸ ἀπόγευμα στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Νικολάου Φλωρίνης,τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Ἀγγελόπουλος, Πρωτοσύγκελλος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Σερβίων καὶ Κοζάνης, μὲ θέμα:
«Περὶ ἐγκρατείας».
Προτρέπομε πατρικῶς νὰ συμμετάσχετε.

          Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΕΣΠΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 26-03-2014)



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863
             Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 18ῃ Μαρτίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 θὰ τελεσθεῖ ἑσπερινὴ Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίας Παρασκευῆς Φλωρίνης, στὴν ὁποία τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π. Ἐπιφάνιος Χατζηγιάγκου, Ἱερατικῶς Προϊστάμενος τοῦ Ἱεροῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος.
             
Ὥρα ἐνάρξεως τῆς Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας: 6:30 μ.μ.



            Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως