Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με τον Διοικητή του 1ου Συντάγματος


Με το Συνταγματάρχη του 1ου Συντάγματος Πεζικού κ. Λιόντο Κωνσταντίνο συναντήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του κ. Συνταγματάρχη και συζητήθηκε το μέλλον της παρουσίας του στρατού στη Φλώρινα και στην ευρύτερη περιοχή.
Τέλος, υπήρχε η δέσμευση και των δύο για την καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο θεσμούς.

Νέα σειρά τμημάτων στο Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»


Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας 2ης σειράς τμημάτων για μαθητές, φοιτητές και ενήλικες σε επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ. 6974784312 – Υπεύθυνος εργαστηρίου: Συμεών Κώτσου.

Ψήφισμα του Φ.Ο.Ο.Φ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ.) μετά την αναγγελία του θανάτου του Χρήστου Γούναρη, επί σειρά ετών μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε εκτάκτως στις 19/11/2013 και έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1.Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία.
2.Να παραδώσει το παρόν ψήφισμα στο οικείους του.
3.Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Νικ. Ταμουτσέλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Κοσμάς Ρούφας

Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» ευχαριστεί τον κ. Κυριάκο Χολέρη

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κυριάκο Ν. Χολέρη, κάτοικο Τορόντο Καναδά, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη χρηματική δωρεά, ύψους διακοσίων 200) δολαρίων Καναδά, εις μνήμη του Μακεδονομάχου θείου του καπετάν Αντιγόνου (Γκόνου) Χολέρη, με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από το θάνατό του.

Γενική Συνέλευση στον Αναγκαστικό Δασικό Συνεταιρισμό Δροσοπηγής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ στο Δημοτικό Σχολείο Δροσοπηγής με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Ενημέρωση μελών Συνεταιρισμού
2. Προκήρυξη εκλογών

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Δέδες

Ημερίδα για την εξάλειψη της βίας


Ημερίδα για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: "Η Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού καθοριστικός παράγοντας για την Εξωστρέφεια".

Χωρίς internet η Κέλλη

Είμαι κάτοικος του χωριού Κέλλη και με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, θα ήθελα να δημοσιοποιήσετε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στο χωριό μας με το θέμα του ίντερνετ.

Η Φλώρινα και η Βίγλα στο πρόγραμμα χιονοδρομικού τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Πακέτα» χιονοδρομικού τουρισμού για τους λάτρεις του σκι ετοιμάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εστιάζει τις προσπάθειές της για προσέλκυση περισσότερων επιβατών στις σιδηροδρομικές εκδρομές. Έτσι, από το τέλος Δεκεμβρίου ή τις αρχές Ιανουαρίου η εταιρεία θα ξεκινήσει την προσφορά ολοκληρωμένων εκδρομών σε χιονοδρομικά κέντρα δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να αγοράσουν «πακέτο», στο οποίο εκτός της σιδηροδρομικής μετακίνησης θα περιλαμβάνονται το εισιτήριο για το χιονοδρομικό, η οδική μετακίνηση από και προς τον σταθμό του τρένου και εάν το επιθυμεί ο ταξιδιώτης, το φαγητό, η διαμονή ακόμα και η είσοδος σε κοντινά μουσεία.