Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Οι λίστες του υπουργείου Παιδείας για το πλεονάζον προσωπικό και τις κενές θέσεις

Τις λίστες από τις οποίες θα προκύψουν οι υποχρεωτικές μετατάξεις των εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση δημοσιοποίησε το υπουργείο Παιδείας. Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται αναλυτικά το πλεονάζον προσωπικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανά κλάδο, ειδικότητα ή κατηγορία και οι αντίστοιχες κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Διήμερο φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Πολυπλάτανο

 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου Φλώρινας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» σας προσκαλεί στο διήμερο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις 14 και 15 Αυγούστου 2013 σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον στην είσοδο του Πολυπλατάνου Φλώρινας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

14/08/2013

Στην Άκτωρ το λιγνιτωρυχείο της Βεύης

Η ΑΚΤΩΡ του ομίλου Μπόμπολα κρίθηκε τελικά πλειοδότης, στο διαγωνισμό του ΥΠΕΚΑ για την εκμίσθωση του δημόσιου λιγνιτωρυχείου Βεύης στο νομό Φλώρινας. Με απόφαση που υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου, επικύρωσε τα πρακτικά της επιτροπής η οποία είχε συσταθεί για την αξιολόγηση των προσφορών, ενώ προηγουμένως στο τέλος Ιουνίου, είχε ενημερωθεί για την εξέλιξη του διαγωνισμού η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός του Γ.Ε.Σ. αδειάζει το στρατόπεδο «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο

Σύμφωνα και με την τελευταία εντολή που εστάλη στους επικεφαλής των μονάδων του Στρατοπέδου «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο για το 504 Μ/ΠΤΠ που μετακινείται στη Φλώρινα, αναλυτικά ο σχεδιασμός προβλέπει:

Δυνατές εμπειρίες στο camp του Βελιγραδίου

Την Κυριακή 11 Αυγούστου επέστρεψαν οι αθλητές μας από το Βελιγράδι, όπου συμμετείχαν για μία εβδομάδα σε προπονητικό camp της πόλης Kacarevo δίπλα στο Βελιγράδι.

Ευχαριστήριο μήνυμα της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Φλώρινας

Ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κος Κορωναίος Γεώργιος, μαζί με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κο Χρηστακάκη Δημήτριο του Αργυρίου από τις Άνω Κλεινές Φλώρινας, για την ΔΩΡΕΑ του στη Χειρουργική Κλινική, η οποία περιελάμβανε εφτά τηλεοράσεις plasma για τους θαλάμους των ασθενών, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή μαζί με εκτυπωτή και σκάνερ καθώς και δύο πολυθρόνες γραφείου.

Συνάντηση αποφοίτων του 2ου Λυκείου Φλώρινας 25 χρόνια μετά

Η χρυσή επέτειος των 25 χρόνων από την αποφοίτησή μας... 1988 - 2013

Θα αναπολήσουμε τα παλιά...
Θα συνειδητοποιήσουμε που ήμασταν και που φτάσαμε...
Θα ονειρευτούμε για αυτά που πρέπει να έρθουν....
Θα είμαστε όλοι εκεί...
στο σχολείο που φοιτήσαμε, το 2ο Λύκειο (1ο ΓΕΛ σήμερα)
Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 19:30.

Τηλ. επικοινωνίας

Άμπας Βασίλης 6970806003
Μαριάννα Παυλίδου 6936856977
Ντώνος Πέτρος 6944914285
Βαρδάκα Κατερίνα 6974135662

Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Φλώρινας

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας συγκροτήθηκε στις 24 Μαΐου 2013 και απαρτίζεται από 9 μέλη. Στην επιτροπή συμμετέχουν αιρετοί, υπηρεσιακά στελέχη, εμπειρογνώμονες και εκπρόσωποι ΜΚΟ και γυναικείων Οργανώσεων της περιοχής.

Αφιέρωμα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυπλατάνου «Ο Μέγας Αλεξάνδρος»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ιδρύθηκε το 1985. Στεγάζεται σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυπλατάνου και αποτελείται από 75 μέλη. Στο Σύλλογο λειτουργεί ομάδα εκμάθησης παραδοσιακών χορών στην οποία συμμετέχουν έφηβοι του χωριού. Η χορευτική ομάδα εκπροσωπεί το Σύλλογο σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός του νομού Φλώρινας.

«Λαμπράκεια 2013» στο Φλάμπουρο

 
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Το Φλάμπουρο» σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Φλάμπουρο σήμερα 15 Αυγούστου 2013.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού 2013 – 2014

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας, γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους και παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων & των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014» να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων από χθες 14.08.2013 έως τις 10.09.2013.